Demi Lovato v "Confident" potvrzuje, že není dvakrát dobrá herečka

14.10.2015 13:31 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Do vydání nové desky Demi Lovato zbývá posledních pár dní (v prodeji bude již 16. října), a tak americká zpěvačka finišuje se všemi možnými trumfy, jak na její existenci a (nebo ještě lépe) její předobjednání nalákat. Poctivě komunikuje na sociálních sítích, absolvuje několikatýdenní propagační turné po celém světě, fotí se nahá a do rádií poslala i singl "Confident", který novému albu dal název.

Zmiňovaná píseň se v éteru pohybuje již zhruba tři týdny, ale tolik úspěchů jako předchůdce "Cool For The Summer" doposud nezaznamenala. Proto všichni zainteresovaní doufají, že ten pravý boom nastane po uveřejnění klipu, o který se postaral autor desítek známých filmů (například "El Mariachi" a "From Dusk Till Dawn"), americký režisér Robert Rodriguez.

Ten i video pro Demi pojal jako hodně akční, leč velmi tuctový a nedotažený film. Zpěvačka si v něm zahrála roli vězně, kterému je přislíbena svoboda, pokud dokáže polapit další hledanou, jež si zahrála americká herečka Michelle Rodriguez. Jak moc Demi (ne)umí hrát tvrďačku a jakou roli v klipu má americký herec Jeff Fahey či kanadský model Zane Holtz, se dozvíte níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY