Tata Bojs předvedou vánoční Hity City Live koncert v Roxy

14.11.2013 12:04 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Tata bojs
© roxy.cz
Po více než osmi měsících se Tata Bojs vrací do klubu Roxy. Ještě čerstvě doznívají jejich pětadvacáté narozeniny, které oslavili v létě velkolepým turné, a už tu máme oslavu další. Jejich první "Best Of", vydané jako dárek pro fanoušky právě k již zmíněnému jubileu, se teď dostane více ke slovu v živé podobě. Bude tomu samozřejmě odpovídat i speciálně upravený playlist koncertu.

"Písně, o kterých si dodnes myslíme, že to jsou hity jak břitva, ale z nějakého záhadného důvodu jsme v tom zůstali sami," glosovali Tata Bojs vydání výběru "Hity a city", které bylo následováno úspěšnými koncerty na pódiích největších českých festivalů. Výběrová deska obsahuje to nejlepší z alb od prvotiny "Šagali Šagáli" až po poslední nahrávku "Ležatá osmička" z roku 2011 a stejně výběrový bude jistě i program vánočního koncertu v Roxy.

Nebyli by to však Tata Bojs, kdyby s sebou do Roxy nepřivezli opět i nějaký vizuální zážitek. "Neměli jsme tolik času po turné měnit obsah projekcí, ale forma jejich prezentace bude zcela odlišná. Horizontální instalace nahradí vertikální. Vzhledem k tomu, jak nízkej strop je v Roxy, to bude cesta značně dobrodružná," doplňuje s úsměvem autor scény Milan Cais. Kromě toho by mělo v průběhu koncertu dojít i na jejich oblíbené nástroje z recyklovatelných materiálů, tentokrát však poněkud odlišněji, než tomu bylo na turné "25 let cyklace aneb Tour domácí".

Vánoce s sebou nesou kromě jiného i velmi bohatou koncertní nabídku a tohle vypadá na jeden z těch dárečků, jež je potřeba rozbalit už 11.prosince v Roxy.

Vstupenky jsou k mání v hodnotě 250 Kč + poplatky v sítích Ticketpro a Ticketportal, v NoD za zvýhodněnou cenu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY