shop.musicserver.cz
Nové desky 10/2019 - od Bryana Adamse přes Solange po Toma Walkera

Nové desky 10/2019 - od Bryana Adamse přes Solange po Toma Walkera

Vydáno: 05.03.2019 22:08 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: Bryan Adams

V hudebních novinkách tohoto týdne se vedle matadora Bryana Adamse a řízných Queensrÿche, nečekaně představí Solange, debutovat bude Tom Walker, druhou desku přinese Hozier a fanoušky jazzu potěší Branford Marsalis Quartet. Rockeři se mohou těšit ještě na Weezer a In Flames a naším tipem je čerstvá držitelka dvou Grammy Lauren Daigle.

Pokud se v pondělí 4. března vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Bryan Adams - Shine A Light (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop rock / rock

Bryan Adams - Shine A Light
Vzhledem k tomu, kolikrát se u nás v poslední době Bryan Adams zastavil, možná vám ani nepřijde, že od vydání jeho posledního a velmi povedeného alba "Get Up" uplynuly už více jak tři a půl roku. Letos na podzim navíc oslaví šedesátku, a tak se rozhodl vydat nové album "Shine A Light" a fanouškům na něm přinese celkem jedenáct vlastních písniček, kterou doplní coververzí tradicionálu "Whiskey In The Jar". Většinu z nich složil společně s letitými spolupracovníky Jimem Vallancem, Philem Thornalleym, dva kousky napsal společně s Gretchen Peters, která je dobře známá příznivcům country a především fanouškům Martiny McBride, Faith Hill a Neila Diamonda. Výjimkou je titulní skladba, kterou stvořil s Edem Sheeranem a do studia si pozval pro někoho překvapivého hosta - Jennifer Lopez. Ačkoli se tentokrát Adams inspiroval trochu v r'n'b, soulu a popu, stále u něj převládá rock a rock'n'roll z předchůdce. Přesvědčit se o tom můžete na jeho YouTube, kde je již ke slyšení kompletní album.


Hozier - Wasteland, Baby (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie rock / soul / blues rock

Hozier - Wasteland, Baby!
Irský muzikant Andrew Hozier-Byrne, který vystupuje pouze pod jménem Hozier, se před pěti lety s "Take Me To Church" výrazně zapsal do výročních žebříčků řady států, ovšem s výjimkou Irska už s dalšími singly ve světě tolik nebodoval. I to mu stačilo, aby se jeho eponymního debutu celosvětově prodalo víc jak jeden milion kusů. Díky tomu je vydání jeho druhé desky "Wasteland, Baby" poměrně velkou událostí a čeká se, jak se čtrnácti novinkovým písničkám povede. Jejich autorem je sám zpěvák, zatímco produkce se opět ujali Markus Dravs a Rob Kirwan, kteří se podíleli už na debutu. Pod dvojicí skladeb je podepsaný americký producent Ariel Rechtshaid (HAIM, Charli XCX). Poněkud nečekaným hostem se v úvodní písničce stala americká rhythm and bluesová zpěvačka Mavis Staples. Jak to všechno zapadlo do sebe a zda Hozier naváže na úspěch svého velkého hitu, můžete zkoumat na YouTube profilu, případně v srpnu na jeho prvním koncertu v Česku.


Tom Walker - What A Time To Be Alive (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie folk / indie rock

Tom Walker - What A Time To Be Alive
Je to něco málo přes rok; co na světovou hudební scénu rázně vkročil Tom Walker se svým hitem "Leave A Light On". Skotský písničkář vyrůstal v Glasgow a jeho hudební směřování určila především diskografie jeho otce obsahující desky Boba Marleyho, Raye Charlese nebo The Police. Sám od sebe se naučil hrát na kytaru, bicí, klavír a na basu. Následovalo studium skládání hudby na Londýnské škole současné hudby a v té době začal spolupracovat se svými spolubydlícími, tedy se členy Whilk & Misky. Předloni v létě vydal debutové EP "Blessings", následoval zmíněný hit, který mu letos vynesl zisk Brit Award, a nyní konečně i debutové album "What A Time To Be Alive". Styl třinácti písniček pomáhal určovat producent Mark Ralph známý ze spolupráce s Clean Bandit, Years & Years nebo Franz Ferdinand, a v různých poměrech míchá folk a rock s popem, blues, reggae a fragmenty hip hopu. Vedle zpěváka samotného pak uslyšíte i Rudimental a Zaru Larsson. Nejen Walkerův hit, ale i další ukázky z desky nabízí jeho YouTube profil.


Solange - When I Get Home (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: jazz / funk / r'n'b

Solange - When I Get Home
Po vzoru své sestry Beyoncé vydala v pátek zcela nečekaně své čtvrté album i Solange. Stalo se tak dva a půl roku po předchozím "A Seat At The Table" a americká zpěvačka své fanoušky rozhodně neodbyla nějakou chudou nahrávkou. Pod titulem "When I Get Home" se totiž skrývá hned devatenáct písniček, z nichž si většinu složila pouze ona sama. Samozřejmě si ale nenechala ujít několik spoluprací, a tak v nich uslyšíte i její kolegy, jako jsou Sampha, Playboi Carti, Gucci Mane, Metro Boomin, The-Dream, Dev Hynes, Steve Lacy, Earl Sweatshirt nebo Scarface. Mezi producenty se pak zařadil mimo některých již zmíněných například i Pharrell, Panda Bear, Standing On The Corner či John Carroll Kirby. Zpěvačka sama nahrávku charakterizuje jako jazzovou, ovšem s tím, že v ní uslyšíte i elektroniku a hip hopový drum and bass. Co si pod tím představit, zjistíte na jejím YouTube, kde je album komplet k poslechu.


Tip týdne

Lauren Daigle - Look Up Child (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: současná křesťanská hudba

Lauren Daigle - Look Up Child
Americká zpěvačka Lauren Daigle je v oblasti současné křesťanské hudby známá již od roku 2015, kdy získala svoji první prestižní GMA Dove Award a to hned ve třech kategoriích. O rok později následovala nominace na Grammy a řada dalších nominací a ocenění, což vyvrcholilo na letošních Grammy, kde posbírala hned dva zlaté gramofonky za loňské zářijové album "Look Up Child". Takovou sérii úspěchů již nemohl ignorovat ani evropský trh, který se i k tomuto stylu stává více otevřený. Není tedy divu, že toto album, na němž zpěvačka nabízí celkem třináct písniček, vychází nyní i u nás. Lauren Daigle na něm spolupracovala s osvědčenými producenty žánru Jasonem Ingramem a Paulem Maburym a že výborně funguje i ve srovnání s nekřesťanskou hudbou, zjistíte například na jejím YouTube profilu.


Queensryche - The Verdict (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

Queensrÿche - The Verdict
Jestli pořád nostalgicky vzpomínáte na staré dobré časy, kdy ve Queensrÿche panoval frontman Geoff Tate, máte šanci tento týden dát další šani novému zpěvákovi Toddu la Torre. Vychází totiž novinková nahrávka "The Verdict", na které Todd nejen zpívá, ale hraje i na bicí. První ochutnávkou se stala skladba "Man the Machine" a vy si ji nyní můžete vychutnat na YouTube.com.


White Lies - Five (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: post punk / new wave

White Lies - Five
Britští White Lies si s názvem své páté desky hlavu příliš nelámali a nazvali ji velmi jednoduše "Five", ačkoli, aby to nebylo až tak jednoduché, na obalu je název ztvárněný Braillovým písmem. Trio začalo s jeho přípravou prakticky vzápětí po dokončení turné k předchůdci "Friends" a její vznik poznamenaly spory s nahrávací společností BMG, která chtěla kapelu natlačit k líbivějším písničkám. V první půlce loňského roku toto vše vyústilo v rozvázaní kontraktu a White Lies přešli pod menší label PIAS. Devět skladeb, které na desku ve finále zařadili, vzniklo ve studiích v Londýně a San Francisku, kde je doplnili i producenti Ed Buller a Flood. Podle prvních velmi pozitivních reakcí se zdá, že spolupráce s nimi zafungovala na výbornou a hudební publicisté jejich zvuk srovnávají s Joy Division a New Order. Zda s nimi budete souhlasit, zjistíte z řady ukázek na jejich YouTube a pokud se vám zalíbí, seženete je i na vinylu.


Weezer - Weezer (Black Album) (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: industriální rock

Weezer - Weeze (Black Album)
Americká rocková formace Weezer přihází na trh s třináctou studiovou deskou. Nahrávka "Weezer" ("Black Album") vnikla za dohledu producenta Davea Sitka a obsahuje deset kousků. Z rádií můžete znát dvě skladby - první singl "Can't Knock the Hustle", a druhou ochutnávku "Zombie Bastards". Na YouTube.com najdete k poslechu další z nových kousků - "Too Many Thoughts In My Head". Váš názor na novinku Weezer nás docela zajímá, jelikož od odborných médií získala nahrávka velmi rozporuplné ohlasy.


Branford Marsalis Quartet - The Secret Between The Shadow And The Soul (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: jazz

The Branford Marsalis Quartet - The Secret Between The Shadow And The Soul
Minulé album natočil Branford Marsalis Quartet se zpěvákem Kurtem Ellingem a jak poznamenal sám saxofonista, práce a koncertování se zpěvákem vás změní, což dokumentuje svoji spoluprací se Stingem, u něhož nemohl improvizovat nebo příliš natahovat svá sóla, protože dostal na ně maximálně pětačtyřicet sekund a ani o trochu víc. I z tohoto důvodu dal svým spoluhráčům na novince "The Secret Between The Shadow And The Soul Andrew Hill" daleko více prostoru pro jejich vlastní invenci. Desku kvartet nahrával různě po světě ve dnech volna mezi koncerty a ve studiích v Austrálii, New Yorku a Severní Karolíně vzniklo celkem sedm skladeb, mezi nimiž naleznete i velmi náročné kompozice ze sedmdesátých let "Snake Hips Waltz" Andrew Hilla a "The Windup" Keitha Jarretta. Jak album zní, zjistíte poslechem ukázek na Marsalisově webu.


Vök - In The Dark (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: dream pop / triphop / indietronica

Vök - In The Dark
Je to teprve pár dní, co se v pražském Futuru zastavili islandští Vök, kde již představili i písně z nového alba "In The Dark", které vyšlo až nyní. Kapelu v loňském roce opustil kytarista Ólafur Alexander Ólafsson, a to se pochopitelně podepsalo i na zvuku formace. Aktuálně je více popovější a přístupnější širšímu publiku. Jedenáct písní se nahrávalo ve studiích v Reykjavíku a londýnském Notting Hill, kde jim dělal společnost britský producent James Earp, do jehož portfolia patří například Bipolar Sunshine, Fickle Friends nebo Lewis Capaldi. Jak se změnil styl Vök, zjistíte prostřednictvím jejich YouTube.


Bára Zmeková - Lunaves (Tranzistor)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie folk

Bára Zmeková - Lunaves
Nyní by měli zpozornět příznivci indie folku, jelikož se s druhým albem "Lunaves" vrací Bára Zmeková. Pokud vás do této chvíle její jméno míjelo, pak vězte, že se poprvé představila roku 2013 vítězstvím v soutěži 1band2play, po němž následoval debut "Ještě kousek" a koncerty na festivalech Colours of Ostrava, MišMaš, United Islands či Banát. Stylově se pohybuje na rozmezí folku, jazzu, elektroniky a alternativy a pokračuje v tom i na novince. Dvanáct písniček připravila opět společně s producentem Ondřejem Ježkem ve studiu Jámor, kam za ní coby hosté zavítali například Martin "Bonus" Tvrdý, Fredrik Janáček (-123 minut), Rasťo Uhrík (Jana Kirschner), Nina Marinová (Nina Rosa), Michal Mihok (Voila), Vlado Micenko (E Converso), Viktor Dořičák (FORMA), Marek Doubrava a Viktor Ekrt (Hm...), Ondřej Galuška (Odd Gifts, Eggnoise), Oskar Török (Vertigo) nebo Francesca Mountfort. Ukázky všech skladeb můžete poslouchat na jejím bandcamp profilu.


In Flames - I, The Mask (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rap

In Flames - I, The Mask
Švédská formace In Flames platí za jednu ze stálic metalového nebe a nyní vydává své trinácté studiové album. Nahrávka s titulem "I, The Mask" slibuje fanouškum vyzrálý zvuk a návrat ke korenum s odkazy na alba jako "Colony" z roku 1999 nebo "A Sense Of Purpose" z roku 2008. "Tentokrát top bylo diametrálne odlišné. Se zpevákem Andersem jsme pracovali na každém detailu. Vybudovali jsme proto v L.A. studio, kde postupne vznikaly všechny nápady a nakonec jsme navrstvili každou z vybraných skladeb," prozradil kytarista Björn Gelotte. Ukázky najdete na stránkách Blabbermouth.net.


Pond - Tasmania (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: psychedelický rock

Pond - Tasmania
Australská skupina Pond loni oslavila deset let na scéně a o tom, že s novou hudbou přichází rádi, vypovídá hned sedm alb, které do této doby stihli vydat. Nyní k nim navíc přidávají další s názvem "Tasmania", kde svým příznivcům nabídnou hned deset skladeb. Produkoval je opět jejich někdejší člen Kevin Parker, aktuálně v podstatě jediná postava projektu Tame Impala. Pokud máte rádi tvorbu téhle čtveřice nebo si hovíte v psychedelickém rocku, pak následujte jejich YouTube kanál, kde jsou již umístěné ochutnávky nejen z nového alba.


Lara Downes - Holes In The Sky (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: klasická hudba / smooth jazz

Lara Downes - Holes In The Sky
U nás nepříliš známá americká pianistka Lara Downes, která se pohybuje na rozmezí klasické hudby a smooth jazzu, vydávala doposud svá album přímo pro slavného výrobce klavírů Steinway & Sons. Nyní ji ale vzala pod křídla Sony Masterworks, a tak se dostává její hudba i k nám. Konkrétně se jedná o album "Holes In The Sky", kde se na dvaadvaceti skladbách podílela například skladatelka Judy Collins, muzikantka Rhiannon Giddens, její kolegyně Simone Dinnerstein, cellistka Ifetayo Ali-Landing nebo ženský sbor The Girls Of Musicality. Kompletní seznam hostů, ukázky a další informace najdete na speciálním webu.


Hank - Oceán (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: emo rap

Hank - Oceán
Další z členů ATMO Music se vydává na sólovou kariéru. Kryštof Peuker, kterého fanoušci libereckého uskupení budou znát spíše pod jménem Beef, ovšem svůj sólový debut s názvem "Oceán" vydává pod přezdívkou Hank a tím se nejen jménem ale i stylově odděluje od své domovské skupiny. Desítku skladeb mu pomáhal produkovat Marpův kytarista Mahony a přímo před mikrofonem mu vypomohli dva hosté - ve dvou skladbách Jakub Děkan a v jedné zpěvačka Tereza. Prvních několik singlů už sdílí na YouTube kanálu ATMO Music.


While She Sleeps - So What? (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: metalcore

While She Sleeps - So What?
Britská metalcoreová formace While She Sleeps vydává své v pořadí čtvrté studiové album. Nahrávka nese titul "So What?". Deska obsahuje jedenáct kousků včetně "Backl Of My Mind", ve kterém uslyšíte Griffina Dickinsona z formace SHVPES. Dosavadní recenze mluví o desce jako o zcela nadprůměrném dílu, které by si neměl nechat utéct žádný fanda moderního metalu. Jestli je to pravda, posuďte sami po poslechu titulní skladby, kterou najdete na YouTube.com.


Dále vychází:

Backyard Babies - Sliver And Gold (Sony Music)
Field Medic - Songs From The Sunroom (Warner Music)
Různí - Do The Reggae / Skinhead Reggae In The Spirit Of 69 (Warner Music)
Různí - Rent Live (Sony Music)
Sundara Karma - Ulfilas' Alphabet (Sony Music)
Tim Bowness - Flowers At The Scene (Sony Music)
Tom Petty & The Heartbreakers - The Best Of Everything 1976-2016 (Universal)

Vychází na vinylu:
21 Savage - I Am > I Was (Sony Music)
Backyard Babies - Sliver And Gold (Sony Music)
Bryan Adams - Shine A Light (Universal)
Cypress Hill - Till Death Do Us Part (Music On Vinyl)
Hawkwind - Hawkwind (Music On Vinyl)
Hozier - Wasteland, Baby (Universal)
In Flames - I, The Mask (Mystic Production)
Last In Line - II (Mystic Production)
Lauren Daigle - Look Up Child (Warner Music)
Lemonheads - Varshons 2 (Bertus)
Mark Morton - Anesthetic (Universal)
Pond - Tasmania (Bertus)
Queensryche - The Verdict (Sony Music)
Sundara Karma - Ulfilas' Alphabet (Sony Music)
Tim Bowness - Flowers At The Scene (Sony Music)
Tom Petty & The Heartbreakers - The Best Of Everything 1976-2016 (Universal)
Tom Walker - What A Time To Be Alive (Sony Music)
Vök - In The Dark (Warner Music)
Weezer - Weezer (Black Album) (Warner Music)
While She Sleeps - So What? (Universal)
White Lies - Five (Bertus)

Reedice:
Jižní pól - Jižní pól (Album 1991 + Nevydané nahrávky) (Warner Music)
Marillion - Brave Live 2013 (Mystic Production)
Marillion - Live In Glasgow (Mystic Production)
Morphine - Good (Bertus)
Steve Lukather - Lukather (Bertus)
Van Morrison - The Healing Game (Sony Music)

NÁZORY
  • Queensryche, In flames... (Fimi, 05.03.2019 22:45) Reagovat

    Queensryche, In flames

  • Weezer (Brundibár, 06.03.2019 01:35) Reagovat

    Kde ty žánry berete ? :D :D Weezer nikdy nebyli industriál a nejsou ani teď. Takovej pop-rock, dneska už skoro jen pop. Poslední deska věru nic moc.

  • a kdy už Lucina Bílá (Rodrigéza, 07.03.2019 20:36) Reagovat

    vydá své dlouho avizované album FIALOVÉ DÁSNĚ?

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
We Are Domi - Love Every Part Of It 9/10
Video: We Are Domi doplnili skvělý elektropopový song "Love Every Part Of It" netradičním videoklipem Trojice We Are Domi, jež se mnohým vryla do paměti v roce 2022 svojí účastí v Eurovizi, přichází s povedenou písničkou "Love Every Part of It". V ní se snaží bořit stereotypy a noří se do tlaků společenských očekávání ve... čtěte zde
Vydáno: 28.03.2024 14:00 v sekci Audio / Video | Video
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner Už týden před Velikonocemi přišla do obchodů velmi bohatá nadílka novinek v čele se Shakirou, Elbow, Gossip nebo Alestorm. K nim se přidali například Gary Clark Jr., Fletcher, Kenny Chesney, Empress Of, Pnau, The Veronicas a zejména... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 22:00 v sekci Novinky | Nové desky
The Jesus and Mary Chain - Glasgow Eyes 7/10
Recenze: The Jesus And Mary Chain oslavují deskou "Glasgow Eyes" 40 let na scéně Píše se rok 2024 a je tak trochu zázrak, že The Jesus And Mary Chain stále tvoří hudbu. Když se totiž v roce 1999 rozpadli, málokoho napadlo, že bratři Jim a William Reidovi budou ještě někdy spolupracovat. A přece se teď vracejí... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 16:15 v sekci Recenze
Justin Timberlake - Everything I Thought It Was 8/10
Recenze: Justin Timberlake se na "Everything I Thought It Was" trochu zacyklil. Ale to nevadí Justinu Timberlakovi lze vyčítat ledacos, ale určitě nelze tvrdit, že neexperimentuje. Naopak - snahu vykročit ze zajetých trendů a vyšlapávat nové cesty ukazuje celou svou dospělou kariéru. A daří se mu. Kromě toho, že se stal... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 08:30 v sekci Recenze
Shakira - Las Mujeres Ya No Lloran 7/10
Recenze: Shakira už nepláče. Na desce "Las Mujeres Ya Na Lloran" si drží solidní laťku Na obalu své dvanácté studiovky "Las Mujeres Ya Na Lloran" (česky "Ženy už nepláčou") je Shakira vyobrazena se slzami stékajícími po její tváří, které se mění v drahokamy. Předloňský rozchod s fotbalistou Gerardem Piquém sice ve... čtěte zde
Vydáno: 26.03.2024 15:00 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
- Nové album Báry Zmekové "Jediný na světě" inspirovalo historické piano z roku 1892 (15.03.2024 09:39)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Bára Zmeková vydá v polovině března novou studiovku. Podpoří ji jarním turné (07.03.2024 08:06)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Bryan Adams zahraje na podzim v Brně (20.02.2024 10:14)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)

ALBUM TÝDNE 13/2024

Moimir Papalescu & The Nihilists
Mystery Women In The Acid Pools

Jedna z mnoha tváří Moimira Papalescu, projekt Moimir Papalescu & The Nihilists, dlouhá léta spal. V roce 2006 odešel po albu "Lewis Neptune" na vrcholu. Trojici protagonistů zaválo tvůrčí pnutí různými směry, po sedmnácti letech se ale spojilo pro nové album "Mystery Woman In the Acid Pools". Povedlo se?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)
Út 16.04.
Lil Tracy (US) / Brennan Savage (US) (Fuchs2, Praha)
St 17.04.
Foreign Beggars (UK) (Bike_Jesus, Praha)
Čt 18.04.
Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators (US) (Winning Group arena, Brno)
Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Prince Vladimír Mišík The Prodigy Justin Bieber Queen AC/DC Adele Karel Gott Kabát Rush U2 Paws Sia Bono Taylor Swift Madonna Dua Lipa Télépopmusik Lucie Vondráčková Mirai
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu