She & Him vydají za měsíc vánoční desku

11.09.2011 13:27 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

She & Him
© Autumn de Wilde
Indie popová americká dvojka She & Him se před nedávnem nechala slyšet, že chystá nějakou tematickou desku. Nyní bylo potvrzeno, že si Zooey Deschanel a M. Ward na konec října připravili pro své fanoušky svou první vánoční desku. A už jsou venku i detaily.

Nahrávka ponese jako obvykle stylový titul, pokud máte mezery, jen připomeňme, že první dvě alba projektu nesla laškovné názvy "Volume One" a "Volume Two". Album "Very She & Him Christmas" vyjde díky labelu Merge a k dostání bude už po 25. říjnu. Dle tiskové zprávy vznikalo v průběhu roku 2011 a "bude znít intimně".

A pokud vám, jen tak mimochodem, ušlo, že zpěvačka projektu Zooey Deschanel je i docela známá herečka, možná vám ujde i, že si zahrála hlavní roli ve zbrusu novém seriálu "New Girl". Ten bude vysílán na americké TV stanici Fox od 20. září a možná bude i stát (výjimečně) za něco - v červnu byl jeho pilot oceněn profesionály z Critics' Choice Television Awards jako Most Exciting New Series.

Tracklist "A Very She & Him Christmas"She & Him vypadá docela překvapivě - úplně vánočně: The Christmas Waltz, Christmas Day, Have Yourself A Merry Little Christmas, I'll Be Home For Christmas, Christmas Wish, Sleigh Ride, Rockin’ Around The Christmas Tree, Silver Bells, Baby It’s Cold Outside, Blue Christmas, Little Saint Nick, The Christmas Song.

Níže na vás čeká trailer na seriál "New Girl".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY