One Direction lákají na nové album povedeným singlem "Perfect"

22.10.2015 15:14 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

O chlapecké kapele One Direction si můžeme myslet cokoliv. Třeba to, že kluci cílí převážně na náctileté dívky, prodávají především svoje hezké tváře nebo třeba to, že jejich hudba je nenáročná a prvoplánová. I kdyby tohle všechno byla pravda, je třeba podotknout, že jsou jedním z nejlépe se prodávajících produktů na světě.

Tudíž i nadcházející vydání nové desky "Made in the A.M.", které se dočkáme 13. listopadu, bude velkou událostí. Čtveřice na album zařadila třináct písní, její deluxe podoba slibuje čtyři bonusové songy. Mezi nimi rozhodně nebude chybět nejen pilotní singl "Drag Me Down", ale ani novinka "Perfect", kterou kapela představila jen před pár dny.

Song napsali z velké části Harry a Louis z One Direction, troškou přispěl i americký rapper Jacob Kasher. Píseň sice na počátku pouze pobublává, ale postupem času graduje a dostává velmi příjemnou atmosféru. Hitový sound podporuje i chytlavý refrén a dobrou volbou bylo i jednoduché černobílé video, které koresponduje s textem písně. Bohužel jeden bod dolů musíme ubrat za mírnou hudební podobnost s nedávným hitem Ellie Goulding "Love Me Like You Do".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY