Jamie Lynn Spears - How Could I Want More

15.12.2013 16:08 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

V době, kdy sklízela Britney Spears své největší úspěchy, byla její sestra ještě malá holčička. Možná proto se o deset let mladší Jamie Lynn Spears v Brit vzhlížela a vysnila si kariéru zpěvačky i pro sebe. Nyní ve svých dvaadvaceti letech konečně dostává prostor, kromě přeslazeného duetu "Chillin' With You" na albu "Britney Jean" totiž představuje i svůj vlastní singl.

Britney se však bát nemusí, ségra jí fanoušky určitě nepřebere - nelibuje si totiž v popu, ale v country. Třást by se tak měla spíše pravidelná vítězka všech hudebních cen Taylor Swift. Tak horké to ale zatím nejspíš nebude, "How Could I Want More" se už sice protlačil do první třicítky americké country hitparády, zpěvačku však čeká těžká cesta za nalezením vlastní umělecké soběstačnosti a zbavení se nálepky druhá Britney. Prvním singlem se jí to ale docela daří, něžný dívčí hlas za doprovodu akustické kytary vyniká na ploše úplně jednoduchého, studiového vizuálu. Žádná exploze kýče se nekoná, decentní písničkářská poloha je úplným protikladem sestřiny tvorby.

Těšme se tedy, co nám Jamie Lynn předvede dále. Než se znovu připomene nějakou novou písní nebo rovnou celou deskou, poslechnout si můžete i její folkové provedení sestřina velkého hitu "Oops! I Did It Again", respektive jeho část. Video najdete zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY