Nizozemský objev The Charm The Fury se v novém klipu k "Down On The Ropes" surově mstí

23.01.2017 12:15 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Jméno The Charm The Fury si zapamatujte. Velký objev ze země tulipánů, v čele s energickou dračicí Caroline Westendorp, postupně dobývá metalovou scénu. Ač kapela vnikla teprve v roce 2010 a stačila doposud vydat pouze jedno album "A Shade of My Former Self", získala si na evropské scéně nesmírnou popularitu. Ta patrně ještě vzroste po vydání napjatě očekávaného nástupce "The Sick, Dumb & Happy", který vyjde již letos 17. března u největšího metalového ladelu Nuclear Blast. Z připravované novinky pochází i skvělá píseň "Down On The Ropes".

Amsterodamský kvintet se pyšní velmi kvalitním mixem metalu a hardcoru s dravým a charismatickým zpěvem zpěvačky Caroline. The Charm The Fury nedosahují tvrdosti Infected Rain či The Agonist, ale o to zajímavější jejich hudba je.

Ke skladbě "Down On The Ropes" navíc natočili zajímavý klip o tom, jak se pomstít nechutnému chlapovi (manžel či otec). Caroline Westendorp to provede skutečně po svém. Připomeňme ještě, že skupinu letos uvidíme naživo i v České republice. Zahrají totiž na vizovickém festivalu Masters Of Rock.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY