shop.musicserver.cz
Nové desky 23/2019 - od Zrní přes Duffa McKagana po Pipes And Pints

Nové desky 23/2019 - od Zrní přes Duffa McKagana po Pipes And Pints

Vydáno: 04.06.2019 21:09 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: The World is Flat LLC

Předčasné žně zažijí příznivci domácí scény s novinkami Pipes And Pints, Pokáče, XIII. století, hip hoperů Martina Matysa & Kennyho Rougha, klavíristy Jana Bartoše či s živákem Zrní a s houbovým albem "Houbeles Musicus". Domácím pak bude sekundovat Susan Boyle, izraelské A-WA nebo rockeři Kenny Wayne Shepherd a Duff McKagan.

Pokud se v pondělí 3. června vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Zrní - Zrní a Filharmonie HK živě ve Foru Karlín (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie folk / indie rock

Zrní - Zrní a Filharmonie HK živě ve Foru Karlín
Kapela Zrní se rozhodla ohlédnout za svým největším samostatným koncertem, které se uskutečnilo ve vyprodaném Foru Karlín za doprovodu Filharmonie Hradec Králové. Hudebníci tím splnili slib, že koncertní podobu skladeb zahraných s filharmonií přenesou na oficiální hudební nosič, který dostal název "Zrní a Filharmonie HK živě ve Foru Karlín". Nabídnou na něm všech devět s filharmoniky prezentovaných skladeb a jako bonus také dvě písničky odehrané v první části koncertního večera v základní pětičlenné sestavě. Scénu karlínského koncertu připravil Milan Cais z Tata Bojs, Filharmonie Hradec Králové si se Zrní zahrála pod taktovkou dirigenta Stanislava Vavřínka, záznam pořídil Petr Sýs, mix ve studiu Jámor měl na starosti Ondřej Ježek a mastering připravil Tomáš Karásek. Ukázku z atmosféry koncertu najdete na YouTube.


Duff McKagan - Tenderness (Universal)

web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Duff McKagan - Tenderness
Že bylo poslední turné Guns N' Roses "Not In This Lifetime... Tour" zcela nezapomenutelnou záležitostí, ví nejen fanoušci, ale i sami muzikanti. Své by o tom mohl vyprávět baskytarista Duff McKagan. Konkrétně pro něj byla koncertní šňůra natolik inspirativní, že díky ní složil své nové sólové album "Tendernerss". Deska se pyšní pořadovým číslem tři a obsahuje jedenáct skladeb. Jestli se hudebníkovi podařily, posuďte sami po poslechu ukázek na YouTube.com.


Pokáč - Úplně levej (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní folk

Pokáč - Úplně levej
Pokáč, vlastním jménem Jan Pokorný, má na co navazovat. Za své debutové album "Vlasy" obdržel Zlatou desku a jeho texty zpívají například Voxel, Mirai nebo Jakub Děkan. Nyní vydává své druhé album, které pojmenoval "Úplně levej" popisující poměrně přesně jeho manuální zručnost. Mezi čtrnácti písničkami najdete i několik duetů - jeho fanoušci už znají "Hrdinský čin" s Jakubem Ondrou a "Lásku na vsi" s Petrou Göbelovou a k nim přidal ještě "Jaro" s Berenikou Kohoutovou a vánoční "Voděvzdorné šibenice" s Kájou Bulawovou. která se Pokáčovi jako mnoho dalších přihlásila do projektu 'feat s fanouškem'. Hudba a texty jsou dílem samotného zpěváka, zatímco produkci dostal na starost Johny Rainbow z Light & Love. Jedinou výjimkou je "Farmář Tonda", kterou produkoval Lukáš Chromek. První singly už mají svoji podobu na Pokáčovo kanále.


Yonaka - Don't Wait 'Til Tomorrow (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop punk

Yonaka - Don't Wait 'Til Tomorrow
Čtyřčlenná formace Yonaka z Brightonu zcela splňuje kritéria moderních pop punkových kapel: Se svým debutem "Don't Wait Til Tomorrow" na vás zaútočí s mohutnými melodiemi, které i přes svou chytlavost nejsou nijak tuctové nebo podbízivé. V čele s charismatickou zpěvačkou Theresou dali dohromady celkem dvanáct skladeb a ukázku každé z nich najdete k poslechu na stránkách The Guardian.


Susan Boyle - Ten (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: operní pop

Susan Boyle - Ten
Minulý týden to bylo přesně deset let, co skotská dáma Susan Boyle ovládla třetí ročník reality show "Britain's Got Talent". K tomuto výročí se vztahuje i její letošní album "Ten", které je kompilací toho, co tato zpěvačka během nich nahrála a vydala. Na desce nabídne celkem sedmnáct skladeb, mezi nimiž nalezete i čtyři novinky. První z nich je melodie z muzikálu "Největší showman" "A Million Dreams", legendární "Stand By Me" Bena E. Kinga, "500 Miles" alias "I'm Gonna Be" původně od The Proclaimers a v neposlední řadě "Climb Every Mountain" z muzikálu "The Sound Of Music". Kompletní seznam skladeb včetně ukázek nabízí například Supraphonline.


Kenny Wayne Shepherd - The Traveler (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Kenny Wayne Shepherd - The Traveler
"My všichni jsme tak trochu cestovatelé, tedy alespoň pokud jde o tu naši cestu zvanou život. Zažíváme trpká období nejrůznějších překážek, ze kterých se musíme snažit jakkoliv vybruslit," prozradil na ůvod ke své novince "The Traveler" Kenny Wayne Shepherd. Na posluchače čeká desítka propracovaných kousků, jejichž ukázky si můžete poslechnout na stránkách Amazon.com. O svůj názor se s námi podělte v komentářích.


Daniel Wohl - État (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: electronica / experimentální hudba / minimalismus

Daniel Wohl - État
Francouzský hudební skladatel Daniel Wohl vystudoval Bards College na Univerzitě v Michiganu a pak Yale School Of Music a aktuálně žije v New Yorku. Je mimo jiné skladatelem filmové hudby a spolupracoval například i s lidmi jako Lauren Halo, Julia Holter nebo Son Lux. Jeho nové album "État" se opět pohybuje na pomezí elektronické a akustické hudby a mezi hosty, které na nahrávce uslyšíte, jsou například zpěvačka skupiny Poliça Channy Leaneagh. Spoluproducentem alba byl Ryan Lott z již zmíněných Son Lux. Bližší poznání tohoto hudebníka nabízí kanál na YouTube.com.


Pipes And Pints - The Second Chapter (Fly High Booking)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / rock

Pipes And Pints - The Second Chapter
"The Second Chapter" - tak se jmenuje nové album pražských Pipes And Pints. Album stojí na klasickém zvuku kapely, ale nebojí se ani jiných žánrů. "Od posledního alba jsme bohatší o sedm let životních i hudebních zkušeností. Na nové desce tak zazní vše, co máme rádi," přibližuje kapelník Vojtěch Kalina. Nahrávka vznikala v pražském Barrandov Sound a berlínských Red Bull Studios. "Irský zpěvák Travis O'Neill přinesl do kapely větší cit pro melodické linky a tím se i celkový zvuk posunul více do roviny celtic rockové kapely. Z menších klubů teď Pipes sebevědomě míří na velká pódia, otevírají se širšímu publiku, ale současně si zachovávají tvář," dodal producent Yarda Helešic.


Viktor Sheen - Černobílej svět (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hip hop

Viktor Sheen - Černobílej svět
Český rapper Viktor Sheen připravil předloňskému albu "Jungler" nástupce a pojmenoval jej "Černobílej svět". Deska vyšla digitálně před dvěma týdny a nyní dostává také fyzickou podobu. Sheen na něm pracoval hned s několika hosty, mezi nimiž jsou například hlavní postavy labelu Milion+ jako Yzomandias, Nik Tendo nebo Hasan. O hudební složku jednotlivých tracků se postarali domácí producenti, s nimiž Sheen většinou pracoval už na předchůdci, jako jsou Decky, Kyle Junior či Leryk. Většinu nahrávek si ovšem hudebník natočil sám, skrytý za pseudonym ivanoff. První ukázky z alba nabízí na svém YouTube kanálu.


Limetall - Znamení (Warner Music)
web / facebook.com / Bandzone / psali jsme
žánr: rock

Limetall - Znamení
Rockerům z Limetall kreativita vůbec nechybí. Po loňském minialbu vydávají muzikanti plnohodnotnou nahrávku "Znamení". Ta obsahuje kromě skladeb z loňské novinky další kousky, přičemž všechny prošly rozsáhlým zvukovým vyladěním. Právě o tvuk tady koneckonců hlavně šlo: "Především jsme si chtěli zachovat vlastní tvář, styl a čitelný rukopis, díky kterému nás hudební fanoušci poznávají, aniž by znali dotyčnou skladbu. Posun vidíme v modernějším zvuku," prozradili hudebníci v nedávném rozhovoru. Ukázku najdete na YouTube.com.


Tip týdne

A-WA - Bayti Fi Rasi (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: world music / etnická elektronika / hip hop

A-WA - Bayti Fi Rasi
Izraelské trio A-WA tvoří tři sestry Tair, Liron a Tagel Haim a věnují se propojování blízkovýchodní tradiční hudby s elektronikou a hiphopem. Jejich debut "Habib Galbi" spatřil světlo světa v roce 2016 a nyní na něj navazují druhým albem "Bayti Fi Rasi". Připravili pro něj celkem čtrnáct skladeb, v nichž dále rozvíjejí styly jako yemenite nebo mizrahi a vy si část z nich můžete poslechnout na jejich YouTube profilu.


XIII. století - Frankenstein (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: gothic rock

XIII. století - Frankenstein
Jedna z nejvýraznějších domácích gothic rockový kapel XIII. století připravila po letech novou studiovou desku. Předcházela jí titulní ochutnávka "Frankenstein", kterou si i můžete poslechnout na YouTube.com. Frontman Petr Štěpánek kalbu ještě prozradil: "Natáčení jsme si užívali, protože nové skladby nás hrozně baví. Jsem rád, že kapela jela do studia připravená. Všichni přesně věděli, co a jak mají hrát, a k natáčení přistupovali opravdu zodpovědně. Vše jsem měl dopředu promyšlené, využití nástrojů, vrstvení smyčců, použití kytar, aranžmá skladeb, ale hlavně jakou náladu a atmosféru chci ve skladbách vytvořit. A to se nám společně povedlo! Myslím, že jsme tvorbu XIII. století rozšířili o další formu vyjádření. Pracovalo se nám opravdu dobře a ze studia jsme odjížděli nadšení a spokojení. Zrodili jsme monstrum!"


Různí - Houbeles Musicus (Indies Scope)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie folk / dětská hudba

Různí - Houbeles Musicus
Hudební smaženice z padesáti druhů hub aneb "Houbeles Musicus" je veršovaný atlas hub pro děti. Předlohou pro tuto nahrávku byla kniha "Houbeles pictus" určená pro houbaře v každém věku. Básně Petra Maděry zhudebnila Alžběta Trojanová a na interpretaci písní se podílelo pětačtyřicet muzikantů a herců - například členové kapel Traband, Plastic People of The Universe, Dick O'Brass či Bezobratři. Hudební zpracování básní vychází z tradic české a moravské lidové hudby, je však inspirováno také prvky jazzu, swingu, blues, rocku a world music. Na nahrávce je podobně jako v knize vždy předřazena čtená hádanka v podání Arnošta Goldflama, po které následuje zpívaná odpověď o konkrétní houbě. Součástí alba je také pohádka, která je zčásti čtená a zčásti zhudebněná, a několik dalších básní ze světa hub. CD, jehož ukázky nabízí vydavatelství Indies Scope je zabaleno v originálním obrázkovém digipacku ve formě leporela, ilustrovaného Milošem Koptákem.


Camila Meza - Ámbar (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: jazz

Camila Meza - Ámbar
Chilská jazzová kytaristka a zpěvačka Camila Meza působí na hudební scéně již od roku 2005 a loni se v rámci festivalu Americké jaro představila poprvé i u nás. V rámci koncertu v pražském JazzDocku zahrála písničky ze svého pátého alba "Ámbar", které nyní konečně vychází. Jak zjistíte z prvních ukázek na jejím YouTube profilu, dvanáct skladeb, jenž na nahrávku zařadila, nezapře inspiraci v tvorbě jejích idolů George Bensona a Pata Methenyho.


Hootie & The Blowfish - Cracked Rear View (25th Anniversary Edition) (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: roots rock / folk rock

Hootie & The Blowfish - Cracked Rear View (25th Anniversary Edition)
I přes sólovou kariéru Dariuse Ruckera je kolem americké kapely Hootie & The Blowfish po letech velmi rušno. Nedávno vystoupili ve finálovém kole amerického The Voice, odstartovali turné společně s Barenaked Ladies a především připomínají čtvrt století od vydání svého debutového alba "Cracked Rear View", které je jedním z nejúspěšnějších desek devadesátých let. Obsahuje hity jako "Hold My Hand", "Only Wanna Be With You" a především Grammy oceněnou "Let Her Cry", prodalo se ho přes jednadvacet miliónů kusů a je devatenáctým nejprodávanějším americkým alb všech dob. Výroční edice bude k dostání ve dvou podobách. První obsahuje remasterovanou verzi nahrávky a také druhý disk s různými bonusy včetně raritních verzí z dob začátků kapely. Druhá pak nabídne disky hned čtyři a přidá živé verze a také verzi alba na DVD.


Jan Bartoš - Leoš Janáček: Klavírní dílo (Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: klasická hudba

Jan Bartoš - Leoš Janáček: Klavírní dílo
Po albech věnovaných Mozartovi a Beethovenovi se český klavírní virtuos Jan Bartoš rozhodl vrátit ke svým slezským kořenům a materiál pro svoji další nahrávku vybíral z díla Leoše Janáčka, který v raném období své kariéry usiloval o dráhu klavírního virtuosa. Bartoš tak ve svém pohledu ztvárnil "Opus č. 1, Thema con variazioni", "Vzpomínku. Noc moto", obě části "Po zarostlém chodníčku", "Sonátu pro klavír 1. X. 1905 es moll" a také opus "V mlhách". Jejich ukázky i verzi alba ve vysokém rozlišení nabízí stránky vydavatelství Supraphon.


Martin Matys & Kenny Rough - 20 000 mil pod morom (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hip hop

Martin Matys & Kenny Rough - 20 000 mil pod morom
Slovenský rapper Martin Matys vydává své druhé album, které s jedinou výjimkou produkoval Kenny Rough, jehož můžete znát třeba i z nahrávek Paulieho Garanda. Původně mělo vzniknout jen několik tracků jako digitální EP, ovšem Matys a Kenny si umělecky porozuměli natolik, že nakonec natočili plnohodnotné album s názvem "20 000 mil pod morom". Podílela se na něm řada hostů, jako například Idea, Renne Dang, slovenští kolegové Supa a Boy Wonder, Laura Weng, VR & Samuel Hošek, Dyzivv nebo zmíněný Paulie Garand. Kompletní sadu ochutnávek už dvojice servíruje na YouTube labelu TyNikdy.


Doyle Lawson & Quicksilver - Live In Prague
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: bluegrass / gospel

Doyle Lawson & Quicksilver - Live In Prague
Světoznámý český výrobce mandolín a bendž Rostislav Čapek si sem tam pozve některého představitele amerického bluegrassu na koncert. Letos v lednu jeho pozvání přijala ikona tohoto stylu a držitel řady ocenění Doyle Lawson a jeho kapela Quicksilver. Koncert proběhl v kinosále Dlabačov hotelu Pyramida a byla to jediná příležitost je vidět v Evropě. Na tomto koncertě vznikl i jeho záznam, který nyní vychází pod názvem "Live In Prague" a je to poprvé v historii, kdy vychází živé CD této tradiční americké hudby natočené v ČR.


V krátkosti

  • Gaby Moreno & Van Dyke Parks - !spangled! (Warner Music)
    Společné album legendárního amerického hudebního skladatele Van Dyka Parkse a guatemalské zpěvačky Gaby Moreno dostalo poněkud netradiční jméno "!spangled!" a dvojice pro něj přichystala celkem deset skladeb. Na první z nich se podílel také Jackson Browne. První ukázky uslyšíte na YouTube Gaby Moreno.
  • Alan Silvestri - Avengers Endgame (soundtrack) (Universal)
    Filmový trhák "Avengers Endgame" se už pár týdnů prohání světovými kiny a trhá rekord za rekordem. Zda si bude podobně vést soundtrack k němu, který má na svědomí autor scénické hudby Alan Silvestri, to se teprve uvidí.
  • Bear McCreary - Godzilla: King Of Monsters (soundtrack) (Warner Music)
    To v případě dalšího snímku "Godzilla: King Of Monsters" úspěšnost ještě tak jasná není, ani v případě filmu, ani u soundtracku. Ten má na svědomí americký skladatel Bear McCreary a na albu jeho kompozice rozdělili na dvě CD a šestadvacet skladeb.

Dále vychází:

Bear McCreary - Outlander: Season 4 (soundtrack) (Sony Music)
Bill Evans - Evans In England (Bertus)
Buck Owens - The Complete Capitol Singles (Warner Music)
Kirk Franklin - Long Live Love (Sony Music)
Okta Logue - Runway Markings (Warner Music)
Různí - Top20.cz 2019/1 (Universal)

Vychází na vinylu:
Ash - '94 -'04 - The 7'' Singles Box Set (Warner Music)
A-WA - Bayti Fi Rasi (Warner Music)
Depeche Mode - Black Celebration (Sony Music)
Depeche Mode - Music For The Masses (Sony Music)
Duff McKagan - Tenderness (Universal)
Kenny Wayne Shepherd - The Traveler (Bertus)
Khalid - Free Spirit (Sony Music)
Okta Logue - Runway Markings (Warner Music)
Sasha Sloan - Loser (Sony Music)
Venom - In Nomine Satanas (Warner Music)
XIII.Století - Frankenstein (Warner Music)
Yonaka - Don'T Wait 'Til Tomorrow (Warner Music)

Reedice:
Venom - In Nomine Satanas (Warner Music)

NÁZORY

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Slash, Myles Kennedy & The Conspirators, Winning Group Arena, Brno, 18.4.2024
Naživo: Slash v Brně: Bez Guns N' Roses, zato s vlastní tvorbou Legendární kytarista Slash se po pěti letech vrátil do Česka a v Brně předvedl strhující show plnou hardrockové energie. I když se fanoušci nedočkali hitů Guns N' Roses, Slash je potěšil syrovostí a vlastním materiálem. Přestože... čtěte zde
Vydáno: 19.04.2024 17:47 v sekci Naživo
Aneta Langerová - Není na škodu se jednou za čas ohlédnout zpět
Rozhovory: Aneta Langerová - Není na škodu se jednou za čas ohlédnout zpět "Dvacet let za mnou. Mám pocit, že nemusím nikomu nic dokazovat, ani sama sobě. Důležité je vnímat hudební cestu takovou, jaká je, a nepřetvářet ji do něčeho, co není," říká bilancující Aneta Langerová. Výběrové dvojalbum... čtěte zde
Vydáno: 19.04.2024 08:00 v sekci Publicistika | Rozhovory
Fletcher - In Search of the Antidote 8/10
Recenze: Fletcher na "In Search of the Antidote" hledala, až našla Americká zpěvačka Fletcher svou kariéru sice odstartovala hned v první řadě amerického X Factoru, stalo se to ale už dávno. Tak dávno, že si tuto informaci můžeme odbýt hned v perexu a celý článek věnovat jejímu skvělému... čtěte zde
Vydáno: 18.04.2024 16:00 v sekci Recenze
Pohled do českých hitparád - 15. týden 2024
Kometa roku 2024 Benson Boone debutuje v top trojce české albové hitparády Letošní rok sice ještě nedošel ani do své třetiny, vypadá to však, že o jeho největším hudebním objevu je rozhodnuto. Americký zpěvák Benson Boone boduje po úspěchu singlu "Beautiful Things" také s albovou prvotinou. Nahrávka... čtěte zde
Vydáno: 18.04.2024 10:00 v sekci Novinky | České hitparády
Dave Matthews Band, O2 universum, Praha, 16.4.2024
Naživo: V hlavní roli hudba. Dave Matthews Band přivezl do pražského O2 universa neokázale strhující koncert Dave Matthews Band v Česku zahrál poprvé až před pěti lety. Na kapelu s více než třiceti lety na hrbu je to docela pozdě. Návrat poté zhatila pandemie. Nakonec se dobrá věc podařila a Prahu letos americká parta nevynechala.... čtěte zde
Vydáno: 17.04.2024 20:21 v sekci Naživo
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Kometa roku 2024 Benson Boone debutuje v top trojce české albové hitparády (18.04.2024 10:00)
- Nové desky 15/2024 - od Marka Knopflera přes Mirai po girl in red (17.04.2024 09:30)
- Duff McKagan z Guns N' Roses se na svém sólovém turné zastaví i v Brně (15.04.2024 16:51)
- Mezi rappery se do české albové top desítky vetřela countryová Beyoncé (11.04.2024 08:00)
- Nové desky 14/2024 - od X Ambassadors přes The Black Keys po Bensona Boona (10.04.2024 10:00)
- Český hudební trh v roce 2023 opět rostl, zájem o vinyly dosáhl svého stropu, překvapili Linkin Park (04.04.2024 15:00)
- Nejdřív Benson Boone, teď Artemas. Český digitální žebříček ukazuje, že pop se vrací do hry (04.04.2024 08:00)
- Nové desky 13/2024 - od Beyoncé přes Sum 41 po Sheryl Crow (03.04.2024 15:00)
- Publicistika: Český rap v roce 2023 (02.04.2024 08:00)
- Na okraj: Ceny Anděl se chtějí přiblížit mladým, u akademiků ale vítězí hlavně stálice (31.03.2024 20:46)

ALBUM TÝDNE 16/2024

The Libertines
All Quiet On The Eastern Esplanade

Je tomu už dlouhých devět let, co The Libertines fanouškům naservírovali povedenou desku "Anthems For Doomed Youth". Nyní se anglická formace vrací, aby se vytáhla se svým dlouho očekávaným čtvrtým albem "All Quiet On The Eastern Esplanade". Obstála také tentokrát?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Pá 19.04.
Queenie (O2 universum, Praha)
Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
Ne 12.05.
Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)
St 15.05.
30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
St 15.05.
Willie & The Bandits (UK) (Zasekávák, Praha)
Čt 16.05.
The Matt Schofield Trio (UK) (Palác Akropolis, Praha)
Čt 16.05.
Danny Brown (US) (Roxy, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

The Prodigy Prince Justin Bieber Vladimír Mišík Kabát Themroc Adele AC/DC Queen Sia U2 Taylor Swift Bono Rush Mirai Beyoncé Lady Gaga Linkin Park Liam Gallagher Imagine Dragons
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu