Podívejte se na "Take Back The Night" Justina Timberlakea

30.07.2013 18:37 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Justin Timberlake - Take Back The Night
© facebook interpreta
Vydání alba "The 20/20 Experience - 2 Of 2" se pomalu blíží, a tak Justin Timberlake zahajuje jeho propagaci. Nedávno představený singl "Take Back The Night" tedy čerstvě opatřil i doprovodným vizuálem.

Navázat na obrovský úspěch prvního desetipísňového disku se Justin pokusí 30. září. Pilot "Take Back The Night" se již stihl probojovat do první desítky popularity na iTunes ve více než dvaceti zemích světa. Druhý díl albové kolekce si na jablečné službě můžete již teď předobjednat. Pokud tak učiníte, automaticky získáte nárok na okamžité stažení zmiňovaného singlu jako bonus.

Video se natáčelo v New Yorku pod vedením Jeffa Nicholase, Jonathana Cravena a Darrena Craiga. Klip prý slouží jako pozvánka k objevení nočního života a jeho nekonečných možností. Spolu s premiérou připravil fenomenální JT interaktivní hashtag kampaň pro fanoušky. Tweetování #TAKEBACKTN postupně odemykalo na jeho webu mnoho zajímavých detailů ke klipu, včetně virtuální cesty touto metropolí východního pobřeží USA.

Březnový počin "The 20/20 Experience" se jen v USA pyšní více než dvoumilionovým prodejem, což z něj prozatím činí nejžádanější desku roku 2013. Dvaatřicetiletý popový král si před nedávnem také vysloužil šest nominací na letošní ceny MTV Video Music Awards. Videoklipem roku se může stát jeho osmiminutový snímek "Mirrors".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY