shop.musicserver.cz
Nové desky 34/2017

Nové desky 34/2017

Vydáno: 29.08.2017 06:31 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Tento týden na novinkových stojanech narazíte na druhé album amerického tria PVRIS, výběrovku Luise Fonsiho, album syna Willieho Nelsona a jeho skupiny, debut DJe Jonase Blue, na bluesového kytaristu Jonnyho Langa či na české Duende. Rockery potěší Die Apocalyptischen Reiter nebo Queens Of The Stone Age, a pokud máte rádi něco vtipnějšího, jsou tu Gogol Bordello.

Pokud se v pondělí 28. srpna vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

PVRIS - All We Know Of Heaven, All We Need Of Hell (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

PVRIS - All We Know Of Heaven, All We Need Of Hell
Americké trio PVRIS svým debutem "White Noise" sice velký komerční úspěch nezaznamenalo, ovšem u kritiků se jim velmi dařilo a některé z médií je zařadily do svých výročních žebříčků. Není tedy divu, že druhou desku "All We Know Of Heaven, All We Need Of Hell" už někteří z nich napjatě očekávají a například agentura AP ji zařadila na seznam nejočekávanějších alb roku 2017. Nyní je tu a s ní celkem deset písniček, u nichž alespoň dle prvních ohlasů skupina zvýraznila dosud spíše skrytou temnotu. Zda budete mít stejný pocit, můžete zjišťovat jednak poslechem ukázek na YouTube.com profilu kapely, nebo začátkem listopadu na koncertu v pražském Lucerna Music Baru.


Luis Fonsi - Despacito & Mis Grandes Éxitos (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: latino pop

Luis Fonsi - Despacito & Mis Grandes Éxitos
Obrovský úspěch písničky "Despacito" vyšvihl Luise Fonsiho do popředí zájmu světových médií a také hudebních fanoušků. Většina z nich dosud neměla o existenci portorického zpěváka ani tuchy, ačkoli jej během takřka dvacetileté kariéry mohli zaregistrovat po boku Britney Spears, Emmy Button, či Christiny Aguilery. Hudební vydavatelství pochopitelně chytlo příležitost za pačesy a vydává kompilaci s názvem "Despacito & Mis Grandes Éxitos", na níž vedle zmíněného hitu zařadilo dalších devatenáct Fonsiho písniček včetně dvou dalších verzí "Despacito". V nich vedle samotného zpěváka uslyšíte i již zmíněnou Christinu Aguileru, Lauru Pausini, Victora Manuella, Afrojacka, nebo Justina Biebera. Kompletní seznam skladeb nabízí například americký Amazon.


Lukas Nelson & Promise Of The Real - Lukas Nelson & Promise Of The Real (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock / americana

Lukas Nelson & Promise Of The Real - Lukas Nelson & Promise Of The Real
Willie Nelson má už několik let za sebe nástupce ze své rodině. V jeho šlépějích pokračuje jeho syn Lukas Nelson, který si před devíti lety založil kapelu Promise Of The Real. S ní vedle předskakování pro svého otce, mimo jiné natočil již čtyři alba, včetně "The Monsanto Years" pro Neila Younga. V kapele s ním je ještě bubeník Anthony Logerfo, basista Corey McCormick a perkusista Tato Melgar a s názvem páté desky, která vychází nyní, si hlavu vůbec nelámali a nechali ji bez jména. Dvanáct písniček se pohybuje na rozhraní country, rocku a americany, což můžete posudit sami z ukázek na jejich YouTube.com profilu.


Die Apokalyptischen Reiter - Der Rote Reiter (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: folk metal /alternativní heavy metal

Die Apokalyptischen Reiter - Der Rote Reiter
Němečtí Die Apokalyptischen Reiter vždy balancovali na hraně heavy a folk metalu a nyní přichází s podobně vybalancovanou desátou studiovkou "Der Roter Reiter". Dosavadní recenze označují dílo za velice povedené album a redaktoři hudebních médií často mluví o velkém "návratu ke kořenům". Jestli mají pravdu se musíte přesvědčit sami: Navštivte odkaz ven a podívejte se na oficiální videoklip k titulní skladbě alba.


Jonas Blue - Electronic Nature - The Mix 2017 (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: taneční pop / EDM / tropical house

Jonas Blue - Electronic Nature - The Mix 2017
Britský DJ Guy James Robin aka Jonas Blue na sebe poprvé upozornil v roce 2015, kdy společně se zpěvačkou Dakotou vydal svoji verzi velkého hitu Tracy Chapman "Fast Car". Obrovský úspěch jeho verze mu přinesl další práci pro interprety, jako jsou Ellie Goulding, Birdy, nebo Zedd. Kromě toho ale začal tvořit i vlastní hudbu, z čehož vzešly další hity jako "By Your Side" a především "Perfect Strangers", kde si zahostoval JP Morgan. Nyní všechnu svoji práci shrnuje na výběrovém albu "Electronic Nature - The Mix 2017", kde v jeho mixech uslyšíte interprety jako Martin Jensen, Martin Solveig, Years & Years, Tove Lo, Kungs, nebo William Singe. Sesbíral jich celkem dvacet a část z nich prezentuje na svém VEVU.


Gogol Bordello - Seekers and Finders (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

Gogol Bordello - Seekers and Finders
Od posledního počinu "Pura Vida Conspiracy" uplynuly už čtyři roky gypsy punkoví Gogol Bordello odhalují svůj nový počin "Seekers And Finders". Sedmá studiovka oblíbené formace přináší jedenáct písní a sami muzikanti novinku označují za magickou a hravou. Jako jednu z ochutnávek vybrala formace "Saboteur Blues", která je podle slov hudebníků "úplném oddání se kouzlu momentu a jeho naplnění. Protože naše životy jsou tak ovlivněné naším myšlením a zasekáním se v minulosti nebo budoucnosti". Zmiňovanou ukázku najdete na YouTube.com.


Queens Of The Stone Age - Villains (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

Queens Of The Stone Age - Villains
K silnm rockovým nahrávkám se tento týden přidává "Villains" od Queens Of The Stone Age. Americká rocková formace vybrala jako první singl kousek "The Way You Used To Do" a na rozdíl od všech předchozích desek nenajdete v této (a ani v žádné jiné skladbě) jediného hostujícího muzikanta. To nahrávce na kráse ale nijak neubírá: Podle recenzí se můžete tešit na vysoce nadprůměrné album. Album totiž navíc produkoval Mark Ronson, takže se můžete těšit na vskutku vyladěné dílo. Posuďte ale sami a poslechněte YouTube.com si kousek "The Way You Used To Do".


Duende - Garden Of Me (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: jazz / flamenco / latino pop

Duende - Garden Of Me
Česká kapela Duende se po poslední desce "New Words In The Dictionary" odmlčela na poměrně dlouhou dobu. Zmíněný druhý počin totiž vyšel už před osmi lety, a tak je jeho nástupce "Garden Of Me" fanoušky náležitě očekáván. Kapela nicméně v mezidobí prošla personální revolucí. Už v ní nepůsobí gruzínská zpěvačka Ketevan Tughushi, která odešla v roce 2010. Nahradila ji Veronika Diamantová a navíc do kapely v posledních letech přibyli ještě jazzový klavírista Marek Novotný, perkusista Carlo Zegarra a kontrabasista Petr Tichý. Deset nových písniček má na svědomí Tomislav Zvardoň a textařka Alena Burgetová a opět v nich míchají pop, jazz, flamenco a další prvky world music. První košt nabízejí Duende na svém YouTube.com profilu.


Iron & Wine - Beast Epic (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: folk / indie folk

Iron & Wine - Beast Epic
Samuel 'Sam' Ervin Beam, kterého budete znát spíše pod pseudonymem Iron & Wine, si na svá dvě poslední alba "Sing Into My Mouth" a "Love Letter For Fire" přizval kolegy Bena Bridwella z Band Of Horses a Jescu Hoop. Na novince "Beast Epic" se tak po poměrně dlouhých čtyřech letech opět prezentuje sólo a s novým materiálem. Americký písničkář na ní nabídne celkem jedenáct songů, které se pohybují na hranici folku a indie s lehkým nádechem country a laděné jsou do poměrně temné atmosféry. Prvním singlem se stala písnička "Call It Dreaming" a pokud se vám zalíbí, můžete hledat album i na vinylu.


Semyon Bychkov & Česká filharmonie - Manfred Symphony (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: vážná hudba

Semyon Bychkov & Česká filharmonie - Manfred Symphony
Příznivci vážné hudby v říjnu loňského roku jistě zaregistrovali první díl seriálu "The Tchaikovsky Project", jehož autorem je světově proslulý dirigent Semjon Byčkov. My můžeme být hrdí, že si k tomuto projektu přizval Českou filharmonii. Po prvním díle věnované "Symfonii č. 6 h moll 'Patetickou'" a "Předehře-fantazie Romea a Julie", nyní přichází díl druhý opět ve stejném tandemu. Tentokrát ve výběru uvázla "Symfonie Manfred h moll" a ukázku z výsledného díla nabízejí stránky vydavatelství Decca Classic.


JOCO - Into The Deep (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie pop

JOCO - Into The Deep
Za názvem JOCO se skrývá německé sesterské duo Josepha a Cosima Carl, které svoji kariéru odstartovaly před pěti lety. Před dvěma roky vydaly debutové album "Horizon", na němž spolupracovaly s držitelem Grammy Stevem Orchardem (Paul McCartney, U2, Coldplay, Björk). Nyní na toto album navazují novinkou "Into The Deep" a třinácti písničkami, které první reakce přirovnávají k popovým písničkám U2. Zda se s nimi shodnete, zjistíte na VEVU dua.


Tip týdne

Jonny Lang - Signs (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: blues / rock

Jonny Lang - Signs
Teprve šestatřicetiletý bluesový kytarista Jonny Lang stihl za svoji dvacetiletou kariéru spolupracovat už s takovými hvězdami, jako jsou The Rolling Stones, Aerosmith, B.B. King, Jeff Beck, Sting, či Buddy Guy a na svém kontě má šest řadových alb, respektive sedm, pokud budeme počítat i to poslední s názvem "Signs", které se aktuálně dostává na pulty evropských obchodů. Pro něj si připravil celkem jedenáct skladeb na pomezí blues a rocku, z nichž část jistě představí i českému publiku na dvou koncertech v pražské Lucerně a v Šumperku v rámci festivalu Blues Alive. Navnadit vás mohou první ukázky na jeho YouTube.com kanálu.


Maya Jane Coles - Take Flight (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: electronica

Maya Jane Coles - Take Flight
Anglická DJka, producentka a hudební inženýrka Maya Jane Coles se po intermezzu, kdy vystupovala pod názvem Nocturnal Sunshine a věnovala se dubstepu opět vrací ke svému vlastnímu jménu a na svém druhé, respektive třetím albu také převážně k elektronice. Svoji novou desku pojmenovala "Také Flight" a na příznivcích elektronických žánrů rozhodně nešetří, protože na dva disky naservírovala hned čtyřiadvacet skladeb. Na čtyřech z nich se podíleli Wendy Rae Fowler, Chelou a GAPS. Kompletní nahrávku již Maya Jane Coles sdílí na svém soundcloud.com.


The Cadillac Three - Legacy (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: jižanský rock

The Cadillac Three - Legacy
Prakticky přesně rok po vydání alba "Bury Me In My Boots" se americká kapela The Cadillac Three opět hlásí o slovo. Třetí album téhle trojice z Nashvillu, kterou tvoří kytarista Jaren Johnston, baskytarista Kelby Ray s bubeník Neil Mason, dostalo název "Legacy" a pánové na něj zařadili celkem jedenáct skladeb ve stylu jižanského rocku. V jedné z nich přivítali jako hosta americkou folkovou písničkářku Lori McKennu. První tři skladby umístila formace na svůj profil na YouTube.com. Pokud vás zaujmou a vlastníte gramofon, můžete koupit i verzi na vinylu.


Nadine Shah - Holiday Destination (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie rock / indie pop

Nadine Shah - Holiday Destination
Anglická hudebnice Nadine Shah, jejíž kořeny sahají do Norska a Pákistánu, za svoji kariéru vystřídala řadu žánrů od jazzu, přes indie rock, až k folk rocku. Své poslední a zároveň druhé album "Fast Food" vydala před dvěma roky a nyní na něj navazuje s novinkou "Holiday Destination", kde se v deseti písničkách opět vrací někam na pomezí indie rocku a indie popu s lehkými náznaky world music. Prvním singlem se stala skladba "Out The Way", kterou uslyšíte na jejím VEVU.


Underworld - Beaucoup Fish (Super Deluxe Edition 2017) (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: techno / progresivní house / progresivní trance

Underworld - Beaucoup Fish
Letos se patrně nejslavnější album britských Underworld "Beaucoup Fish" stává plnoletým. Své osmnáctiny oslaví reedicí a to dokonce s přídomkem Super Deluxe Edition. Ta vedle původní nahrávky nabídne hned tři další disky. První z nich obsahuje dosud nevydané skladby, které vzniky v době nahrávání desky, a také raritní verze. Zbylé dva disky jsou napěchovány remixy písniček, o něž se postarali například Futureshock, Darren Price, Slam, Fatboy Slim, Dave Clarke, DJ Hype & DJ Zinc, nebo třeba Adam Beyer. Vydáním této reedice pochopitelně žijí oficiální stránky Underworld.


Dále vychází:

2Cellos - Score (Deluxe Edition) (Sony Music)
Alazka - Phoenix (Mystic Production)
Alpha Tiger - Alpha Tiger (Mystic Production)
Crimfall - Amain (Mystic Production)
Dead Lord - In Ignorance We Trust (Sony Music)
Dead Lord - In Ignorance We Trust (Digipack) (Sony Music)
Der Weg einer Freiheit - Finisterre (Mystic Production)
Die Apokalyptischen Reiter - Der rote Reiter (BluRay) (Mystic Production)
Eskimo Callboy - The Scene (Sony Music)
Eskimo Callboy - The Scene (Sony Music)
Eskimo Callboy - The Scene (Limited Edition) (Sony Music)
Finding Favour - Farewell Fear (Sony Music)
Heresiarch - Death Ordinance (Mystic Production)
Jack Starr's Burning Starr - Stand Your Ground (Mystic Production)
L'Arte Del Mondo - Karl Von Ordonez: Symphonies (Sony Music)
Leng Tch'e - Razorgrind (Mystic Production)
Leprous - Malina (Digipack) (Sony Music)
Lovebites - Lovebites (Mystic Production)
Markus Stockhausen - Far Into The Stars (Sony Music)
Nelson Freire - Nelsom Frerire - Brahms (Universal)
Portrait - Burn the World (Mystic Production)
Rudolf Serkin - Rudolf Serkin - The Complete Columbia Album Collection (Sony Music)
Různí - Taneční liga 192 (Universal)
Sergio Azzolini - Mozart/Haydn Fagott-Konzerte (Sony Music)
Serious Black - Magic (Mystic Production)
Serious Black - Magic (Limited Edition) (Mystic Production)
Sex Pistols - More Product (Universal)
Slavo Solovic - Čiara (soundtrack) (Universal)
The Haunted - Strength In Numbers (Digipack) (Sony Music)
Vulture - Guillotine (Mystic Production)

Vychází na vinylu:
2 Chainz - Pretty Girls Like Trap... (Universal)
Alazka - Phoenix (Mystic Production)
Alpha Tiger - Alpha Tiger (Mystic Production)
Bob Dylan - Bob Dylan In Concert: Brandeis University 1963 (Sony Music)
Bob Dylan - Good As I Been To You (Sony Music)
Bob Dylan - Hard Rain (Sony Music)
Bob Dylan - Oh Mercy (Sony Music)
Crimfall - Amain (Mystic Production)
Dagoba - Black Nova (Sony Music)
Dead Lord - In Ignorance We Trust (Sony Music)
Deep Purple - The Battle Rages On (Sony Music)
Depeche Mode - The Best Of Depeche Mode Volume One (Sony Music)
Der Weg einer Freiheit - Finisterre (Mystic Production)
Die Apokalyptischen Reiter - Der rote Reiter (Mystic Production)
Donovan - Greatest Hits (1969) (Sony Music)
Earth, Wind & Fire - Greatest Hits Vol. 1 (1978) (Sony Music)
Elton John - Rock Of The Westies (Universal)
Elton John - The Big Picture (Universal)
Eskimo Callboy - The Scene (Sony Music)
Gogol Bordello - Seekers and Finders (Mystic Production)
Haim - Something To Tell You (Universal)
Chastain - We Bleed Metal 17 (Mystic Production)
Iron & Wine - Beast Epic (Mystic Production)
Jack Starr's Burning Starr - Stand Your Ground (Mystic Production)
Leng Tche - Razorgrind (Mystic Production)
Leprous - Malina (Sony Music)
Maya Jane Coles - Take Flight (Warner Music)
Nadine Shah - Holiday Destination (Mystic Production)
Portrait - Burn the World (Mystic Production)
Queens Of The Stone Age - Villains (Bertus)
Různí - Guardians Of..Vol.2/Deluxe (Universal)
Různí - Lost Highway (soundtrack) (Universal)
Serious Black - Magic (Mystic Production)
Sly & The Family Stone - Greatest Hits (1970) (Sony Music)
Super Cat - Don Dada (Sony Music)
The Cadillac Three - Legacy (Universal)
The Haunted - Strength In Numbers (Sony Music)
Underworld - Beaucoup Fish (Universal)
Vulture - Guillotine (Mystic Production)

Reedice:
Eden's Curse - Eden's Curse Revisited (Mystic Production)
Chastain - We Bleed Metal (Mystic Production)
Running Wild - Black Hand Inn (Expanded Edition) (Warner Music)
Running Wild - Branded And Exiled (Expanded Edition) (Warner Music)
Running Wild - Death Or Glory (Expanded Edition) (Warner Music)
Running Wild - Gates To Purgatory (Expanded Edition) (Warner Music)
Running Wild - Port Royal (Expanded Edition) (Warner Music)
Running Wild - Under Jolly Roger (Expanded Edition) (Warner Music)

NÁZORY
  • scooter 31/8 (človíček, 29.08.2017 07:14) Reagovat

    Musicserver = vše o hudbě.. To je jasné. Ale proč tu nejsou všechny kapely? Třeba německá techno skupina scooter vydává v pátek své 19. studiové album a určitě své fanoušky tu má.

    • Re: scooter 31/8 (Fimi, 31.08.2017 17:14) Reagovat

      nebo francouzská Dagoba, nové album je parádní

  • Gogol Bordello (Puntičkár, 29.08.2017 15:47) Reagovat

    Tričko Gogol Bordello zde www.luckybastard.cz/408-gogol-bordello

  • poslední dobou hodně mus....cz kritizuju (p.ondrash, 30.08.2017 21:47) Reagovat

    ..avšak začínám děkovat těmto sloupkům.. poslední místo na tomto website k poznání něčeho nového..

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Norah Jones - Visions 7/10
Recenze: Norah Jones své noční Vize ponořila do soulu a blues Čtyři roky utekly a americká hudebnice Norah Jones je tu zpátky s novou porcí autorských písní. Její předchozí album "Pick Me Up Off the Floor" bylo odklonem k tradičnějšímu pojetí jazzu, gospelu i klasického popu. Letošní... čtěte zde
Vydáno: 19.03.2024 09:00 v sekci Recenze
Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
Jason Derulo - Nu King 3/10
Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Audio: Iron & Wine natočil duet s Fionou Apple "All in Good Time". Jeho country nádech podtrhují smyčce (09.03.2024 11:05)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Iron & Wine chystá na duben desku "Light Verse" (15.02.2024 19:12)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
- Publicistika: Čtyřicet nejlepších zahraničních desek roku 2023 podle musicserveru (10-1) (02.02.2024 19:00)
- Nové desky 4/2024 - od Jamese Arthura přes The Smile po Dymytry (31.01.2024 21:27)

ALBUM TÝDNE 12/2024

Ariana Grande
Eternal Sunshine

Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 19.03.
Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
Pá 22.03.
Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
Ne 24.03.
Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
Po 25.03.
Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík Karel Gott Queen AC/DC Adele Sophie Ellis-Bextor Kabát Taylor Swift U2 Lucie Vondráčková Madonna Dua Lipa Rush Bono Mirai Kryštof Billie Eilish
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu