Tierra Whack není jen tak ledajaká brambora. Klip "Unemployed" je důkaz

25.04.2019 13:05 - Jaroslav Hrách | foto: facebook interpreta

Filadelfská rapperka Tierra Whack se hudbě věnuje od dětství. Již ve svých deseti letech se snažila psát rýmy. V patnácti se jako Dizzle Dizz objevila v hip-hopovém videu "We Run The Streets", kde předváděla freestyle. Tam si jí poprvé všiml rapper Meek Mill a rozhodl se jí v hudební kariéře pomoct. Nedlouho nato, už jako Tierra Whack, předskakovala nejen před Meekem Millem, ale třeba také před ASAPem Rockym.

Svou první desku ale vydala až loni. Minialbum "Whack World" zaujme především netradičním formátem. Obsahuje totiž patnáct songů, z nichž každý trvá minutu a je doplněn o jedinečnou surreálnou scénu. Celé audiovizuální dílo se dá zhlédnout a poslechnout na YouTube a opravdu to stojí za to.

Od 19. února Tierra Whack vydává každý týden nový singl. Sérii nazvala #WhackHistoryMonth a po skladbách "Only Child", "CLONES", "Gloria" a "Wasteland" ji nyní zakončila peckou "Unemployed".

Ta se rovněž dočkala originálního a velmi zábavného videoklipu plného mluvících brambor. Tierra Whack kromě (krutého) porcování hlíz také neskutečně frázuje a sype rým za rýmem. Režie snímku se ujala Cat Solen, která má na svědomí například seriál "The Shivering Truth" z produkce amerického televizního kanálu Adult Swim.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY