Novinka Melody Gardot vyjde ještě v květnu

18.05.2012 10:31 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Melody Gardot - The Absence
© facebook interpreta
Americká zpěvačka Melody Gardot, která za poslední album "My One And Only Thrill" z roku 2009 získala i tři nominace na cenu Grammy, se vrací s další studiovkou. Té se dočkáme ještě tento měsíc.

Třetí album této sedmadvacetileté rodačky z Filadelfie dostalo název "The Absence" a vyjde 28. května. Deska v základní verzi nabídne jedenáct písní, které opět složila sama Melody. Produkce se ujal uznávaný brazilský skladatel a muzikant Heitor Pereira, který tak ovlivnil zvuk celé kolekce. Jak zpěvačka sama uvádí, album "The Absence" nabídne pulzující rytmy samby, tanga a fada, ale uslyšíme i odkaz legendárního George Gershwina, kterého zpěvačka považuje za jeden ze svých velkých vzorů.

První ochutnávkou z nové desky, kterou doprovodí i velké světové turné, je píseň "Mira", kterou zpěvačka složila během svého pobytu v Maroku. Skladba má již i svůj vizuál, natočený v ulicích Rio De Janeira. Podívat se na něj můžete pod článkem.

Pro úplnost ještě přikládáme tracklist desky: Mira, Amalia, So Long, So We Meet Again My Heartache, Lisboa, Impossible Love, If I Tell You I Love You, Goodbye, Se Voce Me Ama, My Heart Won’t Have It Any Other Way, Iemanja.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY