Marek Ztracený vydává první koncertní DVD "Deset let od 'Ztrácíš'"

19.12.2018 18:55 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Marek Ztracený na konci listopadu 2017 oslavil velkým koncertem ve Fóru Karlín jubileum deseti let na scéně. Rok poté vydává záznam tohoto večera na DVD, které nazval lakonicky "Deset let od 'Ztrácíš'". Na disku nechybějí hity "Ztrácíš" či "Léto 95", aktuální "To se mi líbí", duety s Martou Jandovou "Káva a sex" a "Počasí" a píseň s Karlem Gottem "Být stále mlád", kterou nyní mnohonásobný Český slavík nově nazpíval s Leošem Marešem.

Marek Ztracený - 10 let od Ztrácíš
© facebook interpreta
"Nemůžu uvěřit, že je to už rok. Před koncertem jsem tlačil čas, abych už mohl na pódium. Pamatuji si, jak jsem se poprvé podíval do narvané řvoucí haly a uvědomil si, že dnes se odehraje něco výjimečného. No, a asi půl minuty nato vybuchly efektně připravené konfety, které ale byly špatně namířené, a já se do nich zamotal a nemohl ani hrát na kytaru (smích). Paradoxně to mně i koncertu pomohlo. Tenhle koncert měl spousty poprvé. První takhle velký prostor, první, který se přenášel živě do rádia, první, kde jsme natáčeli DVD," vypráví Ztracený.

Písničkář tak tímto nosičem pomyslně uzavírá velmi úspěšný rok 2018, během kterého vydal dobře přijaté album "Vlastní svět", z něhož prezentoval několik singlů a klipů - v posledním, již výše zmiňovaném "To se mi líbí" si vášnivou fanynku zahrála známá herečka a Ztraceného kamarádka Nikol Štíbrová.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY