Korn se na jaře příštího roku vrátí do Prahy. Tentokrát do Fora Karlín

01.10.2016 07:38 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Kolem americké nu-metalové skupiny Korn začíná být pořádně rušno. Již v druhé polovině října vydá nové album "The Serenity Of Suffering", z které v krátké době představila již třetí ochutnávku a poslední zářijový den se rozhodla ohlásit i koncertní turné, během kterého se v březnu příštího roku vrátí i do České republiky.

Kapela během března a dubna příštího roku odehraje v Evropě pouze šestnáct koncertů. Jednou z těch posledních zastávek bude právě Praha, kde se pětice z Kalifornie představí 30. března. Do Fora Karlín ale skupina nedorazí sama, v roli předskokanů se představí Heaven Shall Burn a Hellyeah.

Vstupenky na koncert Korn půjdou do prodeje sítě Ticketpro 4. října v 9 hodin ráno a zaplatíte za ně jednotnou cenu 1490 Kč. Pokud patříte mezi členy klubu Live Nation, budete si lupeny moci pořídit o den dřív, a to mezi osmou hodinou ráno a šestou hodinou odpolední.

Připomeňme, že novinka Korn vyjde již 21. října a ke koupi bude na CD, vinylu a taktéž jako limitka na CD s dvěma bonusovými songy. Pro sběratele rarit kapela připravila i speciální box nebo limitovaný picture disc. Ty seženete exkluzivně na jejich webu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY