Emeli Sandé na novém albu poodhalí, jaký je její "Real Life". Bude zpívat pro utlačované a opomíjené

24.04.2019 15:36 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Na své druhé album "Long Live The Angels" z listopadu roku 2016 nechala Emeli Sandé fanoušky čekat skoro pět let, v případě třetí studiovky si však docela pospíšila. V polovičním intervalu oproti předešlé desce ji představí už 7. června.

Emeli Sandé - Real Life
© facebook interpreta
Zpěvačka tvrdí, že během příprav nahrávky "Real Life" objevila své skutečné já, respektive jeho nejlepší podobu. "Zejména těm, kteří byli někdy opomíjeni nebo sráženi na kolena neviditelnou silou útlaku, která je neustále přítomná, chci propůjčit naději, důvěru a sílu. Album by mělo fungovat jako baterie - na jeho konci by se měl každý cítit nabitý," objasňuje britská interpretka. Prvním singlem z chystané kolekce je song "Sparrow".

Svůj zatím největší úspěch zažila zpěvačka s debutovým albem "Our Version Of Events", které se v Británii stalo nejprodávanější deskou roku 2012. Turné k němu trvalo přes dva roky a Sandé v rámci něj dobyla také severoamerická pódia. S minulou šňůrou ke druhé řadovce "Long Live The Angels" zavítala držitelka čtyř Brit Awards i k nám. V pražské O2 areně zazpívala loni v únoru a dočkala se nadšených recenzí.

Tracklist novinky "Real Life" je následující: Human, Love To Help, You Are Not Alone, Shine, Sparrow, Honest, Survivor, Extraordinary Being, Same Old Feeling, Real Life, Free As A Bird.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY