Billie Eilish se v novince "Everything I Wanted" vyrovnává s noční můrou

14.11.2019 09:10 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Stačila jedna deska a Billie Eilish vládne žebříčkům, vyprodaným halám (i té u nás) a davům teenagerů. Ti už mají debutové album "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?" proposlouchané tam i nazpět a těší se na jakoukoli novou notu této zpěvačky. A dnes se dočkali - do světa se vydala nová písnička "Everything I Wanted".

Jak se Billie svěřila, napsala ji (samozřejmě se svým bratrem Finneasem) poté, co měla noční můru. V té zemřela a všichni její kamarádi a spolupracovníci veřejně říkali, že ji vlastně stejně nikdy neměli rádi. Tíživá atmosféra z aranžérsky střídmé skladby jen čiší, ale díky části textu "You say: As long as I’m here, no one can hurt you" nabízí přece jen i pozitivnější vyústění.

Písnička rozhodně není žádným typickým rádiovým hitem, a Billie tak pokračuje ve své cestě nepříliš běžného, ale o to přitažlivějšího popu. Prozatím není jasné, zda se jedná o samostatný singl, předzvěst rozšířené edice debutu nebo snad celého nového alba. Je to prostě jen jedna nová píseň Billie Eilish.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY