Avril Lavigne potvrdila zvěsti o novém albu

08.08.2013 13:46 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Avril Lavigne
© entertainment.malaysia.msn.com
Informace o novém albu poprockové princezny Avril Lavigne, které před nedávnem uveřejnila americká obchodní společnost Walmart, se ukázaly jako pravdivé. Zpěvačka totiž uniklé detaily ke svému podzimnímu počinu potvrdila v rozhovoru asijským novinářům. Novinka tedy v USA pod názvem "Avril Lavigne" vyjde 24. září.

Osmadvacetiletá Avril v těchto dnech v Asii absolvovala řadu rozhovorů, během nichž se k chystanému materiálu vyjádřila. Kromě názvu a data vydání ještě zpěvačka uvedla, že album bude obsahovat celkem třináct skladeb. Připravovaná nahrávka by se od těch předešlých měla lišit hlavně texty, populární Kanaďanka chce ve svých písních vyprávět příběhy. Po hudební stránce znovu nabídne směsici popových a rockových skladeb, přičemž na své si přijdou i milovníci romantických balad.

Spolu s novou deskou je logicky v plánu i doprovodné turné. Na koncertní pódia interpretka podle svých slov vyrazí v říjnu, kdy by měla potěšit své fanoušky v Austrálii. Asijská část turné přijde na řadu začátkem roku 2014. Evropané si zatím na informace ohledně koncertů na starém kontinentě musejí počkat.

Eponymní nahrávka bude v diskografii Avril Lavigne již pátým zářezem. Rodačka z Ontaria debutovala v roce 2002 deskou "Let Go", která obsahovala i hit "Complicated". Přestože jí někteří coby hvězdě teenagerů předpovídali krátkou kariéru, po jedenácti letech si stále udržuje pevné fanouškovské jádro. Zatím poslední řadové album "Goodbye Lullaby" uvedla na trh v roce 2011. Připravovanou zářijovou novinku ohlašují singly "Here's To Never Growing Up" a "Rock N Roll".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY