Soundtracku z druhého "Ledového království" vévodí Panic! At The Disco

11.11.2019 12:54 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Už zbývá jen pár dnů a malé i větší ratolesti budou táhnout své rodiče do kina na pokračování animáku "Ledové království". Kromě úspěchu v kinosálech mohl původní film také za obrovský hit "Let It Go", který si prozpěvovali i ti, kdo se snímku jinak úspěšně vyhnuli. Bude tomu obdobně i u druhého dílu?

O sedm nových písniček se postarala opět manželská dvojice Kristen Anderson-Lopez a Robert Lopez a i složení soundtracku bude obdobné. V prvním filmu zpívala "Let It Go" Idina Menzel (jako Elsa), závěrečné titulky se stejnou písní opanovala Demi Lovato. Ve dvojce si ústřední melodii "Into the Unknown" opět zapěje Menzel, po utření slz a pří koukání na titulky v závěru snímku budeme poslouchat verzi Panic! At The Disco. Poslechnout si ji už v předstihu můžete pod článkem.

Brendon Urie, což je v současnosti jediný člen zmíněné kapely, ale nebude sám, kdo na soundtrack přispěl coververzí. Svou ruku k dílu přiložili i Kacey Musgraves (ta předělala skladbu "All Is Found") nebo formace Weezer (s "Lost in the Woods").

A kdy že nás pokračování "Ledového království" v kinech vlastně čeká? Červenou si můžete v kalendáři zakroužkovat čtvrtek 21. listopadu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY