Ella Henderson je pilná jako včelka. Také novinky "Mirror Man" a "Hard Work" se povedly

27.09.2014 10:40 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Ella Henderson svůj nadcházející debut "Chapter One", který vyjde 13. října a na nějž jsme moc zvědaví, propaguje opravdu důkladně. Kromě dvou hitových singlů "Ghost" (ten byl mimochodem v Británii nejprodávanějším songem léta) a "Glow" už na YouTube nějakou dobu visí sampler celé desky. A aby očekávání fanoušků nestačila ani na chvíli vychladnout, posílá jim osmnáctiletá hvězdička každou chvíli nějaké video ze studia či akustické předělávky. V posledních dnech navíc zveřejnila dvě nové písničky.

Ta starší, "Mirror Man", je doprovázena záběry z nahrávání, takže kromě sympatické interpretky vidíme i její skvěle šlapající doprovodnou kapelu. Song je energický, chytlavý a skvěle se hodí ke zpěvaččině živočišnému projevu. Ella v něm opět dokazuje své nesporné vokální kvality a zdá se, že z obou čerstvých kusů jí sedí o něco víc.

Zahanbit se ale nenechá ani ještě teplá novinka "Hard Work". K té byl pořízen klip, jenž funguje spíše na principu home videa v retro stylu. Henderson nám v něm představuje svůj běžný život: zpívá, tančí, rozdává autogramy, cestuje nebo se zkrátka jen baví. Samotná skladba se tedy nese spíše v uvolněném a pohodovém tempu, což je příjemná změna. Těšme se i na další songy, které "Chapter One" nabídne.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY