Nova Rock odtajnil další dvě velká jména, jsou jimi Biffy Clyro a Stereophonics

27.03.2013 15:50 - Martin Dušek | foto: facebook interpreta

Biffy Clyro
© facebook interpreta
Na rakouském festivalu Nova Rock vystoupí skotská rocková formace Biffy Clyro, velšská alternativně-rocková kapela Stereophonics a anglická powermetalová skupina DragonForce. Minulý týden o tom informovali organizátoři devátého ročníku akce, která se uskuteční 14. až 16. června v areálu Pannonia Fields II u Nickelsdorfu. Kromě této trojice přidali na seznam účinkujících britského zpěváka s pseudonymem Passenger, finské gothicrockové seskupení The 69 Eyes, německou rockovou kapelu Bosse a berlínskou reaggae formaci Ohrbooten.

Headlinery Nova Rocku budou letos kapely Kiss, Rammstein a Kings Of Leon. Na seznamu účinkujících figurují také Korn, Papa Roach, Paramore, HIM, 30 Seconds To Mars, Volbeat, Bullet For My Valentine, Within Temptation, Airbourne, Bring Me The Horizon, Parkway Drive, Coal Chamber, Deichkind, A Day To Remember, Amon Amarth, Five Finger Death Punch, Johnossi, Cradle Of Filth, Sportfreunde Stiller, Asking Alexandria, Sabaton, Kreator, Coheed & Cambria, Gentleman, Anti-Flag, Testament, Bauchklang, Pod, Gallows, The Bots, Hellyeah, Dir En Grey, Caliban, The Sword, Amaranth nebo Heaven 's Basement.

Vstupenky na festival, který se koná jen čtyřicet kilometrů od Bratislavy, jsou už v prodeji. Klasická permanentka v současnosti stojí 143 Eur. Celková denní kapacita festivalu je pak padesát pět tisíc lidí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY