Jana Kirschner představí 4. prosince v Arše svůj projekt "Moruša"

16.10.2013 09:12 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Jana Kirschner
© brainzone.cz
Jedna z nejúspěšnějších zpěvaček na česko-slovenské hudební scéně přichází po třech letech s ojedinělým projektem "Moruša".

Album je rozděleno na dvě části - "Biela" a "Čierna". První s názvem "Moruša Biela" vyjde již 15. listopadu ve spolupráci se slovenským vydavatelstvím Slnko Records. A právě "Morušu Bielu" Jana představí na unikátním a jediném pražském koncertě v tomto roce 4. prosince v Divadle Archa. Na pódiu se sejde celkem čtrnáct muzikantů z Čech a Slovenska. "Spojením lidí z různých žánrů vznikla velmi zajímavá kapela, taková energická směs lidí, kteří by se zřejmě za jiných okolností nikdy nepotkali," vypráví Jana Kirschner a dodává: "Pro nás pro všechny je to výzva a já doufám, že se nám podaří vytvořit něco neopakovatelného."

Přípravy jsou v plném proudu, zkouší se již několik týdnů jak v Čechách, tak i na Slovensku. "Nejde o běžné popové album, jednotlivé skladby jsou kompozice, které vyžadují čas a bezchybnou interpretaci," popisuje zpěvačka. Kromě nových písní se diváci mohou těšit i na starší známé skladby, které zazní v úplně jiné aranži.

Vstupenky seženete buď online na www.archatheatre.cz, v pokladně Divadla Archa nebo v síti Ticketpro. Další koncerty v České republice jsou naplánovány na jaro příštího roku, kdy by měla vyjít i druhá část "Moruša Čierna".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY