shop.musicserver.cz
Rock im Park, den první, Zeppelinfeld, Norimberk, Německo, 2.6.2023

Rock im Park v prvním dni rozzářili Kings Of Leon, speciální duet předvedli Papa Roach s Hollywood Undead

Vydáno: 07.06.2023 17:43 v sekci Naživo - Jan Trávníček | foto: Milan Říský

Už počtvrté pro vás máme dojmy z největšího festivalu v Norimberku, kam jsme se po dlouhých pěti letech znovu vypravili. V rozsáhlém článku se dozvíte, jak se Josh Freese zabydluje u Foo Fighters, na koho si máte dát pozor na Rock For People nebo čím vším se ročník 23 navždy zapsal do historie. A mnohem víc!

Live: Rock im Park

místo: Zeppelinfeld, Norimberk, Německo
datum: 2. - 4. června 2023
vystoupili: Foo Fighters, Rise Against, Bullet For My Valentine, Kings Of Leon, Incubus, Evanescence, Tenacious D, Papa Roach, Limp Bizkit, Bury Tomorrow, Set It Off, Mod Sun, Machine Gun Kelly, Yungblud, Bring Me The Horizon, Die Toten Hosen, Nothing But Thieves, VV, Hot Milk, K.I.Z., Touche Amoré, Fever 333, Architects, Sum 41, Three Days Grace, Arch Enemy, Jinjer, Turnstile, NOFX, BoySetsFire, Flogging Molly a spousta dalších

setlist Nothing But Thieves: Welcome To The DCC, Futureproof, Forever And Ever More, Sorry, Unpearson, Tripswitch, I Was Just A Kid, Impossible, Is Everything Going Crazy?, Amsterdam
setlist Halestorm: Raise Your Horns (Acapella intro), I Miss The Misery, Love Bites (So Do I), I Get Off / Crazy On You (Heart cover), Wicked Ways, Familiar, Taste Of Poison, Takes My Life, Back From The Dead, The Steeple
setlist Papa Roach: Kill The Noise, Getting Away With Murder, Help, Blood Brothers / Dead Cell, Broken Home, Firestarter (The Prodigy cover), ...To Be Loved, Lullaby (The Cure cover), Scars, No Apologies, Still D.R.E. (Dr. Dre cover), Swerve (společně s Hollywood Undead) (Rockzilla Remix), Born For Greatness, Between Angels And Insects, Last Resort
setlist Evanescence: Broken Pieces Shine, Made Of Stone, Take Cover, Going Under, Lose Control / Part Of Me / Never Go Back, Call Me When You're Sober, Lithium, Wasted On You, End Of The Dream, Better Without You, Imaginary, Haunted / My Last Breath / Cloud Nine / Everybody's Fool / Weight Of The World / Whisper, Use My Voice, Blind Belief, My Immortal, Bring Me To Life
setlist Incubus: Privelage, Anna Molly, Nice To Know You, Karma, Come Back, Come Together (The Beatles cover), Sick Sad Little Word, Are You In?, Vitamon, The Warmth, Pardon Me, Stellar, Wish You Were Here, Drive
setlist Tenacious D: Kickapoo, Low Hangin' Fruit, Rize Of The Fenix, Wonderboy, Tribute, Video Games, The Metal, Dio (zahráno poprvé na tomto turné), Sax-a-Boom, Baker Street (Gerry Rafferty song) (Kyleovo sólo 'Max-a-Boom'), Roadie, Dude (I Totally Miss You), Wicked Game (Chris Isaak cover), Beelzeboss (The Final Showdown), Master Exploder, The Spicy Meatball Song, Fuck Her Gently
setlist Kings Of Leon: Crawl, Molly's Chambers, Taper Jean Girl, Supersoaker, Notion, Manhattan, Revelry, Pyro, The Bandit, On Call, Find Me, Closer, Red Morning Light, Radioactive, Fans, Cold Desert, Use Somebody, Waste A Moment, The Bucket, Knocked Up, Sex On Fire

"I am an idiot, nice to meet you," zdravím se psíma očima a provinilým úsměvem Julii, jednu z hlavních person zdejšího týmu starajícího se o média, a snažím se jí vysvětlit, jak je možné, že jsem lístek za zhruba sedm tisíc korun zapomněl doma v šuplíku.

Prozření v autě na půli cesty do Norimberku připomínající paní McCallisterovou v letadle do Paříže ve filmu "Sám doma" je sice zpětně vtipné, jenže dvojice festivalů Rock im Park a Rock am Ring si bohužel i nadále zakládá na papírových vstupenkách, takže v e-mailu najdete maximálně potvrzení o platbě. To by v jiném státě mohlo třeba i stačit, jenže tady jste v Německu - zemi, ve které když se jednou na něco nastaví proces, tak přes to prostě vlak nejede. "Nemáš papírový lístek jako všichni ostatní? Tak padej!"

Nothing But Thieves, Rock im Park, Norimberk, Německo, 2.6.2023
© Milan Říský
Naštěstí je se mnou na místě Milan Říský, kolega ze spřátelené redakce Fakkera a v posledních letech také ten vůbec nejlepší fotograf, kterého dvojice německých monstrfestivalů má. Není výjimkou, že si i ti největší headlineři tady občas vymíní, že chtějí mít fotky právě od něj. Takže i když jsem pro Julii naprostý cizinec, díky Milanovi dostávám bez řečí nejenom pásku na ruku, ale rovnou i upgrade mezi regulérní novináře.

Krátká odbočka na vysvětlenou pro laiky - zahraniční festivaly, o nichž si na musicserveru tak rádi čtete, běžně nerozdávají novinářské akreditace státům, jako je Česká republika. Kdykoliv tady tedy čtete reportáž z některého z nich, ve většině případů to znamená, že si pisatel/fotograf zaplatil běžnou vstupenku jako každý jiný smrtelník.

Zmiňovaný upgrade nyní v praxi znamená, že si do press centra můžu libovolně chodit pro balenou vodu zdarma. Nesmějte se, tohle je výhoda jako blázen. Nealko se tu prodává zhruba za sedm eur, hlavní problém ve zdejším horku je ale nedostatek stánků a dlouhé fronty, kterým se tudíž můžu vyhnout a vidět o to více kapel. Ale hlavně - nemusím s nepořízenou domů. Díky, Milane!

Co se tedy za pět let změnilo? Skoro nic. Hlavní sponzory Seat a Rockstar vystřídaly jiné firmy, změnily se i názvy pódií. Zůstal ale nehorázný návštěvnický nekomfort a korporátní přístup ke všemu. Že pravá ruka neví, co dělá levá, možná znáte i z našich festivalů. Zde ale drama začíná už u vstupu. Naprosto každý sekuriťák netušil, co je to novinářská páska, a tak se turniket co turniket čekalo buď na vedoucího nebo na alespoň částečně anglicky mluvícího, kdo si byl schopen najít v knížečce pásků, že proti němu nestojí delikvent. Dokonce se mi poprvé v životě stalo, že se na mě sekuriťáci vrhli a ručně stručně mě jako nějakého grázla vyhodili zpátky za turnikety. ("Ale pane, včera jsem přece prošel." "Včera je včera, dnes je dnes!") Do stanového městečka by vás přitom klidně pustili i se zbraní. Mno... Popojedem.

Stánků s jídlem ubylo, výběr se zúžil na to nejnutnější, fronty byly u všeho. Zdejší pochoutku, tedy hranolky s klobásou a kari omáčkou s kečupem, nedělali skoro nikde. Toalet i pitné vody bylo méně než dříve, lidí přitom přibylo. Zato skoro všechny hlavní tahy byly konstantně ucpané. Koho napadlo po bok úzké příchodové cesty ke trojici stageí postavit z jedné strany jediný stánek s kapelním merchem a z druhé strany jedny z mála toitoiek, zasloužil by vytahat za uši.

Stín tady dlouhodobě skoro neexistuje, data chytíte v telefonu výjimečně a podobně jsou na tom místa k sezení, jí se skoro zásadně na zemi. A taky je tu spousta prachu a špíny, protože popelnice jsou tu skoro sprosté slovo, natož aby snad někdo ještě třídil odpad. Vzpomeňte si na to, až uslyšíte návštěvníky Colours of Ostrava brblat nad kelímky.

Aby to ale nevyznělo příliš negativně - pokud vám zrovna nevykradou stan, jako se mi to stalo v roce 2015, platí, že nic z toho vám nejspíš pobyt zde neznechutí. A spousta kapel se naopak bude snažit se přetrhnout, jen abyste na tyto podružné věci neměli čas myslet. Vědí totiž, na jak výjimečných akcích se nacházejí.

Ještě se k tomu dostaneme. Jen je potřeba v úvodu říct, že pokud čekáte, že se na přehlídce s hvězdným line-upem i cenovkou budete mít jako v bavlnce, nemůžete být dále od pravdy. Rock 'n' roll se tady totiž nežije jen na pódiu, ale i všude kolem.

"Jste pro nás nejlepší trh!" hlásí z pódia plného plamenů Bury Tomorrow a nejen, že nejsou jediní, kdo si playbackem rádi vypomůžou v čistých vokálech, ale také se řadí mezi spoustu dalších interpretů, kteří si uvědomují, že jakmile dobudou Německo, další země už se nabalí jako sněhová koule.

Incubus, Rock im Park, Norimberk, Německo, 2.6.2023
© Milan Říský
A právě na to slouží toto duo největších a nejprestižnějších festivalů u našich západních sousedů nejlépe. A možná že i právě vaše oblíbené živé záznamy, díky kterým jste před lety objevili své nejoblíbenější kapely, pocházejí právě z Rock am Ringu. Rock im Park sice své koncerty nestreamuje, ale pořád platí, že když se něco zajímavého stane tam, je toho druhý den plný internet.

A letos - letos se takových věcí stalo snad úplně nejvíc. Škoda jen, že hudební titulky v tu chvíli hned dvakrát převálcovala Taylor Swift - poprvé tím, že po dvou měsících oficiálně nepřiznaného vztahu "odshakeovala" Matta Healyho z The 1975, podruhé tím, když při své show spolkla mouchu. Priority!

Zpátky ale k vystupujícím. Mezi těmi se v úvodu prostřídali třeba Hot Water Music, Cleopatrick nebo The Raven Age. Dostat se kvůli trapasu zmíněnému v úvodu včas do areálu se zdálo slovy Nothing But Thieves doslova "Impossible", z jejich setu tedy nelze zatím dělat velké závěry, počkáme si na Rock For People. Nedávno vydané novinky ale už hrají a zpívá jim to stále fantasticky.

Halestorm dobře vědí, že na Rock im Parku musejí přitvrdit, možná i proto začali pořádně nabroušenou verzí "Miss The Misery" a "Love Bites (So Do I)". Zpěvačka s uměle prodlouženými vlasy až do půlky zad střídala čistý vokál s rockovým, hřmotným řevem a už u třetí skladby šly ruce Němců nahoru do zaslouženého, povzbuzujícího potlesku. Tohle mohlo být v průběhu let třeba šesté zhlédnuté vystoupení, ale bylo to tak skvělé, že to vypadalo, jako bychom se viděli poprvé. Zapomeňte proto na rozpaky z minulých koncertů a kupujte lístky na podzimní show v Praze. Halestorm jsou v životní formě.

Nikdy u nás nedosáhli takového věhlasu jako kolegové z Pearl Jam či Soundgarden, přesto jednu dobu patřili Incubus k nejdůležitějším rockovým kapelám vůbec. Může za to především jejich snaha zaměřovat se hlavně na americký trh a taky si často dopřávat pauzu. Jejich evropská turné bývají krátká a extrémně vzácná, určitě si je proto nenechte na Rock For People uniknout. Je malý zázrak, že přijedou až na hradecké letiště, proto jejich účast berte vážně. Slipknot či Muse nejspíš ještě do Česka dorazí, ale u těchto bardů pozor. Může to být vaše jediná šance vidět je naživo.

Na Rock im Parku hráli, jako by se snad ty dvě dekády od jejich nejslavnějšího období nikdy nestaly. Připravte se na to, že mnoho songů v Hradci nezahrají, rádi totiž sólují, jamují a vytahují na světlo covery - aktuálně třeba klasiku "Come Together" od The Beatles.

Papa Roach, Rock im Park, Norimberk, Německo, 2.6.2023
© Milan Říský
Taky si rádi zascratchují, kytarista kromě řádného zkreslení ukáže i mikinu s herečkou a stand-up komičkou Ali Wong a polonahý šaman Brandon Boyd za mikrofonem vás se zavřenýma očima provede očistným rituálem, jaký dokáže jen poctivě zahraná rocková hudba. Nečekejte proto žádné podlézání publiku, nýbrž vrcholně soustředěný výkon plný hitů pro hudební fajnšmekry.

A zatímco na vedlejší scéně si žezlo předávali Hollywood Undead s Gojirou, divoženky z Nova Twins předvedly to, že jsou spíše koncertní než studiová kapela. Jejich štiplavá hudba v sobě má místy elektronickou neurvalost takových Crystal Castles, skvělý groove jim ale dodávají tvrdé a přitom houpavé riffy jak z dílny Prophets Of Rage. Být v první řadě ve zdejší aréně na jejich premiérovém vystoupení na tomto festivalu byl rozhodně zážitek. "Strašně dlouho jsme si přály tady zahrát!" svěřily se spokojené muzikantky.

Papa Roach jsou jistota. Špatný koncert snad ani neumějí a jejich hudba je tak chytlavá, že rozeskáče i toho největšího morouse. V Německu je navíc díky hitu "Last Resort" vyhrávajícího z nejednoho repráku v kempu nadosmrti milují a milovat budou. Věděli jste třeba, že před dvěma dekádami jejich jméno psali na zdejší festivalové plakáty dokonce větším písmem než samotné Linkin Park?

Sympatické na jejich letošním setu bylo jednak rozhodnutí pustit se do překvapivě vydařené předělávky "Firestarter" od The Prodigy, ještě víc ale potěšilo, že si pro píseň "Swerwe" pozvali na pódium samotné Hollywood Undead! Jak často se něco takového stane? No, skoro vůbec! Jestli jste tedy dosud hledali argumenty pro to, proč do Norimberku letos za nemalé peníze vyrazit, právě tímto speciálním a vzácným vystoupením se vám dostalo odpovědi. A zdaleka nebude jediná.

Jistota ale může být dvojsečná. Do opačného úhlu pohledu totiž můžeme zařadit na jistotu hrající Tenacious D. Ti se s každým dalším zhlédnutím jejich show stávají americkou verzí Horkýže Slíže - stejné písně, stejné promluvy, stejně rozpačité vtipy. Nebo je snad mezi vámi ještě někdo, kdo věří, že scénka se řvoucím Jackem Blackem, odchod Kylea z kapely, posednutí kytaristy démonem nebo příchod monstra zvaného The Metal v obleku jsou autentické?

Tenacious D, Rock im Park, Norimberk, Německo, 2.6.2023
© Milan Říský
Jediné zaznamenáníhodné potěšení byl nový, sotva dvouminutový singl "Videogames", dlouho nehrané "Dio" a taky nový cover Chrise Isaaka, ale jinak to bylo jak přes kopírák. A ani ta výborná balada o princezně Peach z nového filmu "Super Mario Bros. ve filmu" nezazněla. Němcům to ale stačí, tradičně bylo pod hlavní stageí plno.

Fanoušci Kings Of Leon i v roce 2023 marně čekají na jejich českou koncertní premiéru. A jak se nedávno vyjádřil jeden významný domácí promotér, nechce je tady, protože se bojí, že lidi nepřijdou. Co k tomu říct? Snad jen doporučit mu výlet za hranice, kde každý jejich koncert zaslouženě přiláká desetitisíce příznivců.

A nejsou to jen ti sváteční fanoušci, kteří si chtějí zahulákat na "Sex On Fire". Norimberský koncert byl ukázkou ukázněného vystupování podporovatelů formace z Mt. Juliet ve státě Tennessee, kde si všichni tancovali jen tak decentně, sami pro sebe. A nechali se u toho těšit ze zvuku bohatého na nástroje - tří kytar, bicích, kláves a basové kytary. To vše samozřejmě za doprovodu nakřáplého vokálu Caleba Followilla, který sice i tentokrát měl u nohou čtecí zařízení s připravenými texty, avšak ani tato berlička nerozbila iluzi o skoro dokonalém hudebním zážitku.

Jistotou byly zvonivé kousky "Manhattan", naléhavě bolestné "Revelry" nebo "Pyro", u níž dokonce šly ruce návštěvníků výjimečně vzhůru, jakmile ale formace zabloudila do nepříliš často hrané skladby "Cold Desert", rozpustili jste se v ní jako čokoláda. Nechat se unášet v kouzelných, hitových, ale přitom nevtíravých melodiích tohoto bandu bylo zas a znovu uchvacující.

Caleb se dokonce párkrát na jeho poměry i drobně rozpovídal. To když poukázal na zářící Měsíc, když vyzval podporovatele, ať si jedinou novinku "The Bandit" užijí, nebo když se podělil o zklamání, že se se skupinou chtěli podívat na Tenacious D hrající před nimi, ale kvůli zaseklé dopravě to do areálu nestihli včas.

Škoda jen, že už zase se jejich setlist například od loňského Szigetu změnil jen kosmeticky a oproti předchozímu vystoupení v berlínském Waldbühne z něj právě tři očekávané rarity bez náhrady vypadly. Oproti tamnímu sólovému hraní totiž zde měli čas omezený na hodinu a půl. A i když seznam písní znovu potvrdil, že poslední deska "When You See Yourself" v jejich diskografii po zásluze zapadne, byla to i přesto překrásná muzikantská nádhera, která vás dokázala rozložit jako Lego. Místo v top 10 koncertech letošního Rock im Parku ji nemine.

Každoroční nálepku "late night special" si většinou odnáší nějaké bizarní jméno typu Scooter či David Hasselhoff, letos se ale pořadatelé rozhodli přidělit tento titul možná vůbec poprvé normální kapele, tedy Evanescence. Ti si však svým speciálním setlistem, do nějž toho chtěli nasázet co možná nejvíce, spíše ublížili.

Evanescence, Rock im Park, Norimberk, Německo, 2.6.2023
© Milan Říský
Hned dvojice obsáhlých medley jasně ukázala, že tento zkratkovitý formát jim vůbec nesedí. Vypadalo a znělo to, jako by se jim v kapele spíše něco porouchalo, protože ty přechody z písně do písně k sobě vůbec neladily. Ve formě bohužel výjimečně nebyla ani jindy excelentní Amy Lee. Dle na její poměry častého pití z bandasky lze vytušit, že patrně právě přechází nějakou nemoc, slyšet to bylo i v tónech, které jindy dává jako nic a u nichž tentokrát spíše otáčela mikrofon na diváky.

Zejména závěrečná dvojice největších hitů sice opět koncert přehoupla do plusových hodnot, oproti loňskému výstupu na Nova Rocku to ale byl bohužel sešup z nejvyšších pater jen někam lehce nad průměr.

No, a hlavně - hned při následující show na sesterském Rock am Ringu si k "Bring Me To Life" na mužské vokály, které přitom sama tak nesnáší, a proto je nikdy nikdo nezpívá, nepřizvala nikoho menšího než Jacobyho Shaddixe z Papa Roach! Tohle fantastické spojení už teď od víkendu bourá nejeden rockový a metalový server, podle zveřejněného záznamu to tedy byla naprostá bomba. Jaká škoda, že chyběl kousíček k tomu, aby totéž zažil i Rock im Park!

VV, Rock im Park, Norimberk, Německo, 2.6.2023
© Milan Říský
Arena Nürnberger Versicherung s kapacitou pro deset tisíc lidí, která zde plní funkci třetího a nejmenšího pódia, letos dostala název Orbit stage. Jako poslední v úvodním dni se na ni postavil Ville Valo, někdejší zpěvák finských lovemetalistů HIM, který dnes vystupuje pouze pod zkratkou VV. A odehrál tam skoro totožné, tedy velmi dobré vystoupení, stejně jako začátkem tohoto roku v Lucerna Music Baru, jen bylo tentokrát mnohem víc nahlas.

A i zde znělo "Join Me" skoro jako z rádia. Krásný finiš, škoda jen, že se letos tuto halu nikdy nepodařilo zcela zaplnit a naprostá většina vystupujících se musela spokojit pouze s více či méně zaplněnou plochou na stání. Časy, kdy to tady až po střechu nacpali třeba Three Days Grace, Skillet nebo L7, už jsou nejspíš pryč.

V dalších dvou dnech se v Norimberku představili například Foo Fighters, Rise Against, Set It Off, Mod Sun, Machine Gun Kelly, Yungblud, Bring Me The Horizon, Die Toten Hosen, Hot Milk, Touche Amoré, Fever 333, Architects, Sum 41, Arch Enemy, Jinjer, Turnstile, NOFX, BoySetsFire, Flogging Molly nebo právě třeba zmínění Three Days Grace a jejich speciální překvapení. O nich a mnohých dalších se dozvíte v chystaných reportážích z druhého a třetího dne, které na musicserveru naleznete už brzy.

NÁZORY

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Slash, Myles Kennedy & The Conspirators, Winning Group Arena, Brno, 18.4.2024
Naživo: Slash v Brně: Bez Guns N' Roses, zato s vlastní tvorbou Legendární kytarista Slash se po pěti letech vrátil do Česka a v Brně předvedl strhující show plnou hardrockové energie. I když se fanoušci nedočkali hitů Guns N' Roses, Slash je potěšil syrovostí a vlastním materiálem. Přestože... čtěte zde
Vydáno: 19.04.2024 17:47 v sekci Naživo
Aneta Langerová - Není na škodu se jednou za čas ohlédnout zpět
Rozhovory: Aneta Langerová - Není na škodu se jednou za čas ohlédnout zpět "Dvacet let za mnou. Mám pocit, že nemusím nikomu nic dokazovat, ani sama sobě. Důležité je vnímat hudební cestu takovou, jaká je, a nepřetvářet ji do něčeho, co není," říká bilancující Aneta Langerová. Výběrové dvojalbum... čtěte zde
Vydáno: 19.04.2024 08:00 v sekci Publicistika | Rozhovory
Fletcher - In Search of the Antidote 8/10
Recenze: Fletcher na "In Search of the Antidote" hledala, až našla Americká zpěvačka Fletcher svou kariéru sice odstartovala hned v první řadě amerického X Factoru, stalo se to ale už dávno. Tak dávno, že si tuto informaci můžeme odbýt hned v perexu a celý článek věnovat jejímu skvělému... čtěte zde
Vydáno: 18.04.2024 16:00 v sekci Recenze
Pohled do českých hitparád - 15. týden 2024
Kometa roku 2024 Benson Boone debutuje v top trojce české albové hitparády Letošní rok sice ještě nedošel ani do své třetiny, vypadá to však, že o jeho největším hudebním objevu je rozhodnuto. Americký zpěvák Benson Boone boduje po úspěchu singlu "Beautiful Things" také s albovou prvotinou. Nahrávka... čtěte zde
Vydáno: 18.04.2024 10:00 v sekci Novinky | České hitparády
Dave Matthews Band, O2 universum, Praha, 16.4.2024
Naživo: V hlavní roli hudba. Dave Matthews Band přivezl do pražského O2 universa neokázale strhující koncert Dave Matthews Band v Česku zahrál poprvé až před pěti lety. Na kapelu s více než třiceti lety na hrbu je to docela pozdě. Návrat poté zhatila pandemie. Nakonec se dobrá věc podařila a Prahu letos americká parta nevynechala.... čtěte zde
Vydáno: 17.04.2024 20:21 v sekci Naživo
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Audio: Kings Of Leon si v úzkostlivé "Split Screen" pokládají otázky smyslu života (04.04.2024 13:39)
- Video: Kings Of Leon ohlašují novou řadovku klipem k singlu "Mustang". Koukají v něm ze střechy (27.02.2024 08:08)
- Naživo: Závěr Rock For People ukázal rockového Bena Cristovao, skvělé Nothing But Thieves a samozřejmě Muse (13.06.2023 14:16)
- Fotogalerie: Vyvrcholení Rock For People na fotografiích (12.06.2023 20:22)
- Fotogalerie: Třetí den Rock For People a všechny jeho zářivé hvězdy (11.06.2023 14:22)
- Naživo: Nerdovský koncert Tenacious D nabídl kopec srandy i skvělou muziku (05.06.2023 20:00)
- Halestorm si do Prahy vezou velmi speciální hosty (05.06.2023 14:07)
- Fotogalerie: Nejlepší rocková kapela na světě v obrazech (05.06.2023 08:28)
- Video: Tenacious D v klipu k "Wicked Game" dovádějí na pláži (04.06.2023 17:12)
- Video: Tenacious D jsou v klipu k "Video Games" animovanou herní verzí sebe sama (22.05.2023 08:12)

ALBUM TÝDNE 16/2024

The Libertines
All Quiet On The Eastern Esplanade

Je tomu už dlouhých devět let, co The Libertines fanouškům naservírovali povedenou desku "Anthems For Doomed Youth". Nyní se anglická formace vrací, aby se vytáhla se svým dlouho očekávaným čtvrtým albem "All Quiet On The Eastern Esplanade". Obstála také tentokrát?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
Ne 12.05.
Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)
St 15.05.
30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
St 15.05.
Willie & The Bandits (UK) (Zasekávák, Praha)
Čt 16.05.
The Matt Schofield Trio (UK) (Palác Akropolis, Praha)
Čt 16.05.
Danny Brown (US) (Roxy, Praha)
Čt 16.05.
Akon (US) (Forum Karlín, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

The Prodigy Prince Justin Bieber Vladimír Mišík Kabát Adele AC/DC Themroc Queen U2 Sia Taylor Swift Bono Rush Mirai Beyoncé Lady Gaga Linkin Park Liam Gallagher Imagine Dragons
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu