Harlej oslaví dvacáté výročí patnáctkou podzimních koncertů

21.10.2015 15:08 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Kapela Harlej v těchto týdnech slaví kulaté výročí. To oslaví během tohoto podzimu speciální šňůrou, na kterou zve i novým klipem.

Za svou dvacetiletou kariéru má tato punk-rocková parta na kontě jedenáct řadovek, výběrovku i DVD, které bylo za prodeje oceněno zlatem. K úspěšným prodejům hudebních nahrávek přidala kapela i skoro tisícovku odehraných koncertů převážně v Čechách a na Moravě, ale i na Slovensku. Dostatečný důvod kulaté výročí důkladně oslavit.

Jak už samotný název "Výroční turné Harlej 20 let, aneb Tak tady máš Bože co jsi chtěl" naznačuje, zazní během dvouhodinových koncertů všechny zásadní hity. Celá šňůra začne 6. listopadu v Herálci a jejím vrcholem bude speciální koncert ve velkém sále pražské Lucerny. Ten se uskuteční 5. prosince, tedy přímo na Mikuláše, a slibuje nejedno překvapení. Harlej si na tuto show přizvali několik spřízněných hudebních hostů a dojde i na set písní, které normálně na koncertech často nezazní a naopak třeba žádaná skladba "Proměna" dostane v rámci pražské zastávky akustický kabát.

Na nadcházející turné, jehož seznam zastávek najdete například na tomto odkazu, zve Harlej i nedávno zveřejněným videoklipem k písni "Kulisácká". Ten byl natočen během předpremiérového koncertu k dvaceti letům skupiny, který se konal letos v květnu v oblíbeném amfiteátru Plaza Plzeň.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY