Další hvězdou Rock for People jsou Biffy Clyro

26.02.2014 09:44 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Biffy Clyro
© facebook interpreta
Festival Rock for People se konečně pustil do ohlašování svého letošního line-upu. První velkou hvězdou byl před pár dny oznámený Tom Odell, druhou je shodou okolností také kapela, která u nás před pár týdny vyprodala klub - skotští Biffy Clyro. Ti v listopadu odehráli pamatováníhodný koncert v natřískaném klubu Roxy, z něhož bylo jasné, jak moc jim musí slušet velké pódium. A na to se postaví právě letos v létě u Hradce.

Jejich aktuální dvojalbum "Opposites" si u nás v recenzi vysloužilo vysoké hodnocení 9/10, a že to nebyl jen ojedinělý názor jednoho redaktora, ukazuje i jejich umístění ve čtyřicítce nejlepších desek minulého roku podle musicserveru - tam deska skončila na skvělém devátém místě.

Festival kromě druhého headlinera oznámil také pár méně hvězdných kapel. Na letošním ročníku se tak můžeme těšit třeba na Asian Dub Foundation, Molotov Jukebox, The Afghan Whigs, We Came As Romans či Emmure.

Rock for People se letos bude konat v termínu 3. až 5. července opět ve Festivalparku v Hradci Králové, aktuální cena vstupenek je 1 390 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY