Čtvrté album Sleigh Bells vyjde v listopadu. Ponese titul "Jessica Rabbit"

26.08.2016 11:52 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

Noise popové duo Sleigh Bells má podle všeho už hotovo. Ohlášeno bylo vydání čtvrté studiové desky, jež ponese jméno "Jessica Rabbit" a premiérově se představí 11. listopadu. Posluchačům přinese rovnou čtrnáct nových skladeb.

Dvě z nich - "Rule Number One" a "Hyper Dark" - mohou bedliví příznivci už velmi dobře znát. Na konci loňského roku vypuštěná "Champions Of Unrestricted Beauty" se na finálním tracklistu nakonec neobjeví.

Kromě nového alba kapela momentálně řeší také žalobu na Demi Lovato za nedovolené přebrání samplů z "Infinity Guitars" a "Riot Rhytm" do bonusového songu "Stars". Dvojice Lovato nařkla z krádeže už v minulém roce. Mluvčí zpěvačky však jakoukoliv podobnost písní tehdy popřeli a obvinění smetli ze stolu. Nyní jim tam přistálo oficiální, které Sleigh Bells před pár dny podali u losangelského soudu.

"Jessica Rabbit" bude obsahovat následující stopy: It's Just Us Now, Torn Clean, Lightning Turns Sawdust Gold, I Can't Stand You Anymore, Crucible, Loyal For, I Can Only Stare, Throw Me Down The Stairs, Unlimited Dark Paths, I Know Not To Count On You, Rule Number One, Baptism By Fire, Hyper Dark, As If.

Jedenáctou z nich, kterou americký SPIN trefně označil jako "'Bohemian Rhapsody' trap-metal-cheerleader-popu", si můžete poslechnout v přiloženém videu pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY