Podívejte se na "Dance Apocalyptic" Janelle Monáe

03.07.2013 10:30 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Janelle Monáe - Dance Apocalyptic
© facebook interpreta
"Fakt moc díky, že s námi tančíš až do konce," zpívá Janelle Monáe ve svém nejnovějším singlu "Dance Apocalyptic". A přesně to pravděpodobně budete po spuštění elektrické skladby dělat - trsat až do úmoru.

V klipu ke skladbě, kterou už jsme si před pár dny představili v podobě audia, máme vůbec poprvé možnost vidět Janelle s novou image. Po letech oblékání pánských kostýmků a uhlazování každého vlásku do úhledných drdolů se americká umělkyně poprvé rozhodla pořádně odvázat. Rozpustila si vlasy a čtyři a půl minuty nezřízeně paří.

To ale není vše - vizuál nepatří jen mladé Američance, ale také doprovodné skupině, rozvášněnému davu nebo třeba motorkářskému gangu jménem Čtyři koňáci a krvelačným zombie. Že vám to nejde dohromady? Ale kdepak. Nezapomínejte, že tato zpěvačka se proslavila právě spojováním neslučitelného. To se týká i hudební složky - Janelle ani tentokrát nepřestává přemosťovat dekády, zde konkrétně se vrací do let šedesátých.

Na svou třetí studiovku "The Electric Lady" láká interpretka už druhým singlem, v prvním odřezku si zahrála na Královnu a přizvala k tomu svou blízkou přítelkyni Erykah Badu. Pokud budete chtít patřit mezi první majitele zpěvaččina nejnovějšího alba, pak do obchodů zamiřte 9. září.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY