Queen představili novou verzi 40 let staré skladby "All Dead". Poprvé s Mercuryho vokálem

08.11.2017 09:38 - Jana Kloučková | foto: facebook interpreta

Skladba "All Dead“ se sice nikdy nestala singlem, přesto je jednou z nejsilnějších položek na desce "News Of The World" z roku 1977. V původní verzi však hlavní vokál patřil Brianu Mayovi, jenž je i samotným autorem písně. Nová verze nabízí fanouškům Queen změnu - kytaristu na pozici hlavního vokalisty vystřídal tradiční Freddie Mercury. Song, který v této verzi opouští archiv skupiny až nyní, si můžete pustit pod článkem.

Nejen alternativní znění "All Dead", ale také odlišné verze megahitů "We Will Rock You" / "We Are The Champions", robot z přebalu alba jako maskot současného turné, nesinglová skladba "Get Down Make Love" součástí koncertního setlistu - to vše má za úkol připomenout 40. výročí výše zmiňované studiové nahrávky této britské skupiny.

Veškeré postupně odkrývané verze tak chytře uvádějí novou edici v podobě super deluxe box setu, který se na trhu objeví 17. listopadu. Edice pojme tři CD: původní nahrávku po zremasterované verzi (Bob Ludwig, 2011), nové verze písní a bonusové tracky. Dále by měla obsahovat LP "The Original News Of The World Album - New Pure Analogue Cut", DVD s novým dokumentem "Queen: The American Dream", šedesátistránkovou knihu převážně neviděných fotografií a na závěr tři plakáty.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY