shop.musicserver.cz
Nové desky pro 42. týden

Nové desky pro 42. týden

Vydáno: 18.10.2015 13:46 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Novinkám tentokrát vládne silné trio Bryan Adams, Demi Lovato a Jean-Michelle Jarre, který si pozval na svůj nový projekt šestnáct hvězdných kolegů. Jim se pak bude snažit vyrovnat John Newman a silná česká enkláva v sestavě s Jankem Ledeckým, Pavlem Šporclem, Noidem a také Tonyou Graves. Milovníky tvrdších žánrů potěší Circle II Circle, Saxon nebo deathmetaloví Grave.

Pokud se v pondělí 19. října vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Jean-Michel Jarre - Electronica 1: The Time Machine (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: elektronika

Jean Michel Jarre - Electronica 1 (The Time Machine
Jean-Michel Jarre se po dlouhých osmi letech vrací s novým studiovým albem respektive s koncepčním projektem a za tu dobu se v něm nashromáždil řádný autorský přetlak. Materiál pro původně zamýšlené album "E-project", ale postupem času nabobtnal tak, že jej musel rozdělit do dvou částí. První část, "Electronica 1: The Time Machine", vychází nyní, zatímco druhá část se připravuje na jaro příštího roku. Důvodem takovéhoto množství nových skladeb, může být i to, že si k nahrávání přizval šestnáct významných spolupracovníků nejrůznějších hudebních stylů, kteří se úzce podíleli na vzniku své skladby. Díky tomu na desce zní 3D z Massive Attack, Moby, Air, Lang Lang, Vince Clarke, Laurie Anderson, Little Boots, německý DJ Boys Noize, M83, anglické elektronické duo Fuck Buttons, americký režisér John Carpenter, Pete Townshend z The Who, francouzský techno DJ Gesaffelstein, němečtí Tangerine Dream a Armin van Buuren. "Chtěl jsem vyprávět příběh historie elektronické hudby tak, jak jsem ho vnímal v průběhu let já. Od počátků mé tvorby až po současnost. Proto jsem chtěl, aby na albu se mnou spolupracovalo co nejvíce různorodých umělců, kteří reprezentují jednotlivé čtyři dekády," dodává sám Jarre. Jednotlivé skladby a jejich autory dále představuje v traileru na svém webu. Nikoho asi nepřekvapí, že novinka bude k dispozici i na vinylu.


Bryan Adams - Get Up! (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Bryan Adams - Get Up!
Bryan Adams sice loni v září vydal album "Track Of My Years", ale vzhledem k tomu, že šlo o desku plnou coververzí, čekali jeho fanoušci na nové písničky už dlouhých sedm let od alba "11". Jejich čekání je nicméně u konce, protože kanadský rocker přichází s třináctou studiovou deskou "Get Up!". Aby těch třináctek nebylo málo, najdete na albu i stejný počet písniček včetně prvního singlu "Brand New Day". Ve skutečnosti se fanoušci dočkají ale pouze devíti novinek, protože čtyři z nich jsou na albu zastoupené v akustické verzi. Většinu z nich napsal společně s dlouholetým spolupracovníkem Jimem Vallancem, ovšem po dlouholeté spolupráci s Robertem Johnem "Muttem" Langem se tentokrát obrátil na jiného producenta. Tím je jediný stálý člen Electric Light Orchestra Jeff Lynne. Více z "Get Up!" uslyšíte a uvidíte na Adamsově VEVU.


Demi Lovato - Confident (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop

Demi Lovato - Confident
Když Demi Lovato koncem roku 2013 prohlásila, že nebude dále pokračovat jako porotkyně amerického X Factoru a bude se radši věnovat své vlastní kariéře, myslela to zcela vážně. Zhruba dva a půl roky po vydání úspěšného alba s prostým názvem "Demi" je zpět s novinkou "Confident". Při natáčení svého pátého alba, které navíc předznamenala velmi úspěšná spolupráce s Ollym Mursem na písničce "Up", se tentokrát zpěvačka obklopila o něco užším producentským týmem než na předchůdci. Z toho předchozího zůstali pouze Jason Evigan a Ryan Tedder a k nim přibyl například Max Martin, Steve Mac, Wolf Cousins, Savan Kotecha nebo Stargate. Spolu s nimi dala do kupy jedenáct písní, ve kterých najdeme i pár hostů, kterými jsou Iggy Azalea a americký rapper Sirah. První písničky mají již své klipy, které Demi Lovato nabízí na svém VEVU. Fandové zpěvačky pak raději sáhnou po deluxe verzi alba. Ta nabídne další dva bonusové songy a hlavně i dva remixy jejího aktuálního hitu "Cool For The Summer".


Machine Gun Kelly - General Admission (Universal)
facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rap / hip hop

Machine Gun Kelly - General Admission
Machine Gun Kelly alias MGK vydává druhé studiové album. Americký rapper na sebe poprvé upozornil debutovou deskou "Lace Up", která vyšla před třemi lety a podílelo se na ní hned několik velkých hostů v čele se jmény jako Bun B, Cassie, DMX, Dubo, Ester Dean, Lil Jon, M. Shadows, Planet VI, Synyster Gates, Tech N9ne nebo Twista a dokonce i kapely v čele s metalovými Avenged Sevenfold a The Kickdrums. Z novinky už můžete znát čtveřici singlů v čele s pilotní ochutnávkou "Till I Die". Stream všech třinácti písní nové desky najdete na stránkách rap-up.com.


Noid - Jedinej Krok (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní pop / rock

Václav Noid Bárta - Jedinej krok
S rozhodně překvapivou deskou přichází rocker Václav Noid Bárta. "Rozhodl jsem se, že na albu spojím všechny svoje oblíbené styly, takže kromě rocku a popu zazní i rap, ale třeba i trocha muzikálu, který mě celý můj profesní život doprovází," prozradil Noid k novince "Jedinej krok", na které se postaral o drtivou většinu hudby. Jedinými dvěma výjimkami jsou písně, které pro Václava napsal Ondřej Brzobohatý a Ondřej Soukup. Co do textů se na desce vyřádilo hned několik Noidových kolegů z branže - Gabriela Osvaldová, Tomáš Belko, Daniel Landa, Tereza Šorálová, Václav Bárta st. nebo již zmiňovaný Ondra Brzobohatý, který s Noidem svou píseň i nazpíval. Album přináší ale i další duety - nechybí skladba "Tohle je válka" s Danielem Landou a samozřejmě i společná píseň s Martou Jandovou "Hopes Never Dies", kterou oba dotyční reprezentovali naši republiku v letošním ročníku Eurovision Song Contest. Naživo si nové písně budete moct poslechnout na mimořádných koncertech 20. a 21. listopadu v Hudebním divadle Karlín. Ukázky najdete tady.


Tip týdne

Nothing But Thieves - Nothing But Thieves (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

Nothing But Thieves - Nothing But Thieves
Britská pětičlenná formace Nothing But Thieves přichází na trh se svým debutovým album. Jednoduše pojmenovaný deska je výsledkem usilovného snažení členů kapely dostat se k velkému labelu a u ostrovních fanoušků platí za senzaci. Mají totiž za sebou vystoupení na velkých festivalech v Reading, Leeds a také v Lowlands. Kromě toho vyrazili na turné s opěvovanými Muse jako vydatný pódiový support. Kromě fanouškům si od nové desky této nadějné kapely slibuje i samotné vydavatelství, které na Nothing But Thieves vsází všechny karty. Nahrávání debutu proto probíhalo ve vyhlášených studiích Angelic Studios, Little Drummer Boy a Hits & Arts Studios. Mix obstaral Cenzo Townshend, známý ze spolupráce s U2 nebo Thirty Seconds to Mars. Ukázku v podobě pilotního singlu "Trip Switch" najdete na stránkách billboard.com.


John Newman - Revolve (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / soul / breakbeat

John Newman - Revolve
Zpěvák John Newman se velmi úspěšně etabloval na světové hudební scéně, zejména pak na té britské. Vše odstartoval hit "Love Me Again", pokračovalo to debutem "Tribute", který bodoval v hitparádách po celém světě a skončilo to u společného hitu "Blame" s Calvinem Harrisem. Skončilo ale není to správné slovo. Anglický zpěvák už má totiž připravenou druhou desku "Revolve", s níž bude chtít na předchůdce navázat. Novinka opětovně nezapře klasický Newmanův sound založený na fúzi popu a soulu s breakbeatem. Pracoval na ní tentokrát s jiným producentem s osvědčeným Gregem Kurstinem, jenž stojí za nahrávkami Kelly Clarkson, Lily Allen, nebo Sii. Výsledkem je celkem jedenáct písniček pro standardní verzi a čtrnáct v případě deluxe edice a uslyšíte v nich i dva hosty - amerického zpěváka Charlieho Wilsona a anglického herce a muzikanta Ildrise Elbu. První videoklipy už sumíruje John Newman na svém webu. "Revolve" navíc seženete i na vinylu.


Circle II Circle - Reign Of Darkness (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: melodický metal

Circle II Circle - Reign Of Darkness
Zpěváka Zaka Stevense si můžete pamatovat z kapely Savatage, se kterou slavil v minulých letech velký úspěch. Podobně úspěšný je ale i jeho další projekt Circle II Circle, se kterým vydává nyní novinkovou desku "Reign Of Darkness". Jak prozradil právě sám frontman, rukopis formace je dobře znatelný: "Od prvního songu si budete stoprocentně jistí, že to jsou Circle II Circle," říká Zak Stevens. "Chtěl jsme vzdát holt naší minulosti a současně k nové desce přistoupit s renesanční nonšalantností. Myslím, že si touto deskou otevíráme novou budoucnost." Z jedenácti nových písní si můžete na YouTube.com poslechnout "Victim Of The Night".


Grave - Out Of Respect For The Dead (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: death metal

Grave - Out Of Respect
Švédští death metaloví veteráni Grave vydávají po třech letech novinkovou desku. Nástupce alba "Endless Procession Of Souls" nese název "Out Of Respect For The Dead" a jak bývá u kapel tohoto (a vůbec metalového žánru obecně) zvykem, už samotný grafický přebal alba stojí za povšimnutí. Stojí za ním Costin Chioreanu, se kterým kapela spolupracovala i na posledních třech albech. Nahrávka bude k dostáníjako standardní CD, luxusní LP a nebo i jako propracovaný box set dvou CD. Samozřejmostí je i digitální formát. Osazenstvo formace slibuje jednu z "nejnaštvanějších desek ve své historii" a jestli je tomu skutečně tak, posuďte sami poslechem skladby "Redeemed Through Hate". blabbermouth.net


Janek Ledecký - Na konci duhy (Brainzone)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / rock

Janek Ledecký - Na konci duhy
Po skoro deseti letech přichází Janek Ledecký s novým ryze autorským řadovým albem "Na konci duhy". Cestu si pro ně vyšlapal loňským vydařeným kompilátem "Všichni dobří andělé". Na své nové desce chce navázat na nejúspěšnější éru z devadesátých let a období prvních dvou megaúspěšných sólových alb "Na ptáky jsme krátký" a "Právě teď". Novinková nahrávka vznikala v anglickém Tetbury a v Praze. Nad tuctem nových písní bdělo producentské oko Grega Havera, ruku k dílu přiložil i kytarista skupiny Chinaski František Táborský a další hudebníci z Británie. Jednu skladbu si vzal pod dohled i zpěvákův syn Jonáš. Nezanedbatelný je i podíl Jana Ponocného. Křest alba proběhl 14. října v Hard Rock Cafe Praha. Vy si nyní můžete poslechnout reprezentativní ukázku.


Ludovico Einaudi - Elements (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme žánr: new-music

Ludovico Einaudi - Elements
Fanoušky new age potěší v nadcházejícím týdnu novinka italského skladatele Ludovica Einaudiho. jak název alba "Elements" napovídá, autor se nyní inspiroval elementy přírody, přičemž se každá z nových písní vyvíjí v samostatný motiv a rvokuje cestu rozličnými myšlenkami a pocity. Dohromady tvoří dvanáct písní alba celou koncepční vizi, kterou doplňují ještě další tři bonusové skladby. Ochutnávku v podobě skladby "Night" najdete na YouTube.com.


Tonya Graves - Back To Blues (Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: blues / pop

Tonya Graves - Back To Blues
Tonya Graves se na svém druhém sólovém albu vrací k milovanému žánru a vlastním k hudebním kořenům. Příznačně pojmenované album "Back To Blues" je oslavou nezapomenutelného umění skladatelů a interpretů, kteří utvářeli základy moderní populární hudby. Vzniklo tak album, jímž se Tonya rozhodla vzdát poctu tomuto specifickému hudebnímu žánru, který dal přímý základ jazzu, ragtimu, rock and rollu, rocku, ale i country. Mezi vybranými autory a původními interprety písní nechybí Muddy Waters rhythm and bluesová královna Big Mama Thornton, Etta James, Jimi Hendrix, Jimmy Reed, Dolly Parton a nechybí ani píseň z repertoáru Raye Charlese. Nahrávka vznikla v produkci Lukáše Martinka a mimo zpěvaččiny doprovodné kapely se na něm podílelo i několik atraktivních hostů, včetně věhlasného pianisty Ondřeje Pivce, či kytaristy Josefa Štěpánka. Na stránkách vydavatelství Supraphon můžete zkoumat, jaké písničky si Tonya Grave vybrala, a poslouchat jejich ukázky.


Tori Kelly - Unbreakable Smile (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / soul

Tori Kelly - Unbreakable Smile
Americkou zpěvačku Tori Kelly jsme mohli doposavad slyšet především v souvislosti s hostováním na nahrávkách jejích kolegů, jako je třeba Professor Green. Už jako dvanáctiletá vyhrála soutěž "America's Most Talented Kids" a do této doby měla na svém kontě dvě EP. Nyní konečně vydává svůj plnohodnotný debut "Unbreakable Smile", kde si jí vzal pod patronát sám Max Martin, který k sobě přizval další producentská i autorská esa. Díky tomu se tak na čtrnácti, respektive šestnácti písničkách deluxe verze vedle ní samotné objevili i Claude Kelly, Savan Kotecha, Toby Gad, Ilya, Chuck Harmony a také Ed Sheeran a LL Cool J, kteří připojili i svůj hlas. Blíže můžete poznávat její soul popové rozjímání při sledování videoklipů na jejím VEVU.


Pavel Šporcl - Bach: Sonáty a partity (Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: vážná hudba / komorní hudba

Pavel Šporcl - Bach: Sonáty a partity
Jako vysokohorské štíty lákají horolezce ke zdolání, i hudebníci potřebují své výzvy. Ta další, před kterou se postavil Pavel Šporcl, se nazývá "Bach: Sonáty a partity". Jak už napovídá název, jedná se o sonáty a partity Johanna Sebastiana Bacha, tedy o skladby pro sólové housle bez basového doprovodu, které svou mnohovrstevnatostí kladou na interpreta značné nároky. Například "Ciaccona" tvořící závěr druhé partity patří svou délkou a propracovaností k nejnáročnějším dílům světové houslové literatury. Výzvu pro interpreta již tak dost velikou umocňuje vědomí, že prvním interpretem těchto skladeb byl sám Bach. Jeho už si nikdy neposlechneme, ale zda vám sedne do vkusu interpretace Pavla Šporcla, můžete zjišťovat na prostřednictvím Supraphonline.cz.


Saxon - Battering Ram (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: metal

Saxon - Battering Ram
Slavná britská formace Saxon do starého železa ještě rozhodně nepatří! I když kapela funguje na hudební scéně bezmála čtyřicet let, světu má stále co říct. Fanouškům se 19. října připomene novinkovou studiovkou "Battering Ram", kterou 18. února představí českému publiku i naživo v pražském Foru Karlín. Na jednadvacátou nahrávku umístili muzikanti desítku nových skladeb, které pro Saxon znamenají přirozený hudební vývoj. "Je na ní trochu méně rock'n'rollu a trochu více heavy riffů. Chtěli jsme se spíš zaměřit na styl než chodit kolem dokola," prozradil frontman. Produkci dostal na starost Andy Sneap, známý ze spolupráce s Megadeth, Testament nebo Exodus a Accept. Spolupráci s ním si lídr skupiny velice pochvaloval a s výsledným zvukem písní jsou všichni členové nadmíru spokojení. Deska "Battering Ram" bude k dostání také v různých verzích a edicích. Sběratele jistě potěší limitovaný boxset, který přinese kromě CD vinyl a další bonusový materiál. Oficiální video ke stejnojmenné skladbě a současně pilotnímu singlu najdete na YouTube.com.


Ugly Kid Joe - Uglier Than They Used Ta Be (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Ugly Kid Joe - Uglier Than They Used Ta Be
Jestli fandíte crowdfundingovým akcím, pak byste si neměli nechat ujít novou desku kapely Ugly Kid Joe. Přesně tak totiž vznikla jejich čtvrtá studiovka "Uglier Than They Used ta Be". Američtí rockeř na ni umístili jedenáct nových písní včetně dvou předělávek - "Ace Of Spades" od Motörhead (v ní si dokonce i jedna třetina tria Motörhead Phil Campbell Motörhead zahostoval) a "Papa Was a Rolling Stones" původně od Rare Earth s hostující Dallas Frascou. Nahrávání probíhalo v JT Studios a Balance Studios v Louisianě za dohledu producenta a kytaristy kapely Davea Fortmana, který vypomohl také Slipknot, Godsmack a Evanescence.


Caravan Palace - (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: electro swing

Caravan Palace - <I°_°I>
Pařížská electro swingová formace Caravan Palace, která se před dvěma roky ukázala i českému publiku, se konečně rozhodla navázat na více jak tři roky staré album "Panic" a vydává novinku se zvláštním názvem "". Tento soubor symbolů vyjadřuje robota, jak ostatně naznačuje i videoklip k jednomu z prvních singlů "Mighty", na kterém se podíleli houseoví JFTH. Vedle této skladby jich na albu najdete dalších deset a Caravan Palace už několik z nich umístili na svůj YouTube.com profil.


Scouting For Girls - Still Thinking About You (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / pop rock

Scouting For Girls - Still Thinking About You
Britské pop-rockové skupině Scouting For Girls se sice nikdy nepodařilo navázat na úspěch eponymní debutu, který dobyl vrchol britské hitparády a bral trojnásobnou platinu, ale to neznamená, že trio nepokračuje dál. Po předloňském výběru hitů jsou tu se čtvrtou studiovou deskou "Still Thinking About You", pro kterou nahráli hned čtrnáct písniček plus dva akustické bonusy. Některé z novinek uslyšíte na jejich YouTube.com profilu.


Kateřina Englichová - Musica per arpa (Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: vážná hudba

Kateřina Englichová - Musica per arpa
S novým albem "Musica per arpa" se česká harfistka Kateřina Englichová rozhodla vymýtit obraz krásné dámy jemně se probírající strunami harfy, jejíž prázdné virtuosity máte po chvíli už dost. Sáhla tedy po kompozicích autorů druhé poloviny dvacátého století, jako jsou Jiří Gemrot, Benjamin Britten, Ilja Hurník, Miloslav Kabeláč, Klement Slavický, či Luboš Sluka. Několik jejich děl navíc premiérovala a některé jí autoři přímo věnovali. Představují harfu jako dynamický a asertivní nástroj, výrazově flexibilní a vyzývající k hledání. Ve dvou skladbách je Kateřině Englichové partnerkou Američanka Carol Wincenc, vysoce ceněná profesorka flétny na Juilliard School, a v Gemrotově triu hobojista Vilém Veverka a klavírista Martin Kasík. Ukázky z alba a seznam skladeb jsou k dispozici na stránkách vydavatelství Supraphon.


Tara Fuki - The Best Of ... (Indies Scope)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie folk / alternativní folk

Tara Fuki - The Best Of ...
Andrea Konstankiewicz a Dorota Barova, tedy duo Tara Fuki, vydalo loni album "Winna" a vzhledem k tomu, že bylo již páté v pořadí, rozhodly se dámy ohlédnout za svoji dosavadní kariérou. Předkládají tak výběr těch nejlepších skladeb pod jednoduchým názvem "The Best Of...", který bude obsahovat dvacet skladeb včetně jedné, nikdy nevydané, česky zpívané skladby "V rytmu s deštěm". Vedle standardního CD a digitálních formátů seženete kompilaci i na dvouvinylu, který bude dokonce o jednu píseň bohatší.


Petra Janů & Věra Špinarová - Live v Lucerně (Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / rock / střední proud

Petra Janů & Věra Špinarová - Live v Lucerně
Loni na podzim odstartovalo společné turné dvou stálic naší populární hudby - Věry Špinarové a Petry Janů. Uskutečnilo se devět vyprodaných koncertů, kde se obě zpěvačky představily fanouškům ve dvou samostatných blocích, jejž propojily i několika duety. O doprovod se postaraly skupiny Golem a Band Adama Pavlíka. Záznam z beznadějně vyprodaného předvánočního koncertu v pražské Lucerně vychází nyní v kompletu CD+DVD s názvem "Live v Lucerně". Nalákat vás na tento titul mohou ukázky na webu tohoto projektu, který pokračuje i letos dalšími koncerty.


Dále vychází:

Blackalicious - Imani Vol. 1 (Universal)
Buika - Vivir Sin Miedo (Warner Music)
Creed - Greatest Hits (Universal)
David Guetta - Sun Goes Down (EP) (Warner Music)
Deluge - Aether (Mystic Production)
Denner/Shermann - Satan'S Tomb (EP) (Mystic Production)
Gazette - Dogma (Mystic Production)
Gentlemans Pistols - Hustler'S Row (Mystic Production)
Global Underground - Electric Calm Vol.6 (Warner Music)
Gordon Mote - Hymns And Songs Of Inspiration (Sony Music)
Heart Of A Coward - Deliverance (Bertus)
Hk Alexis - Les Chaises Musicales (soundtrack) (Warner Music)
Horisont - Oddysey (Mystic Production)
Hotei - Strangers (Universal)
I. Moravec - Live In Prague 1987 (Supraphon)
Igor Levit - Bach, Beethoven, Rzewski (Sony Music)
Israel & New Breed - Covered: Alive In Asia Dvd (DVD) (Sony Music)
John Cooper Clarke - Anthologia (Sony Music)
Kammerakademie Potsdam - Schubert: Sinfonien 1 & 10 (Fragment) (Sony Music)
Lynyrd Skynyrd - Family Tree (Bertus)
Lynyrd Skynyrd - The Lost 1978 Broadcast (bootleg) (Bertus)
Maieutiste - Maieutiste (Mystic Production)
Maroon 5 - Singles (Universal)
Masterplan - Keep Your Dream Alive (DVD) (Mystic Production)
Masterplan - Keep Your Dream Alive (BluRay) (Mystic Production)
Monster Magnet - Cobras And Fire (The Mastermind Redux) (Mystic Production) Moonreich - Pillars Of Detest (Mystic Production)
Neil Young - Four Strong Winds (USA Tour In The 90s) (bootleg) (Bertus)
Overkill - Historikill (1995-2007) (Mystic Production)
Pantera - Before We Were Cowboys (Bertus)
Pantera - Driven By Demons (bootleg) (Bertus)
Rendezvous Point - Solar Storm (Mystic Production)
Různí - 80 Hits Of The 80S (Warner Music)
Různí - Top20.Cz 2015/2 (Universal)
Saga - 5 Original Albums Volume 2 (Bertus)
Snail - Feral (Warner Music)
Speaking The King's - Carousel (Mystic Production)
Stryper - Fallen (Mystic Production)
Voodoo Hill - Waterfall (Mystic Production)
Woody Allen - La Musique De Manhattan A Magic In The Moonlight (Warner Music)

Vychází na vinylu:
Blackalicious - Imani Vol. 1 (Universal)
Bryan Adams - Get Up (Universal)
Frank Zappa - One Size Fits All (Universal)
Hollywood Vampires - Hollywood Vampires (Universal)
Jean-Michel Jarre - Electronica 1: The Time Machine (Sony Music) John Newman - Revolve (Universal)
Miles Davis - Bitches Brew (Sony Music)
Miles Davis - In A Silent Way (Sony Music)
Miles Davis - Kind Of Blue (Sony Music)
Miles Davis - Sketches Of Spain (Sony Music)
Neil Young - Stampede (Bertus)
Nothing But Thieves - Nothing But Thieves (Sony Music)
Peter Gabriel - Peter Gabriel 1: Car (Universal)
Peter Gabriel - Peter Gabriel 2: Scratch (Universal)
Peter Gabriel - Peter Gabriel 3: Ein Deuts (Universal)
Peter Gabriel - Peter Gabriel 3: Melt (Universal)
Peter Gabriel - Peter Gabriel 4: Deutsches (Universal)
Peter Gabriel - Peter Gabriel 4: Security (Universal)
Saxon - Battering Ram (Warner Music)
Tara Fuki - The Best Of ... (Indies Scope)
The Weeknd - House Of Balloons (Universal)
Ugly Kid Joe - Uglier Than They Used Ta Be (Bertus)

Reedice:
Archgoat - The Light-Devouring Darkness (Mystic Production)
Archgoat - Whore Of Bethlehem (Mystic Production)
Cairo - Cairo/Conflict And Dreams (Mystic Production)
Gotthard - Original Album Classic (Bertus)
John Cooper Clarke - Anthologia (Sony Music)
KryšTof - PoločAs (Warner Music)
P!nk - The Albums...So Far!!! (Sony Music)
Různí - Cafe Del Mar Vol.1 (20th Anniversary Edition) (Mystic Production)
Různí - Christmas Hits Volume 3 (Sony Music)
Různí - Dr. No (soundtrack) (Warner Music)

NÁZORY
  • Alba (Patrik, 18.10.2015 14:41) Reagovat

    už jsem si poslech všechny písně z alba Confident a za mě říkám 8/10 slyšel jsem tam ješte dva potenciální hity a to Kingdom Come s Iggy Azalea a Lionheart tak doufám že o tom bude nejáky článek

  • chyba! (R. , 18.10.2015 17:18) Reagovat

    Demi Lovato je filmová hudba? Kde jste na tom byli? :-D Opravte to!!!

  • Koukám, že už upravili to červené varování ... (Michal, 18.10.2015 19:03) Reagovat

    Koukám, že už upravili to červené varování ohledně adblocku :O No teď už aspoň nemám tendence smazat musicserver z oblíbených položek :/) Patrně to přepsal někdo s IQ nad 72, gratulace :D

  • Bryan Adams "Get up!" (petrzik, 18.10.2015 22:44) Reagovat

    První singl z alba "Get up!" Bryana Adamse není "Brand new day", jedná se o singl druhý.
    Jako první jsem registroval již dříve "You belong to me"
    httpswww.youtube.com/watch?v=FbiBM1Piy1Q


  • Mnoho albumov vychadza, ale nutno je je oddelit zrnomod pliev, lebo cez 80% su to gyce (john, 18.10.2015 23:11) Reagovat

    Ktore netreba ani raz pocuvat. Bohuzial. Noidova platna mna drazdi svojou gycovitostou, chaosom aj falosnymi tonmi.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
Jason Derulo - Nu King 3/10
Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
Mirai ft. Majk Spirit - čas rány zahojí 3/10
Video: Mirai a Majk Spirit v novince "čas rány zahojí" nemají daleko k hudebnímu odpadu Pět singlů během čtyř měsíců. Takhle se Mirai chystají na vydání nového alba. Zatímco počet zveřejněných písní a doprovodných videoklipů je působivý, hudebně novinky drhnou. A ta úplně nejčerstvější nazvaná "čas rány... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 10:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Minirecenze: Dvojalbum "Soft Rock Line 1969 - 1989" nabízí to nejlepší z bigbítových balad i něco navíc (20.02.2024 20:45)
- Bryan Adams zahraje na podzim v Brně (20.02.2024 10:14)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
- Nové desky 4/2024 - od Jamese Arthura přes The Smile po Dymytry (31.01.2024 21:27)
- "Čisté zlo," kritizuje frontman Skillet potratovou hymnu Demi Lovato (25.01.2024 12:14)

ALBUM TÝDNE 12/2024

Ariana Grande
Eternal Sunshine

Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 19.03.
Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
Pá 22.03.
Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
Ne 24.03.
Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
Po 25.03.
Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík Karel Gott Queen AC/DC Adele Sophie Ellis-Bextor Taylor Swift Kabát Lucie Vondráčková Madonna U2 Dua Lipa Kryštof Rush Bono Mirai Billie Eilish
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu