Podzimní Overtone Festival má headlinera - budou jím MS MR

14.10.2015 19:42 - Tisková zpráva | foto: msmrsounds.com

Roční období se vystřídala, po létu přišel podzim a s ním i další, druhá edice Overtone Festivalu. Venku přituhuje a Overtone se stěhuje pod střechu do pražského Roxy. Druhý díl Overtonu proběhne 23. listopadu a Fource, společně s H&M Loves Music, má tu radost představit jeho hlavní hvězdu. Připravte se, přijede americké duo MS MR.

MS MR je dvojice z New Yorku - zpěvačka Lizzy Plapinger a producent Max Hershenow. Jejich hudba se pohybuje na pomezí zasněného popu, alternativního rocku a elektronické hudby. První úspěch zaznamenali v roce 2012 svým singlem "Hurricane", který se objevil i na debutovém albu "Secondhand Rapture". Pitchfork a další nezávislé hudební servery MS MR přirovnávaly k Florence And The Machine a nebo Laně del Rey. V červnu letošního roku dvojice vydala album "How Does It Feel", které se stalo číslem jedna v americké hitparádě těch nejnovějších trendů US Heatseekers magazínu Billboard.

Hlavní hvězda druhého Overtonu je na světě. Brzy odhalíme další dvě zahraniční jména a jedno české. Všechny bude spojovat totéž - jsou jedineční, talentovaní a neokoukaní.

Vstupenky na festival budou k dostání od pátku 16. října v 10 hodin na GoOut.cz. Ti rychlejší si je budou moct pořídit za speciální cenu - 490 Kč. Po vyprodání levnějších lístků o stovku zdražujeme.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY