Kryštof si v létě zakempují s fanoušky

14.12.2013 11:05 - Michal Rolig | foto: facebook interpreta

Kryštof
© facebook interpreta
Letošek z hlediska úspěchů kapel patřil Richardu Krajčovi a partě okolo něj. Všechno to začalo již v zimních měsících, kdy Kryštof absolvovali čtyři vyprodané halové koncerty. Následně si odnesli Anděla za album i skupinu roku a odehráli spoustu skvělých vystoupení na letních festivalech. Celý rok pánové zakončili na podzimním turné, které bude pokračovat i na jaře, většina z devatenácti klubů byla ale vyprodána již pár hodin po oznámení předprodejů.

Vy, co jste vstupenky nesehnali, máte nyní jedinečnou šanci zabojovat o lístky další, tentokrát na speciální letní kempy. Až na pár výjimek totiž kapelu v příštím roce neuvidíte na festivalových pódiích. Připravili si svůj samostatný projekt nazvaný Kryštof Kemp 2014, s kterým během letních prázdnin objedou naši republiku.

Celé to odstartuje druhou červencovou sobotu v amfiteátru v Náměšti na Hané a přes Hukvaldy, přírodní divadlo na Lokti, Mikulov, Konopiště a Svojšice dorazí předposlední prázdninový den do Plzně. Program pro celé rodiny začne již po poledni a skončí speciálním akustickým koncertem kapely ve večerních hodinách. Během dne se svými netradičními sety vystoupí i kapely Mňága a Žďorp a Nebe, zpěvák Michal Hrůza či objev letošního roku Lenny.

Pro návštěvníky všech věkových kategorií bude připraven pestrý doprovodný program, návštěvníci se mohou těšit na osobní setkání s členy kapely. Jakub Dominik bude vyučovat v bubenickém workshopu, Nikos Kuluris vás provede kurzem vaření, Ondra Kyjonka si otevře pivní školu, Nikolaj Arichtev bude mít svůj fotokoutek, Evžen Hofman dílnu na medvídky a Nikolaos Grigoriadise fitcentrum. Na vše bude dohlížet kempový vedoucí Richard Krajčo.

Po skončení "oficiální" části Kryštof Kempu budou mít návštěvníci možnost posedět s kytarami a muzikanty až do ranních hodin. "Byl bych rád, kdyby to byly večery strávené u ohně jen s kytarami a partou lidí, co chtějí zpívat až do rána. Prostor bez ochranek a bariér, naplněný hudbou a radostí. Možná utopie, ale pokusíme se o to," podotýká zpěvák kapely, Richard Krajčo.

Vstupenky na tuto jedinečnou akci jsou k dostání od 12. prosince od 20:00 v síti Ticketstream. Dospělí zaplatí čtyři sta padesát korun, děti do sto třiceti centimetrů pouhou padesátikorunu. A nezapomeňte, Kempy budou na dlouho dobu poslední možností vidět kapelu. Poté si totiž pánové berou zhruba roční koncertní pauzu na přípravu nových písní.

Termíny Kryštof Kempu 2014: 12.07. Náměšť na Hané, 19.07. Hukvaldy, 26.07. Loket nad Ohří, 02.08. Mikulov, 09.08. Konopiště, 16.08. Svojšice u Přelouče, 30.08. Plzeň



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY