shop.musicserver.cz

3 x 2CD R.E.M. / 3 x CD RICHARDA MÜLLERA / 3 x CD SUSAN BOYLE / 3 x CD PINK FLOYD / 3 x CD MICHALA DAVIDA / 1 x DVD DEPRESSIVE DISORDER

Vydáno: 21.11.2011 00:00 v sekci Publicistika - Katka Šebestová | foto: facebook interpreta
Pravidelné kvízy o ceny jsou opět tady. Soutěžit můžete tentokrát do neděle 27. listopadu včetně. Přejeme hodně úspěchů! Pokud chcete vědět, o co se na musicserveru vždy soutěží, můžete se přihlásit do e-mailového newsletteru zde. Na stejném místě se z něj můžete také odhlásit. Soutěže o zajímavé ceny probíhají také na profilu musicserveru na Facebooku.

R.E.M. - Part Lies, Part Heart, Part Truth, Part Garbage: 1982-2011
© facebook interpreta
Jednadvacet let kariéry veleúspěšné kapely R.E.M. přineslo desítky úžasných hudebních momentů, které je třeba si připomínat i denně. Toho si byla naštěstí vědoma i čtyřčlenná banda kolem charismatického Michaela Stipea. Před rozpadem dali dohromady na dva disky celkem čtyřicet svých nejlepších písní. Jako bonus nahrálo seskupení píseň "We All Go Back To Where We Belong". Společně s vydavatelstvím Supraphon vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x 2 CD R.E.M. "Part Lies Part Truth Part Garbage 1982-2011" vstoupíte tady.


Richard Müller - Ešte
© facebook interpreta
Velikán slovenské hudební scény Richard Müller nezahálí a rok a půl od desky "Už" nahrál další skvost, který uším lahodí, placku pojmenovanou "Ešte", na té se producentsky podílel oblíbený slovenský hudebník a frontman kapely IMT Smile Ivan Tásler. Jako hosta si Richard Müller na svou desku pozval českou zpěvačku Terezu Kerndlovou. Společně s vydavatelstvím Universal vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD RICHARDA MÜLLERA "Ešte" vstoupíte tady.


Susan Boyle - Someone To Watch Over Me
© facebook interpreta
Světový objev roku 2009 Susan Boyle i přes svůj pokročilý věk a vizáž, která módním kritériím zrovna nepodléhá, prodává desky po tunách a singly protlačuje na přední příčky hitparád. Její hudební apetit, který konejší předělávkami slavných hitů je ohromný, a tak není divu, že letos vydává už své třetí a opět úspěšné album. Společně s vydavatelstvím Sony Music vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD SUSAN BOYLE "Someone To Watch Over Me" vstoupíte tady.


Pink Floyd - The Best of Pink Floyd: A Foot in the Door
© facebook interpreta
Není nic příjemnějšího, než když si zásadní hudební okamžiky můžeme stále připomínat. A pro ty, co si potrpí na vyšperkovaný zvuk máme hotové žně. Remasteringu se dočkalo šestnáct best of písní anglických velikánů Pink Floyd, kteří kvůli tomu vedou i kampaň pojmenovanou Why Pink Floyd...? a své desky s novým soundem vydávají v několika verzích. Společně s vydavatelstvím EMI vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD PINK FLOYD "Foot In The Door" vstoupíte tady.


Michal David - Čas vítězství
© facebook interpreta
Oblíbený hitmaker a autor nesmrtelných hitů Michal David letos rozšířil svou početnou diskografii o další nahrávku. Ta nese název "Čas vítězství" a obsahuje dvanáct nových písní plus jeden megamix starých fláků. Fanoušci se dočkají i dvou duetů s krásnými mladými zpěvačkami Lucií Vondráčkovou a Alžbětou Bartošovou. Společně s vydavatelstvím Sony Music vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD MICHALA DAVIDA "Čas vítězství" vstoupíte tady.


Depressive Disorder
© Jan Kruml
Tvrďáci z Depressive Disorder natočili letos v květnu během svého brněnského koncertu DVD, které nyní vychází a dostalo název Insane Fo You. Najdete na něm šestnáct písní plus bonusový materiál, který obsahuje rozhovory a dva videoklipy k písním "TV-Freak" a "Insane". Společně s vydavatelstvím Monopol Records vám nabízíme možnost zahrát si o jeden kus tohoto DVD.

Do kvízu o 1 x DVD DEPRESSIVE DISORDER "Insane For You" vstoupíte tady.


Pravidla hudebního kvízu:
Každý kvíz obsahuje celkem deset otázek (koncertní soutěže jen tři), u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná. Jakmile absolvujete celý kvíz, vyzveme vás k zadání jména, emailu... a pak můžete už jen čekat, zda vyhrajete. Výhercem se stane ten, kdo správně zodpoví nejvíce otázek. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, výherce vylosujeme.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
We Are Domi - Love Every Part Of It 9/10
Video: We Are Domi doplnili skvělý elektropopový song "Love Every Part Of It" netradičním videoklipem Trojice We Are Domi, jež se mnohým vryla do paměti v roce 2022 svojí účastí v Eurovizi, přichází s povedenou písničkou "Love Every Part of It". V ní se snaží bořit stereotypy a noří se do tlaků společenských očekávání ve... čtěte zde
Vydáno: 28.03.2024 14:00 v sekci Audio / Video | Video
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner Už týden před Velikonocemi přišla do obchodů velmi bohatá nadílka novinek v čele se Shakirou, Elbow, Gossip nebo Alestorm. K nim se přidali například Gary Clark Jr., Fletcher, Kenny Chesney, Empress Of, Pnau, The Veronicas a zejména... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 22:00 v sekci Novinky | Nové desky
The Jesus and Mary Chain - Glasgow Eyes 7/10
Recenze: The Jesus And Mary Chain oslavují deskou "Glasgow Eyes" 40 let na scéně Píše se rok 2024 a je tak trochu zázrak, že The Jesus And Mary Chain stále tvoří hudbu. Když se totiž v roce 1999 rozpadli, málokoho napadlo, že bratři Jim a William Reidovi budou ještě někdy spolupracovat. A přece se teď vracejí... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 16:15 v sekci Recenze
Justin Timberlake - Everything I Thought It Was 8/10
Recenze: Justin Timberlake se na "Everything I Thought It Was" trochu zacyklil. Ale to nevadí Justinu Timberlakovi lze vyčítat ledacos, ale určitě nelze tvrdit, že neexperimentuje. Naopak - snahu vykročit ze zajetých trendů a vyšlapávat nové cesty ukazuje celou svou dospělou kariéru. A daří se mu. Kromě toho, že se stal... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 08:30 v sekci Recenze
Shakira - Las Mujeres Ya No Lloran 7/10
Recenze: Shakira už nepláče. Na desce "Las Mujeres Ya Na Lloran" si drží solidní laťku Na obalu své dvanácté studiovky "Las Mujeres Ya Na Lloran" (česky "Ženy už nepláčou") je Shakira vyobrazena se slzami stékajícími po její tváří, které se mění v drahokamy. Předloňský rozchod s fotbalistou Gerardem Piquém sice ve... čtěte zde
Vydáno: 26.03.2024 15:00 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Michal Prokop si na Krásný ztráty Live pozval Richarda Müllera (15.02.2024 17:29)
- Kniha "Pink Floyd: Všechny písně" nabízí pohled do zákulisí tvorby slavné kapely (23.11.2023 18:12)
- Recenze: Mnoho řečí, málo muziky. Navzdory doslovnosti ale "The Dark Side Of The Moon Redux" Rogera Waterse za poslech stojí (02.11.2023 10:30)
- Nové desky 41/2023 - od Troye Sivana přes ††† po Holly Humberstone (18.10.2023 21:00)
- Audio: Roger Waters v nové verzi "Time" poněkud cohenovatí (25.08.2023 11:47)
- Roger Waters odhalil detaily ke své verzi "Dark Side of the Moon" a servíruje singl "Money" (24.07.2023 11:04)
- Video: Emma Smetana zpívá poprvé česky a rovnou duet. V písni "Tahle jedna vteřina" ji doprovází Richard Müller (25.06.2023 09:12)
- Naživo: Nebyl to jen koncert: aktivista Roger Waters v Praze omamoval, vzpomínal i kázal (25.05.2023 11:42)
- Nové desky 12/2023 - od Depeche Mode přes Lanu Del Rey po Fall Out Boy (28.03.2023 17:30)
- Další polínko pod kotel sporu mezi členy Pink Floyd. Manželka Davida Gilmoura nazvala Rogera Waterse "antisemitou" a "misogynem" (08.02.2023 15:41)

ALBUM TÝDNE 13/2024

Moimir Papalescu & The Nihilists
Mystery Women In The Acid Pools

Jedna z mnoha tváří Moimira Papalescu, projekt Moimir Papalescu & The Nihilists, dlouhá léta spal. V roce 2006 odešel po albu "Lewis Neptune" na vrcholu. Trojici protagonistů zaválo tvůrčí pnutí různými směry, po sedmnácti letech se ale spojilo pro nové album "Mystery Woman In the Acid Pools". Povedlo se?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)
Út 16.04.
Lil Tracy (US) / Brennan Savage (US) (Fuchs2, Praha)
St 17.04.
Foreign Beggars (UK) (Bike_Jesus, Praha)
Čt 18.04.
Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators (US) (Winning Group arena, Brno)
Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Prince Vladimír Mišík The Prodigy Justin Bieber Queen AC/DC Karel Gott Adele Kabát Rush Paws U2 Sia Bono Taylor Swift Madonna Dua Lipa Télépopmusik Mirai Lucie Vondráčková
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu