John Newman je v "Come And Get It" dravý, funky a zatraceně návykový

01.06.2015 18:49 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Britský zpěvák John Newman o sobě dává po čase vědět. Téměř dva roky starý debut "Tribute" z tohoto čtyřiadvacetiletého umělce udělal téměř přes noc obrovskou hvězdu, díky čemuž dokázal prodat i milióny singlů a za zmiňovanou albovou prvotinu získat i několik zlatých a platinových ocenění. Na letošní rok si naplánoval vydání další desky, kterou již nyní ohlašuje singlem "Come And Get It".

Pokud bude celé album znít jako zmiňovaná píseň, má Newman už nyní vyhráno. Song "Come And Get It" je dravý, díky dechové sekci příjemně funky, jeho rytmus tepe tak akorát k podupávání si, a refrén je tak strašně nakažlivý, že ho prostě po prvním poslechu nedostanete z hlavy. A není se čemu divit. Za písní nestojí pouze sám John, při psaní a následné produkci nechyběl (téměř) všudypřítomný Greg Kurstin.

Song a vlastně celá nadcházející deska vznikla v Los Angeles, kam se zpěvák na několik měsíců přestěhoval. Na tom samém místě bylo natočeno i video k písni "Come And Get It", které může v milovnících krásných žen, luxusních sídel, legendárních sporťáků a nádherných pláží vyvolat závist.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY