Soutěž 1BAND2PLAY dostane i letos jednu kapelu na Colours Of Ostrava

05.04.2016 10:27 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Už čtvrtý ročník soutěže byl zahájen 21. března 2016 a na jeho konci bude jeden vítěz, který si zahraje na Full Moon Stage na ostravských Colours a do konce roku vydá s Full Moonem debutové album.

Bára Zmeková, vítězka prvního ročníku, který ještě hledal výhradně písničkáře, zaujala vedle jiných aktivit svou loňskou účastí na Poctě Bulisovi, výrazné představování nepotřebují ani Kaplan Bros., kteří ovládli druhý ročník. Loni se stali vítězi Jested a letos to bude třeba vaše kapela - může mít členů jako máku, může být sólovým projektem libovolného žánru. Jedinou podmínkou zůstává, že dosud nevydala album, to totiž v rámci výhry v soutěži vyjde pod patronátem Full Moonu.

Dema, koncertní záznamy nebo jiné nahrávky (jedna až tři skladby ve formátu mp3) posílejte na adresu akre@fullmoonzine.cz. Klíčové slovo: 1BAND2PLAY2016. Z nahrávek, které nám dorazí do 21. dubna, budou odbornou porotou složenou z redaktorů magazínu, dalších aktivních novinářů, někdejších vítězů soutěže a aktivních hudebníků vybráni tři postupující. Ti budou během následujícího měsíce postupně představeni ve vysílání StreetCulture a také na finálovém koncertě v sobotu 28. května na pražské Náplavce, kde bude rovnou vyhlášen vítěz. A pak už Colours Of Ostrava, album a budoucnost ve vlastních rukou.

Průběžné novinky soutěže hledejte na www.fullmoonzine.cz/1band2play a www.streetculture.cz.

Data 1BAND2PLAY2016:

21. března - spuštění soutěže
21. dubna - deadline soutěže, do tohoto dne lze zasílat nahrávky
27. dubna - oznámení tří postupujících
V průběhu května - rozhovory s finalisty ve StreetCulture
28. května - koncert tří finalistů a vyhlášení vítěze na pražské Náplavce
14. - 17. července - vystoupení na Colours Of Ostrava 2016
do konce roku 2016 - vydání nahrávky vítěze


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY