Son Lux zahraje začátkem listopadu v pražském MeetFactory

21.10.2014 10:44 - Jaroslav Hrách | foto: facebook interpreta

Son Lux, vlastním jménem Ryan Lott, toho má za dobu svého působení na hudební scéně plno na svědomí. Vydal tři studiové nahrávky, dvě ípíčka, společnou desku se Sufjanem Stevensem a Serengetim (dříve si tato trojice říkala S / S / S, nyní vystupuje pod názvem Sisyphus) a spolupracoval se zajímavými jmény, mezi kterými nechybí ani novozélandská zpěvačka Lorde. V úterý 4. listopadu k nám zavítá do pražského klubu MeetFactory a předvede naživo svou tvorbu. Role předkapely se ujme indie-popová dvojice Cloud Boat, která v letošním roce vydala desku pod názvem "Model Of You".

V poslední době byl Son Lux velmi aktivní. Po vydání EP "Alternate Worlds" vypustil do světa dva nové videoklipy. První z nich vznikl k upravené skladbě "Lost It To Trying (Mouths Only Lying)" a klade důraz na intimitu, ten druhý byl pořízen ke starému, ale stále velmi vydařenému singlu "Easy" ze studiové desky "Lanterns".

Vstupenky v hodnotě 250 Kč si můžete zakoupit na stránkách MeetFactory, přes GoOut.cz nebo v sítích Ticketpro a Ticketportal.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY