Panic! At The Disco v klipu "Dancing's Not A Crime" zase vytáhli loutku

22.03.2019 15:13 - Filip Vahala | foto: Screenshot YouTube

Tancovat není hřích. To chce naznačit americká (one-man) kapela Panic! At The Disco v klipu k písni "Dancing's Not A Crime" z aktuálního alba "Pray For The Wicked". Jak se Brendon Urie popral s obrazovým zpracováním?

Což o to, píseň je to výborná. Kombinace moderního popu s dechy zní víc než skvěle a nutí k tanci. Ostatně, Panic! At The Disco to ani jinak neumí. Urie navíc ukazuje svůj pěvecký um a rozsah, ve kterém mu dokáže jen málokdo konkurovat. Právě on je ale zároveň tou největší slabinou klipu.

The Amazing Beebo, mupetí loutka představující frontmana, kterou znáte už třeba z "Hey Look Ma, I Made It", by vás měla provázet krátkým sestřihem po turné "Pray For The Wicked Tour", z většiny beznadějně vyprodaném. Bohužel na sebe ruku v ruce s reálným zpěvákem spíše strhává pozornost na úkor zbytku skupiny, a Urie tak opět dokazuje, že značka P!ATD už je dávno pouze jeho one man show.

Na druhou stranu se režisér Brandon Dermer ujal videa velmi profesionálně a spolu s nápaditou kamerou působí klip dobře. Prostor dostali i zapálení fanoušci. Každopádně už jsme od Urieho viděli lepší kousky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY