Pražská parta the.switch se v novém klipu ptá, "Kam vedou naše kroky"

07.10.2016 11:08 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Pražská kapela the.switch je na scéně neuvěřitelných dvacet let, přičemž v posledních letech se studiově odmlčela Letošní rok však přinese nový materiál v podobě plnohodnotného, zatím nepojmenovaného alba. Skladba "Kam vedou naše kroky" je jejím prvním singlem a ukázkou, jakým směrem se the.switch ubírají.

Zvukově nenechali nic náhodě. Nahrávali v USA v Robert Lang Studios pod vedením producenta Johna Goodmansona. A ne v ledajakém studiu. Své desky zde nahrávala např. Nirvana, Foo Fighters nebo R.E.M. Pražská parta si odtud odnesla dvanáct písní, přičemž "Kam vedou naše kroky" naznačuje, že daleká cesta nebyla zcela zbytečná. Oproti dřívější tvorbě je novinka méně temná, ale stále znepokojivá a dramatická. Hudba, včetně zpěvu Štěpána Šatopleta, velmi připomíná třeba poslední počiny Američanů Deftones.

Videoklip si vzal na starost Adam Vopička, který vizuálně dokreslil význam skladby - tématu životní cesty a toho, kam až může člověka zavést. Ten je také režisérem dokumentu o natáčení s názvem "the.faith", na který kapele přispěli její fandové prostřednictvím crowdfundingového porátlu Hithit.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY