Mikolas Josef vyráží s novým singlem do "Colorada". Doslova

03.12.2019 16:23 - Filip Vahala | foto: Mikolas Josef Facebook

Mikolas Josef, jehož na výsluní vystřelila kontroverzní soutěž Eurovision, vydává další z řady svých singlů. Tentokrát jde o pozitivně laděnou hitovku s klasickým roadtrip motivem. Kromě toho vyráží na krátké turné, které vyvrcholí koncertem v pražském klubu Roxy, který se uskuteční 16. prosince.

A nutno říct, že "Colorado" převyšuje typickou českou produkci o několik levelů. Téměř až filmový klip je velice profesionální a zaujme krásnými lokacemi i spoře oděnou herečkou. V porovnání s produkcí světovou však o nic převratného nejde - uvidíte vlastně přesně to, co očekáváte, chybí nějaké oživení. Překvapit vás může snad jedině dres Chicago Blackhawks, ve kterém Mikolas tančí. Přesto (nebo právě proto?) snímek za krátkou chvíli své existence atakuje už dva miliony zhlédnutí na YouTube.

Díky hudbě se opravdu cítíte, že brázdíte americké pouště, gospely na konci dají skladbě ještě hitovější nádech. Kombinací produkce, sborů, nenáročného textu a Mikolasova charismatu a tanečního umu vznikl chytlavý song doplněný o solidní klip.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY