Kelly Clarkson chystá své nejosobnější album. Bude o rozvodu

12.09.2020 11:44 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

V pořadí devátá studiovka Kelly Clarkson bude nadmíru osobním materiálem. Tři roky po předešlé desce "Meaning Of Life" se americká interpretka tentokrát chystá poslat do světa písně zabývající se rozvodem. Se svým druhem Brandonem Blackstockem se letos rozešla po sedmi letech manželství a dvou dětech.

"Bude to pravděpodobně nejosobnější album, jaké jsem kdy vydala. Zaznamenává všechny emoce od začátku vztahu až do jeho konce, k současné situaci," nechala se zpěvačka slyšet v pořadu Sunday Today with Willie Geist na NBC.

Zatím neprozradila, kdy novinka vyjde. V dubnu se fanouškům připomněla alespoň samostatným singlem "I Dare You", kterým reagovala na světovou pandemii. Nazpívala ho v šesti jazycích, v jednotlivých verzích hostují umělci zastupující různé kultury.

Vítězka pěvecké soutěže American Idol z roku 2002 se největších komerčních úspěchů dočkala v první dekádě tohoto milénia s alby "Thankful" a "Breakaway". Na své rané hity jako "Since U Been Gone", "Because Of You" nebo "Behind These Hazel Eyes" navázala ještě v roce 2012 singlem "Stronger (What Doesn't Kill You)", který stanul v čele amerického žebříčku.

Zatím poslední studiovka "Meaning Of Life" vyšla v říjnu 2017 a v USA debutovala na druhém místě albové hitparády. Žádný ze singlů se však výraznější odezvy v rádiích nedočkal.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY