Geoff Tate už se nechce vázat na žádnou kapelu

13.06.2013 08:11 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Geoff Tate
© facebook interpreta
Fanoušci Queensrÿche aby byli schizofreniky. V současnosti jsou totiž dvě kapely s tímto jménem. V jedné je zpěvák Geoff Tate s doprovodným bandem, jehož složení mění častěji, než lidé své ponožky. Druhou kapelou je formace složená z ostatních členů a zpěváka Todda La Torreho. Souboj těchto dvou formací o to, kdo dříve natočí desku, vyhrál Tate s albem "Frequency Unknown". Album druhé kapely vyjde 24. června.

Jak to vypadá, problém bude hlavně na straně Geoffa Tatea. Ani se členy současné skupiny ho totiž nepojí bůhvíjaká pospolitost. Nechal se slyšet, že členem opravdové kapely se všemi jejími zásadami a zákonitostmi už nikdy být nechce.

"Hodně let jsem strávil čekáním na to, až se ostatní ve skupině uráčí napsat nějaké skladby, až přijdou na zkoušku, až se vrátí od zubaře a podobně. Už se mi to zajídá. Raději budu pracovat s týmem lidí, který budu moci obměňovat tak, aby co nejlépe sloužil výsledku. Chci pracovat s co nejvíce hráči, protože můžu. Můžu zavolat K. K. Downingovi a zeptat se ho, jestli bude mít dva volné týdny na krátké turné a podobně."

Už nyní pracuje na dalším studiovém materiálu, ale zda ho stvoří opět pod hlavičkou Queensrÿche, nebo to bude sólový počin, zatím neví ani on sám.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY