Demi Lovato na nové desce doplní Timbaland nebo Dev

26.08.2011 12:05 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Demi Lovato - Unbroken
© facebook interpreta
Už jen měsíc dělí zpěvačku Demi Lovato od vydání její třetí desky. Hvězda z kanálu Disney slibuje změnu soundu, její oblíbený pop-rock by mělo doplnit současné r'n'b a soul. A výběr spolupracovníků tomu odpovídá - zpěvačce totiž vypomohl i hiphopový producent Timbaland nebo rapperka Missy Elliott.

Zmíněná spolupráce však není žádným velkým překvapením - již v lednu Timbo natočil domácí video, ve kterém mladou zpěvačku veřejně pochválil a vyzval ke společné práci. Deska "Unbroken" nabídne i další zajímavá spojení. Ve skladbě "Who's That Boy" (produkce se ujal Ryan Tedder) se kromě Demi objeví i vycházející americká hvězda Dev, kterou z našich rádií můžete znát díky songu "In The Dark".

Demi Lovato zatím nabídla jedinou ochutnávku, baladu "Skyscraper". Ta debutovala na krásném desátém místě americké hitparády, ale záhy se propadla až do osmé desítky. Album vyjde i v deluxe edici, která nabídne track se současnou ženskou rapperskou jedničkou Nicki Minaj.

Tracklist základní verze alba bude následující: All Night Long (Featuring Missy Elliott & Timbaland), Who’s That Boy (Featuring Dev), You’re My Only Shorty (Featuring Iyaz), Together (Featuring Jason Derülo), Lightweight, Unbroken, Fix a Heart, Hold Up, Mistake, Give Your Heart A Break, Skyscraper, In Real Life, My Love Is Like A Star, For The Love Of A Daughter, Skyscraper (Wizz Dumb Remix).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY