Anastacia vydá v listopadu album plné coververzí

15.10.2012 10:11 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Anastacia - It's A Men's World
© facebook interpreta
Americká zpěvačka Anastacia se rozhodla po neúspěchu poslední řadovky "Heavy Rotation" vsadit na jistotu a na svém novém albu nabídne pouze předělávky známých hitů jiných interpretů.

Jak čtyřiačtyřicetiletá umělkyně již začátkem roku při rozhovoru pro musicserver uvedla, s další deskou nechtěla nikterak chvátat, proto její novinka nazvaná "It's A Man's World" vychází po více než čtyřleté odmlce. Během ní se stihla rozvést, vyměnila label a vrhla se i na vlastní módní kolekci.

Nové album, od kterého si zpěvačka slibuje velký comeback, vyjde 9. listopadu a bude mít jedenáct položek. Mezi nimi najdeme předělávky dobře známých hitů od U2, Kings Of Leon, Soundgarden, Oasis, Bon Jovi nebo Guns N' Roses. Pilotním singlem alba se stala nová interpretace písně "Best Of You", která původně patří do repertoáru kapely Foo Fighters. Song měl světovou premiéru 13. října, ke koupi bude digitálně týden před vydáním alba, tedy od 2. listopadu.

Anastacia již před několika týdny odstartovala promoturné po Evropě, aby svoji novou produkci představila fanouškům. Poslední dny trávila v Německu, a jak sama pro jeden z deníků v Kolíně nad Rýnem uvedla, je z natáčení desky natolik unavená, že kromě vystupování a dávání rozhovorů novinářům většinu času tráví na hotelových pokojích a jen jí a spí.

Tracklist alba bude vypadat takto: Ramble On, Best of You, Sweet Child O' Mine, You Can't Always Get What You Want, One, Back In Black, Dream On, Use Somebody, You Give Love a Bad Name, Wonderwall, Black Hole Sun. Mimochodem, pokud byste si chtěli desku předobjednat i navíc mít obal alba od Anastacie originálně podepsaný, navštivte její web, tam tu možnost máte.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY