shop.musicserver.cz
Nové desky 33/2023 - od Birdy přes Hoziera po Jona Batisteho

Nové desky 33/2023 - od Birdy přes Hoziera po Jona Batisteho

Vydáno: 23.08.2023 18:45 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: Thibault Theodore

Že jsou ještě prázdniny? V hudebních novinkách tedy rozhodně ne! Tentokrát se nám totiž sešli Birdy, Hozier, cenami ověnčený Jon Batiste, rocková Margaret Glaspy, blues-rocková Grace Potter, rapper Quavo a dále třeba The View či Movements. A silná jména jsou i mezi ípíčky - připomínají se UPSAHL, Atreyu nebo Tash Sultana.

V pátek 18. srpna vyšly tyto nové tituly:

Birdy - Portraits
žánr: indie pop / electro pop / folk

 Birdy - Portraits
Po dvou letech od alba "Young Heart" se hlásí Jasmine Lucilla Elizabeth Jennifer van den Bogaerde alias Birdy. Svou pátou řadovku nazvala "Portraits". V jedenácti písničkách pokračuje v integraci elektroniky do svého mixu folku a indie popu. Anglická zpěvačka a klavíristka na nich spolupracovala s poměrně úzkým týmem producentů, jehož členy byli King Ed (Years & Years, DYLAN, Baby Queen), Gabe Simon z formace Kopecky (Maroon 5, Lana Del Rey, Meg Myers, James Bay) a konečně dvojice Mark Crew - Dan Priddy, stojící za úspěchy Bastille, Rag'n'Bone Man nebo The Wombats. Co společnými silami vytvořili, zjistíte na YouTube hudebnice.


Shamir - Homo Anxietatem
žánr: indie pop / pop rock

Shamir - Homo Anxietatem
Je to rok a půl, co americký muzikant Shamir vydal album "Heterosexuality" a už je tu s jeho následovníkem. A i jeho devátá řadovka má provokativní název - jmenuje se "Homo Anxietatem". Umělec s androgynním hlasem vždy rád experimentoval se všemožnými žánry, na aktuálním počinu se ale hudebně jakoby vrací ke svým indiepopovým a pop-rockovým kořenům. V textech se jedenáctka čerstvých písní věnuje, jak ostatně napovídá titul, nejrůznějším duševním stavům člověka a lidskému žití na světě s nejistou budoucností. Ke třem songům vznikly klipy, ke zhlédnutí jsou na hudebníkově YouTube.


Hozier - Unreal Unearth
žánr: folk rock / blues rock

 Hozier - Unreal Unearth
Ačkoli to zatím nevypadá, že by Hozier měl navázat na svůj megahit "Take Me To Church", neznamená to, že by jeho třetí deska "Unreal Unearth" měla projít bez povšimnutí. Irský hudebník pro ni nachystal celkem šestnáct písniček, které nahrával společně s autorsko-producentským týmem, v jehož řadách najdete jména jako Jeff Gitelman (J. Cole, H.E.R., Jennifer Lopez, Mac Miller), Bekon (H.E.R., Kendrick Lamar, A$AP Ferg), Pete G či třeba Jennifer Decilveo (Mark Owen, Christina Perri, Anne-Marie). Jediným oficiálním hostem je pak Brandi Carlile. Spolupráce všech nejspíš zafungovala výborně, kolekce sbírá samé kladné recenze, takže má na metacritics 82 %. Zda s nimi budete souhlasit, zjistíte na Hozierově YouTube.


Jon Batiste - World Music Radio
žánr: soul / world music

 Jon Batiste - World Music Radio
Jon Batiste svým předloňským albem "We Are" způsobil o rok později řádný poprask. Z osmi nominací na Grammy proměnil půlku a k tomu navíc přidal ještě další za soundtrack k animáku "Soul". Není tedy divu, že jeho sedmé album "World Music Radio" má již zcela jinou startovní pozici. Svůj název nenese bezúčelně, rodák z Louisiany mezi soul, fragmenty hip hopu a r'n'b opravdu začlenil prvky world music a k tomu si přibral do party hned několik hostů. Mezi ty nejslavnější patří cooljazzový saxofonista Kenny G, rappeři Lil Wayne a JID nebo Lana Del Rey, které ještě doplňují NewJeans, Camilo, Fireboy DML a Leigh-Anne. Posledním je pak Jon Bellion, který ale celou nahrávku společně s duem Pete Nappi - Tenroc také produkoval. Nedostatkem invence rozhodně netrpěli, komplet nese celkem jednadvacet písniček. Zda opět budou bourat hudební ceny, tipujte při poslechu na autorově YouTube.


EP a minialba

  • Upsahl - The Phx Tapes V3
    Americká zpěvačka, kterou jsme mohli vidět letos na Rock For People, je v přípravě svého druhého alba a fanouškům jako závdavek posílá šestici novinek, které rozdělila na stranu A a B. Spolupracovala na nich s producenty jako Osrin, Sly, Evan Blair, Kill Dave nebo Dallas Corton. (YouTube)

  • Magnolia Park - Mooneater a Souleater
    Americká rocková formace vznikla teprve před čtyřmi roky, ale na svém kontě má už dvě desky a trojici ípíček, k nimž teď přihazuje hned dvě další s celkem deseti songy. Že o nich asi ještě uslyšíme, napovídají hosté jako nothing,nowhere., Ethan Ross, Grieve, Honey Revenge, 408 a Decode (YouTube)

  • Tash Sultana - Sugar
    V případě australské písničkářky, multiinstrumentalistky a producentky se čeká na vydání třetí desky a její fanoušci jistě vezmou za vděk šesticí songů, včetně jednoho, v němž se k ní připojil BJ The Chicago Kid. (YouTube)

  • Atreyu - The Moment You Find Your Flame
    Pokud se už nemůžete dočkat novinky "The Beautiful Dark of Life" americké metalcorové bandy, mají pro vás její členové přichystanou osmičku skladeb rozdělenou do dvou částí. (YouTube)

  • Victoria Canal - Well Well
    Španělsko-americkou zpěvačku narozenou v německém Mnichově objevil pro hudební svět Michael Franti a ona nyní navazuje na svůj debut z roku 2020 šesticí písní. Ve dvou z nich ji doplnili Madison Cunningham a S.Carey. (YouTube)


Idina Menzel - Drama Queen
žánr: dance pop / disco / funk

 Idina Menzel - Drama Queen
Idinu Menzel máme spojenou spíše s Broadwayí, jejími muzikálovými inscenacemi a pak pochopitelně s hlasem Elsy z "Ledového království". Americká zpěvačka a herečka nám ovšem na nové desce dokáže, že zvládá i jiné žánry jako třeba disco, taneční pop nebo funk. K tomu si navíc přizvala ještě poměrně bohatý a pestrý tým spolupracovníků, v němž ční Nile Rodgers a dále Sir Nolan, Mitch Allan nebo Jim Eliot. Jak zní v deseti nových písničkách, uslyšíte na jejím YouTube.


The View - Exorcism Of Youth
žánr: indie rock

The View - Exorcism Of Youth
Deska "Exorcism Of Youth", první studiovka skotské indierockové formace The View po dlouhých osmi letech, vznikala ve španělské Granadě za dohledu Martina Glovera, producenta ověnčeného Grammy známého spíš jako Youth. Společně dali dohromady celkem dvanáct písní a hned tu titulní najdete k poslechu na YouTube profilu bandu. Co na ni říkáte?


Vypsaná fiXa - Bestiálně šťastní XX
žánr: rock / pop punk

Vypsaná fiXa - Bestiálně šťastní XX
Letos uplynulo dvacet let od chvíle, kdy pardubická partička Vypsaná fiXa vydala album "Bestiálně šťastní". Na oslavu tohoto výročí v únoru uspořádala v pražském klubu Café V lese koncert, během kterého desku komplet celou přehrála. Lístky na akci se tehdy vyprodaly během jediné minuty. Pokud na vás nezbylo (anebo pokud si vystoupení chcete připomenout), má pro vás kapela náplast v podobě živého záznamu večera. Nahrávka s prozaickým titulem "Bestiálně šťastní XX" obsahuje patnáct písní, ukázky všech najdete na webu Supraphonline.


Movements - Ruckus!
žánr: posthardcore

Movements - Ruckus!
Ve stínu úspěchu druhé a zatím poslední studiovky "No Good Left To Give" vznikala očekávaná novinka posthardcorové formace Movements. Muzikanti se na desce netají vlivy popu a punku, což stvrdili opětovnou spoluprací s producentem Willem Yipem. Ukázku v podobě kousku "Fail You", ke kterému vznikl i klip, najdete na YouTube kapely. A pokud v něm i dalších nových skladbách uslyšíte odkazy na Gorillaz nebo The Strokes, jste správně!


Margaret Glaspy - Echo The Diamond
žánr: rock

 Margaret Glaspy - Echo The Diamond
Rockových zpěvaček a kytaristek není nikdy dost, což potvrzuje i rodačka z kalifornského Sacramenta Margaret Glaspy. Po třech letech od nahrávky "Devotion" nyní vydává její nástupkyni "Echo The Diamond". Deset písniček si napsala a otextovala zcela sama a pouze s produkcí jí vypomohl další kytarista Julian Lage. Ač je jeho žánrem jazz a hrál s muzikanty jako Gary Burton, John Zorn nebo Charles Lloyd, na stylu nahrávky se to příliš nepodepsalo. Ověříte si to na YouTube profilu hudebnice.


Tip týdne

Grace Potter - Mother Road
žánr: blues rock / pop / americana

 Grace Potter - Mother Road
Jsou to už čtyři roky, co jsme vás upozorňovali na třetí sólovou desku americké hudebnice Grace Potter, která kombinuje blues rock, pop, americanu, roots rock, prvky funku nebo i country. Nyní je zpět s jejím následovníkem "Mother Road". Deset songů je nasáklých bluesem ještě o něco víc než ty z roku 2019. Producentem samozřejmě nemohl být nikdo jiný než její manžel Eric Valentine, do jehož portfolia patří hvězdy jako Good Charlotte, Nickel Creek, Lostprophets, Taking Back Sunday či The All-American Rejects. Ve studiu je navíc navštívili i bubeník Train Matt Musty, kytarista Cage The Elephant Nick Bockrath nebo slavný klávesista Benmont Tench. Že to, co tato sestava stvořila, opět stojí za poslech, zjistíte na YouTube.


Quavo - Rocket Power
žánr: rap

 Quavo - Rocket Power
Americký rapper Quavo konečně uvádí několikrát odložené druhé album "Rocket Power", které je zároveň první nahrávkou po vraždě jeho synovce a kolegy z tria Migos Kirsnicka Khari Balla, kterého budete znát spíš pod jménem Takeoff. Není tedy divu, že i spolupráci s ním tady najdete. K nim se přidali ještě Future, Young Thug a méně známí Hunxho & BabyDrill. O něco bohatší na slavná jména je seznam producentů, který vede Kenny Beats, Murda Beatz, DJ Durel, Bnyx, Aldae, The Monsters & Strangerz. Vydáním kolekce o celkem osmnácti položkách žije na YouTube rappera.


Rhiannon Giddens - You're The One
žánr: folk rock / americana / blues

 Rhiannon Giddens - You're The One
Rhiannon Giddens se po dvou albech, která natočila společně s Francescem Turrisim, vrací opět čistě sólo. Autorkou tuctu songů sbírky nazvané "You're The One" je pouze ona sama. Turrisi si zde zahrál alespoň na klávesy a akordeon a k němu se přidali ještě multiinstrumentalista Dirk Powell, bubeník Terrence 'Teejai' Grizzle Jr., basista Jason Sypher, kytarista Niwel Tsumbu a především producent Jack Splash, jehož služeb využili Kendrick Lamar, Solange, Alicia Keys, Tank And The Bangas. Na desce ovšem znějí i konga, cajon nebo smyčcový orchestr. Z ukázek na stránkách vydavatelství Nonesuch zjistíte, že je poněkud obtížné toto dílo žánrově zaškatulkovat.


Cory Wong - The Lucky One
žánr: funk / pop rock / soul

 Cory Wong - The Lucky One
Cory Wong je doslova neúnavný. Po třech loňských řadovkách se vrací s další. Jmenuje se "The Lucky One" a autor si na ní opět hraje s hudebními styly, jako jsou funk, pop, rock, soul, r'n'b, jazz, art rock a elektronika. Do studia si pro natočení dvanácti písniček pozval spoustu hostů - po jeho boku se postupně objevili Allen Stone, O.A.R., dodie, Louis Cole, Ben Rector, Ariel Posen, Brasstracks a Big Gigantic. Co z jejich spolupráce vzešlo, uslyšíte na Wongově YouTube.


Dizzy - Dizzy
žánr: indie pop

 Dizzy - Dizzy
Jestli vás zaujalo druhé album kanadské indiefolkové formace Dizzy "The Sun And Her Scorch" stejně jako nás, určitě vás potěší, že se muzikanti teď vracejí s jeho následovníkem. V jeho případě si s názvem příliš hlavu nelámali a kolekci dvanácti písniček pojmenovali jednoduše po sobě. Jejich produkce se ujal vedle členů sestavy na Grammy nominovaný David Pramik, jenž spolupracuje s interprety jako I Prevail, Call Me Karizma, LANY, Illenium nebo Oliver Tree. Kam kvartet posunul, zjistíte na YouTube.


Skálmöld - Ýdalir
žánr: viking metal

Skálmöld - Ýdalir
Skálmöld platí za ikonu vikingského metalu a pro své fanoušky na letošek přichystali další studiovku. Nese titul "Ýdalir", obsahuje celkem deset songů a z rádií můžete znát kromě dalších dvou právě titulní skladbu, již muzikanti opatřili i klipem. Vychutnejte si ho na YouTube kanálu vydavatelství Napalm Records a o svůj názor se s námi nezapomeňte podělit v komentářích.


V krátkosti

  • Cautious Clay - Karpeh
    Americký hudebník pohybující se na rozhraní indie popu a r'n'b navazuje na svůj debut "Deadpan Love" druhou řadovkou s patnácti písničkami. Názvem je občanské příjmení samotného zpěváka a mezi hosty nalezneme interprety jako Julian Lage, Arooj Afrab, Immanuel Wilkins a Ambrose Akinmusire. (YouTube)

  • Giggs - Zero Tolerance
    Po čtyřech letech (respektive po třech, budete-li počítat i mixtape "Now Or Never") se vrací britský rapper s novou studiovkou. Pozvání na hostování přijali Diddy, Popcaan, Dave East, Jadakiss, Jerry Green, Lojay, Holy, 21 Savage, Tiny Boost nebo Dave. (YouTube)

  • Gregory Alan Isakov - Appaloosa Bones
    Americký písničkář, kterého s sebou brával na turné třeba Passenger, se vrací s další porcí folkových songů. (YouTube)

  • Jill Andrews - Modern Age
    Celkem deset songů si pro svoji novou kolekci připravila americká písničkářka a někdejší členka The Everybodyfields a Hush Kids. Jejich produkci si vzal na starost opět Lucas Morton. (YouTube)

  • Bobby Rush - All My Love For You
    Dvojnásobný držitel Grammy a obyvatel Bluesové i R'n'b síně slávy ani ve svých bezmála devadesáti letech nevěší tvorbu na hřebík a přichází s desítkou písní, které si sám napsal i produkoval. (YouTube)

  • Dan Sultan - Dan Sultan
    Australský hudebník, který ve své vlasti sbírá ceny v nejrůznějších žánrech od blues přes rock po dětskou muziku, se v jedenácti skladbách tentokrát pustil do folku s příměsí popu a prvky country. (YouTube)

  • Genesis Owusu - Struggler
    Pokud jste si oblíbili mix hip hopu, funku a punk rocku ghansko-australského rappera, už jistě napjatě očekáváte jeho druhé album. Jedenáct tracků produkovali například Jason Evigan, Mikey Freedom Hart nebo Andrew Klippel. (YouTube)

  • Renee Rapp - Snow Angel
    Americká herečka a zpěvačka vydává svůj albový debut s dvanácti písničkami, které produkoval Alexander 23 (Tate McRae, Olivia Rodrigo, AJ Mitchell). (YouTube)

  • Mick Jenkins - The Patience
    Pro svou čtvrtou desku připravil americký rapper jedenáct tracků, včetně čtyř, kde ho doplnili JID, Vic Mensa, Freddie Gibbs a Benny The Butcher. (YouTube)

  • Teddy Thompson - My Love Of Country
    Anglický písničkář, který během své kariéry natáčel s hvězdami jako Rufus Wainwright, Shawn Colvin, Rosanne Cash nebo Marianne Faithfull, se v deseti skladbách vyzpívává z lásky ke své zemi. (YouTube)

  • Andy Falco, Travis Book - Falco And Book Play Jerry Garcia
    Dva členové The Infamous Stringdusters se na speciálním koncertu rozhodli zahrát pouze písně někdejšího člena Grateful Dead. (YouTube)

  • Horrendous - Ontological Mysterium
    Novinka americké progresivní deathmetalové sebranky. (YouTube)

  • Madsen - Hollywood
    Devátá studiovka indierockové partičky z Německa. (YouTube)

  • Osees - Intercepted Message
    Sedmadvacátá studiová nahrávka Johna Dwyera a jeho synth-punkové kapely. (YouTube)

  • Sonic Youth - Live In Brooklyn 2011
    Třicetiletá historie v sedmnácti skladbách - to je nejstručnější charakteristika živáku americké rockové skupiny. (YouTube)

  • Russ - Santiago
    Americký rapper po květnovém EP vydává ještě plnohodnotnou nahrávku se třinácti racky. (YouTube)

  • Spirit Adrift - Ghost At The Gallows
    Novinka heavymetalové skvadry z Arizony. (YouTube)

  • The Xcerts - Learning How To Live And Let Go
    Pátá řadovka skotského alternativního tria. (YouTube)

  • Tribes - Rabbit Head
    Novinka brooklynského experimentálně popového dua. (YouTube)

  • Warmen - Here For None
    Šestá studiovka finské heavymetalové bandy. (YouTube)


    Dále vychází

    Aerosmith - Greatest Hits
    Aerosmith - Greatest Hits / Deluxe
    Anna Tivel - Outsiders (Live In A Living Room)
    Arnold Dreyblatt & The Orchestra Of Excited Strings - Resolve
    Bearings - The Best Part About Being Human
    Big Time Rush - Another Life
    Caroline Cotter - Gently As I Go
    Cyhra - The Vertigo Trigger
    David Dondero - Immersion Therapy
    Deyarmond Edison - Epoch
    Dick Hyman - Scott Joplin : Complete Work For Piano
    Diners - Domino
    East Forest - Music For The Deck Of The Titanic
    Fiddlehead - Death Is Nothing To Us
    Fran Lobo - Burning It Feels Like
    Greg Owens (Of Chiodos) - Volume 1
    Gretta Ray - Positive Spin
    J-Hope - Jack In The Box (Hope Edition)
    Jack Harlow - Jackman.
    Karina Rykman - Joyride
    King Khan - The Invaders
    Kipp Stone - 66689 Blvd Prequel
    Lady Lamb - In The Mammoth Nothing Of The Night
    Mapache - Swinging Stars
    Milking The Goatmachine - Neue Platte
    Mr. Greg And Cass McCombs - Mr. Greg & Cass McCombs Sing And Play New Folk Songs For Children
    Naked Lungs - Pressure
    Nathan Mongol Wells (Of Ottoman Turks) - From A Dark Corner
    Oblivion Protocol - Fall Of The Shires
    Pærish - You’re In Both Dreams (And You’re Scared)
    Point North - Prepare For Despair
    Pynkie - Songies
    Ringworm - Seeing Through Fire
    Rose Bloom - I Am Me
    Sloppy Heads - Sometimes Just One Second
    Stephen Steinbrink - Disappearing Coin
    Talking Heads - Stop Making Sense (Deluxe Edition)
    Taylor Ashton - Stranger To The Feeling
    The Dead Daisies - Best Of
    The One Eighties - Minefields
    Tia Gostelow - Head Noise
    Tuv - Stop Loving Me!
    Unblessed Divine - Portal To Darkness
    Valkeat - Fireborn
    Yatta Bandz - Tuff Luv

    Vychází na vinylu:
    Aerosmith - Greatest Hits
    Al Di Meola - All Your Life: A Tribute To The Beatles
    Arch Enemy - War Eternal
    Arch Enemy - Will To Power
    Arnold Dreyblatt & The Orchestra Of Excited Strings - Resolve
    Birdy - Portraits
    Cautious Clay - Karpeh
    Cecil Taylor - Unit Structures
    Cyhra - The Vertigo Trigger
    Diners - Domino
    East Forest - Music For The Deck Of The Titanic
    Fiddlehead - Death Is Nothing To Us
    Fran Lobo - Burning It Feels Like
    Gregory Alan Isakov - Appaloosa Bones
    Horrendous - Ontological Mysterium
    Hozier - Unreal Unearth
    Idina Menzel - Drama Queen
    Jack Harlow - Jackman.
    Jon Batiste - World Music Radio
    Mapache - Swinging Stars
    Margaret Glaspy - Echo The Diamond
    Movements - Ruckus!
    Mr. Greg And Cass McCombs - Mr. Greg & Cass McCombs Sing And Play New Folk Songs For Children
    Osees - Intercepted Message
    Rhiannon Giddens - You're The One
    Ringworm - Seeing Through Fire
    Shamir - Homo Anxietatem
    Slipknot - Live At Msg
    Smoking Popes - Get Fired
    Sonic Youth - Live In Brooklyn 2011
    Spirit Adrift - Ghost At The Gallows
    Stephen Steinbrink - Disappearing Coin
    Taylor Ashton - Stranger To The Feeling
    Teddy Thompson - My Love Of Country
    The Dead Daisies - Best Of
    Tribes - Rabbit Head
    Unblessed Divine - Portal To Darkness
    Vypsaná Fixa - Bestiálně šťastní XX

    EP:
    Iris Ell - Undergod
    Khole Rose - The In Between
    Kidd Kenn - Busy Being Bad
    Miina - Slow Motion
    Miso Extra - Msg
    Peter $un - 3Piece
    Spoils - Nothing For A Man

    Reedice:
    Al Di Meola - All Your Life: A Tribute To The Beatles
    Arch Enemy - War Eternal
    Arch Enemy - Will To Power
    Boris - Heavy Rocks
    Joe Strummer And The Mescaleros - Live At Acton Town Hall

  • NÁZORY

    DOPORUČENÉ ČLÁNKY
    Taylor Swift - The Tortured Poets Department 6/10
    Recenze: Taylor Swift na desce "The Tortured Poets Department" otevírá dveře pouze pozvaným, ostatní nechává tápat ve foyer Taylor Swift je králem Midasem dnešní doby. Ne ovšem ve smyslu, že by tajila oslí uši. Spíše upomíná na příběh, v němž na co panovník sáhl, proměnilo se ve zlato. Midas kvůli této schopnosti nemohl pít ani jíst, u Taylor se v... čtěte zde
    Vydáno: 27.04.2024 08:00 v sekci Recenze
    Berenika Kohoutová - Hot or not? 7/10
    Video: Berenika Kohoutová v "Hot or not?" řeší ne/dokonalost a odtajňuje těhotenství Zpěvačka a herečka Berenika Kohoutová představuje po delší době provokativní singl "Hot or not?" pojednávající o zdánlivě dokonalém životě, který tak rádi prezentujeme na sociálních sítích. Ale ne vše pozlátko je takové, jak... čtěte zde
    Vydáno: 26.04.2024 16:30 v sekci Audio / Video | Video
    Anna K., Forum Karlín, Praha, 25.4.2024
    Naživo: Anna K. provedla Forum Karlín uhrančivým "Údolím včel" Anna K. se do pražského Fora Karlín vrátila po šesti letech. Příjemně zaplněnému prostoru představila většinu ještě stále nového alba "Údolí včel", které jí přišel pomoct pokřtít Michal Suchánek. Zazněly samozřejmě také... čtěte zde
    Vydáno: 26.04.2024 08:48 v sekci Naživo
    Jana Kirschner - Přestala jsem se hnát za úspěchem
    Rozhovory: Jana Kirschner - Přestala jsem se hnát za úspěchem Do příběhu nového alba Jany Kirschner "Obyčajnosti" významně promluvila pandemie. V Londýně žijící zpěvačka totiž trpěla nedostatkem kontaktu se svými blízkými ze Slovenska, které dle svých slov neviděla rok. Tvorba písní pro... čtěte zde
    Vydáno: 25.04.2024 15:30 v sekci Publicistika | Rozhovory
    Pohled do českých hitparád - 16. týden 2024
    Český albový žebříček ovládla Yzomandiasova "Paranoia" První desítka tuzemské albové hitparády zůstává i nadále v obležení rapu pro mladou generaci. Obvyklého lídra Viktora Sheena tentokrát v čele vystřídal Yzomandias s novinkou v podobě EP "Paranoia". Popový prapor drží Mirai a... čtěte zde
    Vydáno: 25.04.2024 07:30 v sekci Novinky | České hitparády
    SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
    - Nové desky 16/2024 - od Taylor Swift přes Pearl Jam po My Dying Bride (24.04.2024 10:00)
    - Nové desky 15/2024 - od Marka Knopflera přes Mirai po girl in red (17.04.2024 09:30)
    - Nové desky 14/2024 - od X Ambassadors přes The Black Keys po Bensona Boona (10.04.2024 10:00)
    - Nové desky 13/2024 - od Beyoncé přes Sum 41 po Sheryl Crow (03.04.2024 15:00)
    - Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
    - Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
    - Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
    - Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
    - Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
    - Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)

    ALBUM TÝDNE 17/2024

    Mark Knopfler
    One Deep River

    Po nejdelší pauze mezi sólovými alby - konkrétně po šesti letech - je tu nezaměnitelný zpěvák a kytarista Mark Knopfler se svou desátou deskou "One Deep River". A jak se dalo čekat, všechno je u něj jako vždy na svém místě, nic se nezměnilo. Díkybohu.

    8/10

    NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

    FILMSERVER.CZ PÍŠE

    FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

    SPARK PÍŠE

    CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

    St 08.05.
    Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
    So 11.05.
    Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
    Ne 12.05.
    Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)
    St 15.05.
    30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
    St 15.05.
    Willie & The Bandits (UK) (Zasekávák, Praha)
    Čt 16.05.
    The Matt Schofield Trio (UK) (Palác Akropolis, Praha)
    Čt 16.05.
    Danny Brown (US) (Roxy, Praha)
    Čt 16.05.
    Akon (US) (Forum Karlín, Praha)
    So 18.05.
    King Gizzard & The Lizard Wizard (AU) (Forum Karlín, Praha)
    Út 21.05.
    Reverend Peyton’s Big Damn Band (US) (Lucerna Music Bar, Praha)

    » zobrazit všechny akce «

    OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

    Justin Bieber The Prodigy Prince Vladimír Mišík Taylor Swift Kabát Queen Adele Sia Rush Beyoncé Bono U2 AC/DC Mirai Lady Gaga Dua Lipa Liam Gallagher Linkin Park Imagine Dragons
    filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
    musicserver.cz - hudba od začátku do konce
    ©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
    Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
    Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
    Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
    smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
    Zavřít reklamu