S tanečním singlem "Look At Her Now" klesla Selena Gomez k průměru

01.11.2019 15:54 - Katka Šebestová | foto: facebook interpreta

Selena Gomez se vrátila s velkou pompou. První ochutnávka "Lose You To Love Me" je už týden na špici amerického iTunes žebříčku a nevyhřívá se na vrcholu jen tam. V nejstreamovanějších písních sesadila dva týdny trůnící odrhovačku "Dance Monkey" od Tones And I.

Ihned po vydání pilotního singlu vyslala do světa jeho následovníka. Nese název "Look At Her Now" a Gomez podle svých slov musela obě písně vydat pospolu z jednoho prostého důvodu: dostaneme tak ucelený pohled na to, jak rozchod s Bieberem překonala. Ano, opět se věnovala tomuto tématu, ale tentokrát s větší drzostí a úplně jinak než v předchozím, křehkém kousku. Obě skladby jsou jako den a noc.

Zpěvaččina dvojka je taneční a vyzývavá hitovka, která se bude dobře vyjímat v klubech. Čerstvý vítr to ale není. "Lose You To Love Me" je v její diskografii svěžejším prvkem a svou otevřeností si musel získat i posluchače, kteří by si Selenu jinak nepustili. "Look At Her Now" je křižovatka mezi už jejími vydanými singly "I Can't Get Enough" a "Trust Nobody". Budeme tedy doufat, že Ms. Gomez na chystaném albu nebude opakovat staré, byť ověřené postupy, a opět své posluchače překvapí.

Klip je stejně jako první zářez dílem Sophie Muller a opět je točen na iPhone 11 Pro (opět ¯\_(ツ)_/¯ - pozn. ed.). A pokud prvotina byla klidná, intimní a plná emocí, tak tady děvčata vsadila na drajv, barvy, tanec a gesta.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY