Podívejte se na "The One That Got Away" Katy Perry

12.11.2011 11:30 - Katka Šebestová | foto: facebook interpreta

Katy Perry - The One That Got Away
© facebook interpreta
Katy Perry se výzev nebojí. Z její druhé desky "Teenage Dream" vzešlo zatím pět singlů. Všechny doplachtily na čelo americké hitparády, čímž vyrovnala rekord Michaela Jacksona, který takhle bodoval za dob desky "Bad". Cíl dopracovat to na šest po sobě jdoucích prvních míst je meta vysoká a pro tu vybrala píseň "The One That Got Away".

Není to nejhitovější záležitost. Skromně připomíná její komornější léta, kdy skórovala s "One Of The Boys". Tato volba by se dala nazvat riskantní, ale co naplat, když zřejmě poslední radio friendly zásek, "Peacock", co by zvedl masy ze židle, má tak nemravný text, že by to prudérní Amerika asi nerozdýchala.

Zpěvačka tak musela vsadit i na vizuální podobu, kterou má v éře třetího studiového počinu zmáknutou na jedničku. Tentokrát ale video není žádná cukrbliková záležitost jako "California Gurls" nebo k popukání jako "Last Friday Night", Katy Perry nasměrovala své zbraně do škatulky z názvem dojemné až kýčovité.

V klipu můžete čeknout, jak třeba bude Katy Perry vypadat za třicet let, jak moc velký fešák je mexický herec Diego Luna, i proč je to ve finále tak smutné.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY