Mikolas Josef v úterý vyráží na krátké předvánoční turné

10.12.2019 12:41 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

"Během svého prvního koncertu v kompletně vyprodaném Foru Karlín rozbalil svou hodinu a půl dlouhou show, která roztančila snad každého v sále. Třiadvacetiletý hudebník svým fanouškům opravdu nabídl show světového formátu. Jeho osobité vystupování s řadou tanečních čísel, na které není tuzemské publikum příliš zvyklé, dostalo téměř každého," napsal po prvním českém koncertu Mikolase Josefa server iReport.

Co nabídne Mikolas svým fanouškům nyní na svém vánočním turné?​ Jeho první koncert byl označen dalšími medii jako "ambiciózní koncertní debut s výpravou z říše snů" a v mezičase se stal Mikolasův poslední singl "Acapella" hitem letošního léta již v několika zemích a některá americká rádia ho nasadila rovnou po vydání. To slibuje, že se určitě můžeme těšit na show, která nemá obdoby. Pražská Roxy již hlásí vyprodáno, určitě se však dočká i novinky "Colorado".

Co určitě zůstane nezměněno a na co se fanoušci mohou opět těšit, je doprovod afrických vokalistů a mistrná taneční show. Nebudou samozřejmě chybět ani citlivé hudební výpovědi zasazené tentokrát do intimnějšího prostředí klubových scén. Na intenzitě prožitku navíc přidá také atmosféra blížících se Vánoc. A tak je jasné, že tentokrát budou mít fanoušci a Mikolas k sobě ještě mnohem blíž! "Closer To You" je název a cíl Mikolasova předvánočního turné po dvou českých a dvou moravských městech:

10. 12. 2019 - Liberec - KC Vratislavice
12. 12. 2019 - Brno - Sono Music Club
14. 12. 2019 - Ostrava - Brickhouse DOV
16. 12. 2019 - Praha - Roxy



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY