Bryan Adams obsadil do videa k "Brand New Day" Helenu Bonham Carter a Thea z Hurts

11.09.2015 09:19 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Jak již od nás víte, v polovině října vyjde mimo jiné i nové album Bryana Adamse. Desku s názvem "Get Up!" zpěvák aktuálně prezentuje svižnou písní "Brand New Day", která byla vybrána jako první plnohodnotný singl jak pro Evropu, tak i za oceánem. Je tak logické, že zpěvák v rámci klipu vsadil na jistotu.

A to na sebe! Jakožto ostřílený fotograf, který má za sebou desítky výstav po celém světě a fotí i mnoho kolegů ze své branže (pro poslední propagační fotografie si ho vybrala například i kapela Rammstein), se opět postavil za kameru a klip k novému singlu si i sám vytvořil. Natáčel z části sebe a svoji kapelu, ale i dva hostující umělce.

Trošku nesourodý pár, mezi kterým to jiskří a skřípe zároveň, si zahrál Theo Hutchcraft z kapely Hurts a úžasná britská herečka Helena Bonham Carter. Ta se ve vizuálu snaží prezentovat jako dáma, ale postupem času zjistí, že na Thea se musí s pevnou rukou a troškou násilí. Což v černobílém formátu a s minimálním množstvím rekvizit vypadá velmi efektivně.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY