shop.musicserver.cz
Nové desky 23/2017

Nové desky 23/2017

Vydáno: 10.06.2017 19:23 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

I tentokrát vás na pultech obchodů s hudbou čeká pěkný nátřesk novinek. V jeho čele je očekávaná "Witnes" Katy Perry, následovaná poslední deskou Chucka Berryho, countryovými Lady Antebellum, kanadskými Nickelback, rockovou Anathemou a hned trojicí dream popařů London Grammar, Phoenix a Cigarettes After Sex. Rockery potěší zase Anathema nebo Rise Against.

Pokud se v pondělí 12. června vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Katy Perry - Witness (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: electro pop / taneční pop

Katy Perry - Witness
Obdobně jako u předchůdce nastal po třech a půl letech čas na novou desku Katy Perry. Předchůdce "Prism" sice nedosáhl takových úspěchů jako "Teenage Dream", ale i tak to nebude mít americká zpěvačka lehké na své čtvrté album navázat. Zvláště potom, co na novince "Witness" výrazně změnila styl. Ten se začal rodit na konci posledního turné a namířil si to od pop-rocku a popu s prvky r'n'b daleko více k tanečním rytmům, klubové scéně a electropopu. Všech patnáct písniček, které na "Witness" uslyšíte, si napsala Katy Perry sama, ovšem při jejich produkci se spojila s celou armádou svých kolegů a producentů. Ve studiu se postupně vystřídali Hot Chip, Mike Will Made It, Skip Marley, Ali Payami, Savan Kotecha, Jack Garratt, Migos, Nicki Minaj, Shellback, kapela Purity Ring, DJ Mustard, Jeff Bhasker, Sia a další. Na album jako celek pak společně se zpěvačkou dohlížel Max Martin. Album zatím sbírá spíše rozpačité recenze od amerických médií, zatímco například britské NME a The Guardian nešetří chválou. Na kterou stranu se přikloníte vy, můžete zkoumat na VEVU zpěvačky, kde je prakticky celé album ke slyšení. Pokud po tom zatoužíte po vinylu, musíte si počkat do srpna.


Chuck Berry - Chuck (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock'n'roll

Chuck Berry - Chuck
Chuck Berry zemřel 18. března, ovšem již dávno před svoji smrtí začal připravovat své poslední album "Chuck", které je jeho prvním po dlouhých osmatřiceti letech. Věnoval ho své ženě a deset nových písniček, z nichž osm složil sám, dostaly svou podobu již v osmdesátých letech, kdy je Berry vybrušoval v pauzách mezi koncertními turné ve svém domácím studiu v St. Louis. Hlavní část přípravy se pak odehrála v roce 2014, kdy nahrával v různých studiích v okolí St. Louis se svou dlouholetou doprovodnou skupinou, k níž se coby hosté přidali Gary Clark Jr., Tom Morello, Nathaniel Rateliff a Chuckův vnuk Charles Berry III. Když ho nalomené zdraví v roce 2015 přinutilo přestat koncertovat a nahrávat, nadále dohlížel na produkci a pověřil svou rodinu a blízkého přítele Joe Edwardse, majitele Blueberry Hill, aby mu splnili přání album dokončit a vydat. Album, které bude k dostání i na vinylu, reprezentují na Berryho VEVU první tři skladby.


Tip týdne

Lady Antebellum - Heart Break (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: country / country pop

Lady Antebellum - Heart Break
O něco delší pauzu mezi vydáním alb si vybralo americké trio Lady Antebellum. Hilary Scott a Charles Kelley ji využili k natočení svých sólových počinů, zatímco Dave Haywood se věnoval produkci debutového EP dívčího tria Post Monroe. Loni se ale společně vrátili do studia a natočili sedmé album "Heart Break", které představují jako přímého následovníka veleúspěšné dvojky "Need You Now". Dopomoci jim k tomu měl i producent busbee, s nímž spolupracovali již v minulosti, avšak spíše jen na několika písničkách. Nyní byl tento americký muzikant, který předtím spolupracoval s Shakirou, Christinou Aguilerou, Daughtry, nebo The Fray u celého procesu přípravy. Třináct písniček tak tentokrát více osciluje mezi popem, country a brocountry, o čemž se můžete přesvědčit i z několika písniček na VEVU formace.


Anathema - Optimist (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní metal

Anathema - Optimist
Anathema funguje na hudební scéně od roku 1990 a od té doby vydala už deset studiových desek. K nim nyní přibude novinková "The Optimist". Muzikanty při skládání inspiroval přebal alba "A Fine Day To Exit" z roku 2001. Nahrávka čítá jedenáct kousků, na kterých kapela spolupracovala s producentem Tony Dooganem. Deska vychází hned v několika verzích včetně luxusní čtyřdiskové edice v knize, digitálního formátu a CD a DVD. Podrobnější informace o všech verzích a turné, v rámci kterého kapela vystoupí i 28. října v pražském Lucerna Music Baru, najdete na stránkách kscopemusic.com.


Nickelback - Feed The Machine (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: punk rock

Nickelback - Feed The Machine
Nickelback, skupina kolem Chada Kroegera vydá 9. června svou devátou studiovou nahrávku "Feed The Machine". Jako první singl vybrali muzikanti titulní kousek opatřený i videoklipem, který náš kolega Ondřej Hricko ohodnotil docela pochvalně. Pokud se vám líbily první nahrávky formace, budete nadšení. Na novince "Feed The Machine" Nickelback přitvrdili a zavzpomínali na raná post-grungeová léta. Včetně titulního songu přináší nahrávka celkem jedenáct skladeb. Jak se vám zmiňovaný singl líbí, nám napište do komentářů.


Rise Against - Wolves (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hard rock

Rise Against - Wolves
Americká punkrocková Rise Against připravila pro příznivce tvrdší hudby osmou studiovku s názvem "Wolves". Nahrávka se ale původně měla pyšnit titulem "Mourning In America". Pro fanoušky není žádným překvapením, že se skladby zaobírají aktuálními tématy a nyní zejména prezidentskými volbami. Z jedenácti nových písní si můžete poslechnout kousek "The Violence", který je současně i prvním singlem. Na stejném kanálu najdete také skladbu "Politics Of Love".


London Grammar - Truth Is A Beautiful Thing (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: dream pop / alternativní pop

London Grammar - Truth Is A Beautiful Thing
Angličtí London Grammar čtyři roky po debutu "If You Wait" připravili jeho pokračování a mají na co navazovat. Jejich prvotina získala platinové ocenění nejen v Británii, ale i v Belgii a Austrálii a dobře se jí vedlo i v jiných částech Evropy. Pro nahrání novinky si tak ke spolupráci přizvali ostřílené producenty, jako jsou Paul Epworth, Greg Kurstin, Jon Hopkins, a k nim se připojil de facto nováček MyRiot, jehož služeb ale využila už Birdy, či Amy Macdonald. Výsledkem je jedenáct písniček standardní verze, které deluxe edice rozšíří o dalších sedm kousků. Jedním z nich je i živá verze "Bitter Sweet Symphony", o jejíž produkci se postarali samotní The Verve. Blíže se s několika songy můžete seznámit na VEVU London Grammar.


Fyfe - The Space Between (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: electro folk

Fyfe - The Space Between
Britský zpěvák, skladatel a kytarista Paul Dixon si stále drží jméno z poslední desky, a tak i novinku "The Space Between" vydává pod pseudonymem Fyfe. Jedenáct písní se opět nese ve stylu elektroniky a folku a jsou takovým volným vyprávěním posledních let Dixonova života, v nichž se stal třikrát strýcem, ale zároveň ztratil několik přátel a členů rodiny. Není tedy divu, že album začíná v nemocnici a končí pohřební scénou. První ukázky sdílí Fyfe na svém Youtube.com profilu, a to včetně singlu "Belong", kde si zahostovala Kimbra.


Phoenix - Ti Amo (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: synth pop / new wave

Phoenix - Ti Amo
Na poměrně dlouhé čtyři roky se odmlčel francouzský synthpopový kvartet Phoenix. Posledním počinem bylo v roce 2013 album "Bankrupt!", o dva roky později se ukázali na vánočním speciálu Billa Murrayho a od té doby už nic. Nahrávat své šesté album "Ti Amo" ovšem začali už v roce 2014 v pařížském La Gaîté Lyrique a nyní je konečně vše připraveno do finální podoby. Jak proklamuje samotná kapela, je nahrávka vystavěná na jejich evropských a latinských kořenech do jimi vyfantazírované verze Itálie a deset písniček se zaměřuje na jednoduché a čiré emoce jako láska, touha, chtíč a nevinnost. Kytarista Laurent Brancowitz toto vše lakonicky shrnul, že album vyvolává pocit léta a italských diskoték. Zda s tím budete souhlasit, můžete zjišťovat prostřednictvím třech ukázek na VEVU kapely.


Cigarettes After Sex - Cigarettes After Sex (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: dream pop / ambient pop

Cigarettes After Sex - Cigarettes After Sex
Americká dream popová formace Cigarettes After Sex našla v České republice velmi silnou fanouškovskou základnu. Po dvou loňských koncertech se k nám vrátila letos v dubnu na další dva, v Praze a Brně. Je to o to více obdivuhodné, že se jim vše povedlo, aniž by vydali CD. Nedostatek nyní napravují a svým příznivcům servírují eponymní debut s deseti písničkami, které časopis Rolling Stone popsal jako melancholický, androgynní popový noir, který se nachází v temnotě plné kouře. Co si pod tím představit, můžete zkoumat prostřednictvím jejich YouTube.com profilu a my jen dodáme, že album bude k sehnání i na vinylu.


Christoph Eschenbach & Wiener Philharmoniker - Sommernachtskonzert 2017 / Summer Night Concert 2017 (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: vážná hudba

Christoph Eschenbach & Wiener Philharmoniker - Sommernachtskonzert 2017 / Summer Night Concert 2017
25. května se již po čtrnácté uskutečnil letní volný koncert Vídeňské filharmonie pod širým nebem. Odehrál se tentokrát přímo před zámkem Schönbrunn a vídeňské filharmoniky zde řídil již podruhé Christoph Eschenbach. Pro tento večer vybral skladby Petra Iljiče Čajkovského, Johanna Strausse II., Igora Stravinského, Sergeje Rachmaninova, Friedricha Smetany, Engelberta Humperdinka a celý program otevřela trojice skladeb Antonína Dvořáka včetně árie z "Rusalky" "Měsíčku na nebi hlubokém" v podání americké sopranistky Renée Fleming. Tradiční filmovou vsuvkou večera byla "Hedwig's Theme" Johna Williamse z filmu "Harry Potter a kámen mudrců". Celý koncert je k vidění na YouTube.com a nám zbývá pouze doplnit, že nyní vychází jeho záznam na CD. O tři týdny později přibyde ještě DVD a Blu-Ray.


Glen Campbell - Adiós (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: country

Glen Campbell - Adiós
Legendární americký zpěvák Glen Campbell odchází ve svých jednaosmdesáti letech do zaslouženého důchodu, což je vzhledem k diagnostikovanému Alzheimeru více než pochopitelné. Loučí se ovšem v muzikantském stylu - posledním albem příznačně nazvaným "Adiós". Nahrávka vznikla už v letech 2012 až 2013 a je směsí původních a převzatých písní. Ty nové má na svědomí převážně Jimmy Webb, zatímco mezi coververzemi najdete hity jako "Everybody's Talkin'", "A Thing Called Love" Jerryho Reeda nebo Dylanovu "Don't Think Twice, It's All Right". Na desce, kterou produkoval Campbellův dlouholetý spolupracovník, bandžista Carl Jackson, si zazpívali také Willie Nelson, Vince Gill a zpěvákovy děti Ashley, Shannon a Cal. Některé ze zmíněných skladeb už nahrál zpěvák na své VEVO.


The Secret Sisters - You Don't Own Me Anymore (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: country / americana

The Secret Sisters - You Don't Own Me Anymore
Americké duo The Secret Sisters, které ve své hudbě kombinuje country, americanu folk a pop, se po úspěšném eponymním debutu a jeho následovníku "Put Your Needle Down" vrací s třetí deskou "You Don't Own Me Anymore". Na ní po letech opustily Grammy ověnčeného T-Bone Burnetta a k produkci dvanácti písniček si přizvali o něco mladší americkou hudebnici Brandi Carlile. Drtivou část písniček si pro album napsaly samy, ovšem najdete mezi nimi i coververzi "Kathy's Song" dua Simon & Garfunkel. Celé album nabízí k poslechu webu magazínu Rolling Stone.


Momo - RiiVAL
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hip hop

Momo - RiiVAL
O několik týdnů později se do širší distribuce dostává nové album bratislavského rappera Momo. Jak už název "RiiVAL" napovídá, letošní novinkou navazuje na své čtvrté album "Rival" z roku 2014. Nachystal pro ni třináct skladeb, v nichž přivítal několik hostů. Najdete mezi nimi interprety jako Pil C, P.A.T, Adiss, Simon Red, Supa, Ego, či Palermo a připojila se k němu i jeho manželka Sandra. Momo své šesté album již několik dní vytrvale představuje na svém facebookovém profilu.


Patent Pending - Other People’s Greatest Hits (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop punk / power ppo

Patent Pending - Other People’s Greatest Hits
Američtí pop punkeři Patent Pending dosud na hudební scéně žádnou velkou díru do světa neudělali, ale třeba se to změní s novinkou "Other People’s Greatest Hits". Název už do jisté míry napovídá, že svoji šestou desku tahle pětka z New Yorku poskládala z hitů slavnějších kolegů. Do deseti coververzí vměstnali hned jedenáct písniček, když spojili Tiëstovu "Wasted" a Aviciiho "Wake Me Up". Mezi ostatními předělávkami najdete například "Never Gonna Give You Up" Ricka Astleyho, "Spice Up Your Life" Spice Girls, "Livin' La Vida Loca" Rickyho Martina, "Mr. Brightside" The Killers, nebo "Shape Of You" Eda Sheerana. Kompletní seznam skladeb a ukázky k nim nabízí britský Amazon.


František Nedvěd - Tak šel život (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: trampská hudba / country / folk

František Nedvěd - Tak šel život
František Nedvěd oslaví v září sedmdesáté narozeniny a u této příležitosti vychází kompilace "Tak šel život". Čtyřiatřicet písniček pro toto 2CD vybíral sám písničkář a zařadil mezi ně to podstatné ze své dlouhé kariéry včetně písní s bratrem Honzou, Brontosaury, Spirituál kvintetem a dalšími. Najdete mezi nimi i několik dosud nevydaných písní včetně duetu s Lucií Bílou.


Dále vychází:

Arch Enemy - As The Stages Burn! (BluRay) (Sony Music)
Beastmaker - Inside The Skull (Mystic Production)
Custard - A Realm Of Tales (Mystic Production)
INVSN - The Beautiful Stories (Universal)
Michael Monroe - The Best (Universal)
Old Season - Beyond The Black (Mystic Production)
Olga Peretyatko - Russian Light (Sony Music)
Paradisia - Sound Of Freedom (Mystic Production)
Pegasus - Beautiful Life (Sony Music)
Rise Against - Wolves/Deluxe (Universal)
Ritchie Blackmore's Rainbow - Live In Birmingham 2016 (Universal)
Různí - Captain Underpants: The... (soundtrack) (Universal)
Různí - Georg Philipp Telemann - Best Of (Sony Music)
Různí - Tanční liga 190 (Universal)
Skith - Future In Whose Eyes (Mystic Production)
Smash Hit Combo - L33T (Mystic Production)
Suffocation - ...of the Dark Light (Mystic Production)
Svartsyn - In Death (Mystic Production)
The Perrys - Testament (Sony Music)
Volumes - Different Animals (Universal)
Wilde Jungs - Unbesiegt (Mystic Production)
Wilde Jungs - Unbesiegt (Limited Edition) (Mystic Production)
Youth Killed It - Modern Bollotics (Mystic Production)

Vychází na vinylu:
Anathema - Optimist (Mystic Production)
Cigarettes After Sex - Cigarettes After Sex (Mystic Production)
Glen Campbell - Adios (Universal)
Chuck Berry - Chuck (Universal)
London Grammar - Truth Is A Beautiful Thing (Universal)
London Grammar - Truth Is A Beautiful../Ltd (Universal)
MC Hammer - Please Hammer Don't Hurt (Universal)
Old Crow Medicine Show - 50 Years Of Blonde On Blonde (Sony Music)
Paradisia - Sound Of Freedom (Mystic Production)
Peter Bjorn And John - Writers Block (Universal)
Phoenix - Ti Amo (Warner Music)
Různí - Cutting Edge 80s (Sony Music)
Skith - Future In Whose Eyes (Mystic Production)
Sting - The Complete Studio CollectionI (Universal)
Sting - The Studio Collection II (Universal)
Suffocation - ...of the Dark Light (Mystic Production)
The Secret Sisters - You Don't Own Me Anymore (Mystic Production)

Reedice:
Isaac Hayes - Stax Classics (Universal)
Johnnie Taylor - Stax Classics (Universal)
The Dramatics - Stax Classics (Universal)
The Staple Singers - Stax Classics (Universal)
William Bell - Stax Classics (Universal)

NÁZORY
  • Nickelback (Anonym, 10.06.2017 20:58) Reagovat

    Bych chtel videt, jak Nickelback vydaji 9.cervna album, kdyz ho oficialne maji vydavat az 16....

  • Suffocaion a Sikth... (Fimi, 10.06.2017 22:19) Reagovat

    Suffocaion a Sikth

  • Podle mě samotný album Witness zní dobře, bohu... (Witness, 11.06.2017 11:00) Reagovat

    Podle mě samotný album Witness zní dobře, bohužel Katy začala špatně tím že vydala Bon Appetit a Swish Swish jako singly, přitom si myslím že písně jako Witness, Deja Vu, Power atd.. si zaslouží být singly :) podle mě tak 7/10 :) dá se říct že zbytek písniček tak nějak zachránilo cd :)


    • Re: Podle mě samotný album Witness zní dobře, bohu... (Anonym, 11.06.2017 18:46) Reagovat

      To s tebou nesouhlasím. Všechy zní stejně, bez nápadu.

  • Tešim sa na Nickelback, dúfam že to bude tvrdš... (hrac, 11.06.2017 16:47) Reagovat

    Tešim sa na Nickelback, dúfam že to bude tvrdší album. Ps-nie 9.6 ale až 16.6 ho majú vydať.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Pohled do českých hitparád - 15. týden 2024
Kometa roku 2024 Benson Boone debutuje v top trojce české albové hitparády Letošní rok sice ještě nedošel ani do své třetiny, vypadá to však, že o jeho největším hudebním objevu je rozhodnuto. Americký zpěvák Benson Boone boduje po úspěchu singlu "Beautiful Things" také s albovou prvotinou. Nahrávka... čtěte zde
Vydáno: 18.04.2024 10:00 v sekci Novinky | České hitparády
Dave Matthews Band, O2 universum, Praha, 16.4.2024
Naživo: V hlavní roli hudba. Dave Matthews Band přivezl do pražského O2 universa neokázale strhující koncert Dave Matthews Band v Česku zahrál poprvé až před pěti lety. Na kapelu s více než třiceti lety na hrbu je to docela pozdě. Návrat poté zhatila pandemie. Nakonec se dobrá věc podařila a Prahu letos americká parta nevynechala.... čtěte zde
Vydáno: 17.04.2024 20:21 v sekci Naživo
Livin Free - Lost in the City 8/10
Video: Livin Free představují klip "Lost in the City", nová deska vyjde koncem dubna Klávesista a zpěvák Honza Holeček (mj. Flamengo Reunion Session či Energit) a jeho kapela Livin Free už brzy zveřejní druhé společné album. Deska nazvaná "From Cradle to Coffin" vyjde u labelu Supraphon na CD, LP i digitálně už... čtěte zde
Vydáno: 17.04.2024 18:00 v sekci Audio / Video | Video
Nové desky 15/2024 - od Marka Knopflera přes Mirai po girl in red
Nové desky 15/2024 - od Marka Knopflera přes Mirai po girl in red Polovina dubna přinesla nové album Marka Knopflera, kterého se fanoušci dočkali po šesti letech. Doplnily jej novinky Mirai, girl in red, Maggie Rogers, desku pro Red Hot natočila Meshell Ndegeocello, rockeři si užijí Týr, Bodegy, James,... čtěte zde
Vydáno: 17.04.2024 09:30 v sekci Novinky | Nové desky
Still Corners - Dream Talk 9/10
Recenze: Still Corners zvou zdařilou deskou "Dream Talk" do zasněné krajiny Nad hudební scénou sice letos svá křídla rozpíná country, ale naštěstí tu jsou i kapely, které trendům nepodléhají. Still Corners sázejí na to, co umí - a tentokrát také na své sny. Na nové desce "Dream Talk" totiž... čtěte zde
Vydáno: 16.04.2024 15:30 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 15/2024 - od Marka Knopflera přes Mirai po girl in red (17.04.2024 09:30)
- Nové desky 14/2024 - od X Ambassadors přes The Black Keys po Bensona Boona (10.04.2024 10:00)
- Video: London Grammar zvou podmanivým singlem "House" na temnou domovní párty (06.04.2024 09:52)
- Nové desky 13/2024 - od Beyoncé přes Sum 41 po Sheryl Crow (03.04.2024 15:00)
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- Audio: Cigarettes After Sex chystají album "X's" a turné. První singl "Tejano Blue" vás oslní (23.03.2024 10:17)
- Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)

ALBUM TÝDNE 16/2024

The Libertines
All Quiet On The Eastern Esplanade

Je tomu už dlouhých devět let, co The Libertines fanouškům naservírovali povedenou desku "Anthems For Doomed Youth". Nyní se anglická formace vrací, aby se vytáhla se svým dlouho očekávaným čtvrtým albem "All Quiet On The Eastern Esplanade". Obstála také tentokrát?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Čt 18.04.
Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators (US) (Winning Group arena, Brno)
Čt 18.04.
Queenie (O2 universum, Praha)
Pá 19.04.
Queenie (O2 universum, Praha)
Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
Ne 12.05.
Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)
St 15.05.
30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
St 15.05.
Willie & The Bandits (UK) (Zasekávák, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

The Prodigy Prince Justin Bieber Vladimír Mišík Themroc Kabát Queen Sia Adele U2 AC/DC Rush Bono Taylor Swift Beyoncé Mirai Linkin Park Lady Gaga Liam Gallagher Imagine Dragons
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu