shop.musicserver.cz
Nové desky pro 26. týden

Nové desky pro 26. týden

Vydáno: 28.06.2015 05:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

S koncem června se s protiválečným albem hlásí Tomáš Klus, svým r'n'b potěší Miguel a blues rockem zase Hugo Race. Konečně k nám dorazili Zac Brown Band a Lifehouse a představíme vám i jazzové Twin Danger, rockové Next To None a X Ambassadors, zatímco Joy Williams je po čase opět sólo. Novinku, ovšem velmi rozporuplnou, má i neúnavný Neil Young.

Pokud se v pondělí 29. června vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Tomáš Klus - Anat život není
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: folk / indie folk

Tomáš Klus - Anat život není
Ačkoli se Tomáš Klus chystá na roční pauzu v koncertování, stačí ještě předtím pokřtít svoji pátou desku "Anat život není", jejíž název se odkazuje k semitské bohyni války Anat. Jedenáct písniček pro novou desku vzniklo při Klusově dovolené v Dominikánské republice a vzhledem k silným protiválečným tématům, které jsou dle jeho slov velmi aktuální, se jich fanoušci dočkali pouhý rok po albu "Proměnamě". Novinka se natáčela v divadle v areálu Stará Střelnice v Hranicích na Moravě, kam se zpěvák a Jeho Cílová Skupina přestěhovali po dobu natáčení. Produkci alba má na svědomí celá kapela a grafickou podobu alba vytvořila výtvarnice Léna Brauner. První ochutnávku ##Tomáš Klus#X# v podobě písně "ZmrZlým" naservíroval již před pěti měsíci. Od té doby na jeho YouTube.com profilu přibyly další dvě.


Tip týdne

Zac Brown Band - Jekyll + Hyde (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: country / jižanský rock / country rock

Zac Brown Band - Jekyll + Hyde
Jak už je tak trochu zvykem, countryovým albům cesta do Evropy, potažmo k nám do Česka, trošku trvá. V případě čtvrtého alba Zac Brown Band to zabralo celkem dva měsíce a nyní je "Jekyll + Hyde" zde. Název inspirovaný slavným románem Roberta Louise Stevensona rozhodně není bez opodstatnění, tahle deska totiž má opravdu dvě různé podoby. Zac Brown a jeho početná parta se totiž rozhodli, že své country budou prokládat zcela odlišnými žánry. Takže se nedivte, když na téhle desce uslyšíte country s taneční hudbou, s rockem, se swingem, s latino rytmy, nebo třeba art rockem. Z těchto důvodu si kapela přizvala k nahrávání řadu hostů. Ačkoli drtivou část produkce dostali na starost In the Arena Productions, podílel se na ni třeba i Cee Lo Green, nebo Jay Jones (The Wallflowers, Emmylou Harris, Eric Church). Jednu z písniček navíc dodal Keb' Mo' a mezi řadou hostujících muzikantů uslyšíte i slavného banjistu Bélu Flecka. K tomu se přidali i hosté před mikrofonem, takže v patnácti písničkách uslyšíte i Saru Bareilles, Chrise Cornella a Jewel. Vzhledem k dřívějšímu datu vydání VEVO kapely novinkou doslova žije.


Neil Young - The Monsanto Years (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

Neil Young - The Monsanto Years
S neuvěřitelnou třicátou šestou studiovkou přichází k hudebnímu publiku Neil Young. Kanaďan se rozhodl zasvětit její koncept kritice zemědělské společnosti Monsanto a společně se syny Willieho Nelsona Lukasem a Micahem a zbývajícím osazenstvem Lukas Nelson & Promise of the Real dali dohromady devět písní. Jestli vám už výše uvedené zní jako nesourodá kombinace, nebudete jediní. Někteří recenzenti se také k desce příliš pozitivně nepostavili a označili ji za po všech stránkách nedotaženou do konce. O zaměstnancích firmy Monsanto se ani není třeba vyjadřovat - ti, jak sami prozradili, jsou rozhořčení na několik let dopředu, neboť spousta z nich byla Youngovými fanoušky. Udělejte si ale názor sami a poslechněte si nové písně na stránkách Guardianu.


Twin Danger - Twin Danger (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: jazz / soul jazz

Twin Danger - Twin Danger
Že vám jméno Twin Danger nic neříká? Z toho si nic nedělejte. Na hudební scéně jsou od roku 2011, ovšem teprve letos v březnu vydali své debutové eponymní album. A kdo to vlastně je? Za tímto projektem se primárně skrývají dva lidé: jazzová zpěvačka a dcera kanadského jazzového pianisty Paula Bleye Vanessa Bley a saxofonista Sade Stuart Matthewman. Jejich styl se pohybuje na velmi signifikantní hranici jazzu a soulu, do kterých přimíchávají ještě špetku r'n'b, film noir a večerních romancí. Většina ze třinácti písniček je původní, ale do svého stylu převedli i původně hard-rockovou "No One Knows" od Queens Of The Stone Age. Chcete-li se s Twin Danger seznámit, pak navštivte jejich profil na YouTube.com. Mezi videi naleznete i teaser k albu.


Lifehouse - Out Of The Wasteland (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop rock

Lifehouse - Out Of The Wasteland
Americké trio Lifehouse si dalo po poslední desce "Almería" trošku oraz. Rick Woolstenhulme Jr. bubnoval s Goo Goo Dolls, basák Bryce Soderberg rozjel novou kapelu KOMOX, kytarista Ben Carey se plně věnoval countryové kapele Elvis Monroe a zpěvák Jason Wade natočil sólovku "Paper Cuts". Nicméně ve svém domácím studiu mu brzo začalo být smutno, a tak svolal kapelu opět dohromady. Vrátili se ovšem pouze dva, Carey už zůstal u Elvis Monroe. Nicméně i jako trio Lifehouse připravili pro své fanoušky dvanáct nových písniček, které sesypali na album s názvem "Out Of The Wasteland". Samotní členové kapely je deklarují jako uzavření jejich kruhu, kdy se opět vrátili zpět na začátek. Vzhledem k tomu, že ve Státech album vyšlo již na konci května, dávají jim za pravdu i první recenze. Zda to budete cítit stejně, zjistíte prostřednictvím tří kousků na jejich VEVU.


Riot - Thunder And Steel Down Under (A Tribute To Riot) (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: heavy rock

Riot - Thunder And Steel Down Under (A Tribute To Riot)
Formaci Riot netřeba dlouho představovat. Kapela, která platí za jedny z největších inovátorů na poli americké rockové scény se dočkala velké pocty od ostatních neméně známých a slavných rockových formací vydáním desky "Thunder And Steel Down Under". Tribute kompilaci produkoval Bart Gabriel a spolupracoval na ní s kapelami jako Crystal Viper, Dexter Ward nebo Axel Rudi Pell. K dostání bude na celém světě pouze jeden tisíc kopií, takže jestli na Riot (nyní vystupující jako Riot V) nedáte dopustit, je nejvyšší čas začít shánět. Nutno dodat, že tato kompilace je v hudebním světě vnímána především jako pocta frontmanovi Marku Realeovi, který zemřel v roce 2012 na následky komplikací způsobených Crohnovou chorobou.


Joy Williams - Venus (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie folk

Joy Williams - Venus
Ačkoli bude pro většinu lidí v Česku americká zpěvačka Joy Williams neznámým jménem, vězte, že jakožto členka dua The Civil Wars má už v poličce čtyři ceny Grammy. To se ale předloni rozpadlo, a tak se nyní vrací na hudební scénu opět sólově. Její comebackové album dostalo název "Venus" a zpěvačka na něm v jedenácti písničkách, které mají mýtický nádech dávných světů, vypráví příběh ženy, která vychází ven z temnoty. Co si pod tímto přesně představit, zjistíte prostřednictvím šesti klipů na jejím VEVU.


X Ambassadors - VHS (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

X Ambassadors - Vhs
Americká alternativní rocková formace X Ambassadors funguje na hudební scéně už od roku 2009, ale do této doby musely jejich příznivcům stačit pouze tři EP. Doposud vydávaná EP nyní bezpochyby zastíní debut "VHS", který čítá na dvacet písní, z toho sedm hudebních vsuvek a tři již dříve vydané písně. Plnohodnotných nových skladeb je tedy na albu celkem deset. Produkci své prvotiny svěřili muzikanti do rukou Alexe Da Kida, který spolupracoval také s Rihannou nebo Nicki Minaj. Pro hudební ukázku v podobě skladby "Renegade" navštivte jejich VEVO.


Hugo Race & The True Spirit - The Spirit (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie rock / blues

Hugo Race & The True Spirit - The Spirit
Australský muzikant Hugo Race v minulosti spjatý s The Bad Seeds Nicka Cavea se v roce 2011 vrátil zpět k protinožcům a od té doby o něm nebylo moc slyšet. Nyní se ale opět připomíná a činí tak po čase opět se svými The True Spirit. V tomto spojení se s novinkou "The Spirit" vrací po osmi letech od poslední řadovky "53rd State" a je to návrat zpět ke kořenům psych-rocku, který v minulosti Melody Maker označil jako industriální trance blues. V tomto stylu kapela, která má vedle Race ještě dalších devět členů, nahrála celkem deset písniček. Dvě z nich mají již svoje videoklipy, které najdete na muzikantově webu.


Miguel - Wildheart (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: r'n'b

Miguel - Wildheart
Držitel ceny Grammy, americký zpěvák a skladatel Miguel, kterého jsme před dvěma roky mohli vidět i v Praze jako předskokana Alicie Keys, vydává své třetí studiové album "Wildheart". S ním přichází tři roky po nahrávce "Kaleidoscope Dream" a představil jej prostřednictvím singlu "Coffee", na kterém hostuje rapper Wale. Dalšími potvrzenými hosty je překvapivě Lenny Kravitz a další rapper Kurupt. Na produkci se pak podíleli vedle samotného zpěváka ještě Benny Cassette, DJ Premier, či Benny Blanco. Zmíněný singl coby video a zbytek písniček jako audio sdílí Miguel na svém VEVU


Zella Day - Kicker (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alt pop

Zella Day - Kicker
Americká zpěvačka a skladatelka Zella Day se na sebe pokouší strhnout pozornost už tři roky a nyní se jí to konečně podařilo. Po ne zrovna komerčně úspěšnému debutu "Powered by Love" přichází s nahrávkou "Kicker", která si už teď lebedí na pěkných příčkách hudebních žebříčků. Může za to hlavně singl "Hypnotic", který vyšel na EP už loni. Vznikl k němu i videoklip, na který se můžete společně s dalšími ukázkami podívat na VEVU zpěvačky. Další ochutnávku v podobě kousku "High" najdete na stránkách Billboardu.


Různí - Dark Places (soundtrack) (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme na filmserveru
žánr: filmová hudba

Různí - Dark Places (soundtrack)
V adaptaci románu Gillian Flynn "Dark Places" pátrá hrdinka v podání Charlize Theron po vrahovi své rodiny a zjišťuje, že kdysi nejspíš označila toho nesprávného. Přitom ji pochopitelně doprovází i filmová hudba, která vychází nyní na stejnojmenném soundtracku. Hudbu dostali na starost Gregory Tripi a Brian Wayne Transeau, kterého budete znát spíš pod přezdívkou BT. Pro soundtrack vybrali celkem jednadvacet skladeb, ke kterým přizvali navíc ještě houslistu David Kristiana, americkou power metalovou kapelu Jag Panzer , či třeba americké experimentální duo Belong. První ochutnávkou na soundcloud.com je ústřední téma.


Tina Turner - Private Dancer (30th Anniversary Edition) (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / rock / new wave / r'n'b

Tina Turner - Private Dancer (30th Anniversary Edition)
Loni tomu bylo třicet, co vyšla pátá sólová deska Tiny Turner, díky které se z ní stala světová hvězda první velikosti. Vedle titulního singlu z ní vzešly takové hity jako "I Can't Stand The Rain", "Let's Stay Together", "Better Be Good To Me" a především "What's Love Got To Do With It". Tina Turner za něj v následujícím roce posbírala celkem tři ceny Grammy a celosvětově se ho prodalo více jak třicet milionů. Není tedy divu, že si na počest tohoto úspěchu vysloužilo výroční edici. Ta vedle remasterovaného originálního alba přinese navíc bonusový disk s 12'' mixy, b-stranami singlů a tři nealbové singly, včetně duetu "It’s Only Love" s Bryanem Adamsem.


Next To None - A Light In The Dark (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

Next To None - A Light In The Dark
Na scénu se chystá zaútočit nová rocková formace Next To None. Kapela, kterou si vzal pod křídla slavný bubeník Mike Portnoy známý ze spolupáce s Dream Theater nebo Avenged Sevenfold, se hlásí o slovo s debutem "A Light In The Dark". Nahrávku neprodukoval nikdo jiný než právě Mike Portnoy a stojí za ní jeho syn, bubeník Max Portnoy, kytarista Ryland Holland, baskytarista Kris Rank a Thomas Cuce, jenž obstarává klávesy a zpěv. Jako hosty si na své LP pozvali Rona Thala z Guns N' Roses nebo legendu progresivní hudby Neala Morse. Ukázky některých z devíti písní včetně EPK k albu najdete na blabbermouth.net.


Sinister - Dark Memorials (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: death metal

Sinister - Dark Memorials
Když přijde na oslavy působení na hudební scéně, mají všechny kapely a hudebníci za cíl jediné: Oslavovat především se svými fanoušky. Výjimkou není ani holandská formace Sinister, která letos oslavuje pětadvacáté výročí a k této příležitosti vydává nahrávku s titulem "Dark Memorials". Jde o CD plné coververzí písní, které osazenstvo metalové formace mají rádi a byly pro ně velkou inspirací. Produkci tohoto počinu obstaral Jörg Uken ve studiích Soundlodge Studio a grafické znázornění přebalu navrhl Alex Tartsus. Celkem se můžete těšit na jedenáct písní a dvě znovu nahrané skladby s kytaristou Ronem van de Polderem. K dostání bude také limitovaný digipack s bonusovým DVD "Australian Darkness". Jak název napovídá, jedná se o dokumentární snímek pořízený na australském turné z roku 2014.


Air - Virgin Suicides (15th Anniversary) (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: downtempo / neo psychedelia / space rock

Air - Virgin Suicides (15th Anniversary)
Zatímco Tina Turner oslavuje třicet let od vydání své slavné desky, francouzskému duu Air stačí polovina. Konkrétně se výroční edicí rozhodli připomenout soundtrack k prvnímu filmu Sofie Coppoly "Virgin Suicides". K dostání bude hned ve dvou podobách, a to jako Deluxe Edice a pak ještě jako speciální boxset. První zmíněná verze nabídne původně japonské vydání bohatší o dvě demoverze a k tomu přihodí ještě bonusové CD s živou podobou některých písniček. Boxset toto vše rozšíří ještě o trojici vinylů, download a spoustu dalších bonusů, jejichž složení naleznete na The Sound Of Vinyl.


Dále vychází:

August Redmoon - Heavy Metal U.S.A. (Bertus)
Damnation - Demo(N)s (Mystic Production)
Eschaton - Sentinel Apocalypse (Mystic Production)
Monks Of Norcia - Benedicta-Marian Chant (Universal)
Pablo Heras-Casado - Praetorius (Universal)
Pete Townshend - Truancy: The Best Of (Universal)
Ribozyme - Grinding Tune (Mystic Production)
Richard Galliano & Haden Charlie - The Los Angeles Sessions (Warner Music)
Rolling Stones - From The Vault (The Marquee Club 1971) (Mystic Production)
Různí - Café Del Mar Vol. 21 (H'art)
Různí - More From Pitch Perfect (soundtrack) (Universal)
Různí - Nej Folkove Balady (Universal)
Různí - Nina Simone...Revisited A Tribute Album Music (EP) (Sony Music)
Různí - Retro-Stereo Party (Universal)
Shape Of Despair - Monotony Fields (Mystic Production)
Stormhammer - Echoes Of A Lost Paradise (Mystic Production)
Thy Art Is Murder - Holy War (Mystic Production)
To/Die/For - Cult (Mystic Production)
Tremonti - Cauterize (Bertus)
Trey Songz - Trigga Reloaded (Warner Music)

Vychází na vinylu:
Carreras/Domingo/Pavarotti - 3 Tenors-25th Anniversary (Universal)
Lynyrd Skynyrd - (Pronounced 'Lĕh-'nérd 'Skin-'nérd) (Universal)
Lynyrd Skynyrd - Gimme Back My Bullets (Universal)
Lynyrd Skynyrd - Nuthin' Fancy (Universal)
Lynyrd Skynyrd - One More From The Road (Universal)
Lynyrd Skynyrd - Second Helping (Universal)
Lynyrd Skynyrd - Street Survivors (Universal)
Spiritual Beggars - Ad Astra (Remastered) (Sony Music)
Spiritual Beggars - Another Way To Shine (Remastered) (Sony Music)
Spiritual Beggars - Mantra Iii (Remastered) (Sony Music)
Spiritual Beggars - On Fire (Remastered) (Sony Music)
X Ambassadors - Vhs (Universal)

Reedice:
Devin Townsend Project - Dark Matters (Universal)
Devin Townsend Project - Sky Blue (Universal)
Grotesque - In The Embrace Of Evil (Mystic Production)
Jethro Tull - A Passion Play (Warner Music)
Jethro Tull - Thick As A Brick (Warner Music)

NÁZORY
  • Breaking Benjamin (dave, 28.06.2015 22:21) Reagovat

    Nevydavajú aj Breking Benjanim svoju novú dosku s názvom Dark Before Dawn?

    • Re: Breaking Benjamin (Tomáš Parkan - autor, 30.06.2015 09:26) Reagovat

      Dobrý den, v zahraničí ano, u nás jsem na ni zatím nenarazil.

      • Re: Breaking Benjamin (dave, 02.07.2015 11:38) Reagovat

        aha,díky...

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Šestice nejpamátnějších klipů ze začátků Smashing Pumpkins
Nejvíc nej: Šestice nejpamátnějších klipů ze začátků Smashing Pumpkins Kultovní Smashing Pumpkins se na svém turné "The World Is A Vampire" zastaví také v české metropoli. Před jejich koncertem, který se uskuteční 4. července v O2 universu, si připomeňme zásadní videoklipy z počátků kariéry této... čtěte zde
Vydáno: 30.04.2024 08:00 v sekci Publicistika | Nejvíc nej
Jugi (UDG) - Nejvíc mě naplňuje, že jsem muž mnoha profesí
Rozhovory: Jugi (UDG) - Nejvíc mě naplňuje, že jsem muž mnoha profesí S bubeníkem Jugim jsme si povídali nejen o tom, co je nového u jeho domovské kapely UDG. Pohovořil také o svých dalších aktivitách, včetně chodu bookingové agentury RedHead Music, která zastupuje významné umělce. Zamyslel se také... čtěte zde
Vydáno: 29.04.2024 14:00 v sekci Publicistika | Rozhovory
Manon Meurt - Unravel 9/10
Recenze: Fascinující "Unravel" zrcadlí niterný svět Manon Meurt Debut "MMXVIII" představoval neskromně silné vykročení, v němž Manon Meurt poodhalili svou nezaměnitelnou tvář. Šestileté čekání na "Unravel" přineslo nečekaný progres a tvůrčí posun, přičemž hybatelem těchto změn se stal... čtěte zde
Vydáno: 29.04.2024 00:00 v sekci Recenze
Jelen ft. Rybičky 48 - Je lepší se opít 7/10
Video: Jelen a Rybičky 48 radí: "Je lepší se opít" a jít spát Víte, co vznikne, když zkřížíte jelena s rybičkami? Zní to jako vtip či hádanka, ale jestliže obě slova začnete velkými počátečními písmeny, výsledkem se může stát poměrně vkusně zpracovaná písnička. Songem s... čtěte zde
Vydáno: 28.04.2024 10:30 v sekci Audio / Video | Video
Mötley Crüe - Dogs of War 6/10
Video: Mötley Crüe se chtějí v novince "Dogs of War" stát nesmrtelnými. Moc se jim to nedaří Všemožnými historkami opředení glamrockoví divočáci Mötley Crüe mají svá nejlepší léta za sebou. Nicméně si nejsem úplně jistý, zda si to sami uvědomují. Místo hudby se ve spojitosti s kapelou skloňují spíše kauzy typu... čtěte zde
Vydáno: 27.04.2024 17:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 16/2024 - od Taylor Swift přes Pearl Jam po My Dying Bride (24.04.2024 10:00)
- Nové desky 15/2024 - od Marka Knopflera přes Mirai po girl in red (17.04.2024 09:30)
- Nové desky 14/2024 - od X Ambassadors přes The Black Keys po Bensona Boona (10.04.2024 10:00)
- Nové desky 13/2024 - od Beyoncé přes Sum 41 po Sheryl Crow (03.04.2024 15:00)
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
- Neil Young se rozhodl vrátit svou hudbu na Spotify (16.03.2024 20:39)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)

ALBUM TÝDNE 18/2024

Manon Meurt
Unravel

Debut "MMXVIII" představoval neskromně silné vykročení, v němž Manon Meurt poodhalili svou nezaměnitelnou tvář. Šestileté čekání na "Unravel" přineslo nečekaný progres a tvůrčí posun, přičemž hybatelem těchto změn se stal producent Eddie Stevens. V podobě "Unravel" přichází vyzrálé a komplexně pojaté album.

9/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
Ne 12.05.
Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)
St 15.05.
30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
St 15.05.
Willie & The Bandits (UK) (Zasekávák, Praha)
Čt 16.05.
The Matt Schofield Trio (UK) (Palác Akropolis, Praha)
Čt 16.05.
Danny Brown (US) (Roxy, Praha)
Čt 16.05.
Akon (US) (Forum Karlín, Praha)
So 18.05.
King Gizzard & The Lizard Wizard (AU) (Forum Karlín, Praha)
Út 21.05.
Reverend Peyton’s Big Damn Band (US) (Lucerna Music Bar, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber The Prodigy Vladimír Mišík Prince Taylor Swift Kabát Queen Adele Sia Rush Bono Beyoncé Mirai Dua Lipa Lady Gaga U2 AC/DC Liam Gallagher Linkin Park Imagine Dragons
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu