B*witched hlásí návrat na hudební scénu

09.05.2013 07:48 - Vojtěch Drobík | foto: facebook interpreta

B*witched
© Digital Spy
Trend velkolepých comebacků nepolevuje a po vzoru chlapců Blue přichází na řadu další devadesátkový fenomén. Irské seskupení B*witched hlásí návrat na hudební scénu a spolu s ním děvčata vydávají nový singl.

Vše má přitom na svědomí britská televizní stanice ITV2, která v říjnu minulého roku odstartovala show "The Big Reunion", které se zúčastnily své doby úspěšné hudební kapely vyprávějící příběhy o svých vzestupech a pádech. Vedle boybandů 911 či Five se na show podílely právě i dámy z B*witched, kterým se obnovené společné vystupování zalíbilo natolik, že děvčata vážně uvažují o comebacku.

Členka kapely Lindsay Armaou nastínila velice slibné vyhlídky do budoucna: "S holkama teď vycházíme opravdu skvěle. Strávili jsme spolu hodně času a je to skvělé, opravdu skvělé. V budoucnu můžete očekávat nový materiál od B*witched. Ve skutečnosti máme v plánu se vrátit do nahrávacího studia."

Jak nové B*witched zní v roce 2013, můžete posoudit poslechem zbrusu nového singlu "Love And Money". Čistě popová skladba s chytlavým refrénem vzdáleně připomíná tvorbu Kelly Clarkson. Hitový potenciál v sobě novinka rozhodně nezapře a v budoucnu by mohla navázat na úspěchy předešlých hitovek "C'est La Vie", "To You I Belong", "Rollercoaster" či "Blame It On The Weatherman", jež všechny dobyly britský singlový žebříček.

Jak se ovšem zdá, comebackům zdaleka není konec. O návratu mimo jiné v současné době uvažují Atomic Kitten, a to v takřka původním složení Kerry Katona, Liz McClarnon a Natasha Hamilton.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY