Anarchie v ČT se nekoná. V "Brně" El Nina Donutil hraje

06.10.2017 09:49 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Brněnský rapper říkající si El Nino se po nějakém čase připomíná s autorskou tvorbou. A comeback to je ve velkém stylu a těžkém kalibru - v novém songu totiž oslavuje město Brno, své dlouholeté působiště. A aby kalibr byl ještě těžší, refrény mu nazpívala tuzemská stálice Eva Pilarová. Před pár dny lidé z Nafis Production ukončili střihačské a postprodukční práce, píseň se tak dočkala i své vizuální podoby.

V té, v čase kolem desáté sekundy, vidíme krásný záběr na sochu Spravedlnost (přezdívanou Exekutor) na Moravském náměstí. Ne nadarmo se zrovna v tomto okamžiku na obrazovce zjeví logo produkční společnosti - tento záběr je totiž nejlepší. Následují ho obrázky samotného rappera za letního dne u Pryglu a Nina v doprovodu hostující zpěvačky v atriu jedné z významnějších tamních budov. Legendární vtip "Anarchie v ČT" ("Hraje v tom Donutil?" - "Ne.") se nekoná, a tak se můžeme těšit nejen na tohoto barda tuzemského filmu, ale i na Bolka Polívku. Z nějakého důvodu jsou všichni jmenovaní (zejména pak dvojice rapper-zpěvačka) zabíráni z nemilosrdného podhledu, dosyta si tak užijete jejich nozder.

Zvuková produkce nultých let tohoto tisíciletí a patetický text ("Doh lyží na nas kokotyl pokživou věží") pak drží El Ninův standard, Evička se snaží, seč jí síly stačí, producent ale i tak chtěl ukázat světu, že umí v mixu ovládat pitch. (Neumí.) Gratulujeme, Brno, a posíláme pěknou písničku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY